reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WIKTORIA,AZ CHCE SIE GOTOWAĆ :tak:masz juz podłaczony gaz??możesz już urzytkować swoja kuchnie.
Anka nomało fajne przezycia ,brrr,tez bym sie bała:tak:
Dowikla ,właśnie jakie przysiady sumo??a gratuluje samozaparciea do ćwiczeń
Malina gg

Wiki no w kompleksy mnie wbijasz jaka ty t kuchnie masz lśniącą:szok::szok::szok:ty w niej gotujesz:sorry2::sorry2::sorry2:bo u mnie to chleb na wierzchu kubeczki jakieś talerzyki przyprawy a u ciebie normalnie sterylnie:szok::szok::szok:
Lunka jak spaliłaś buraczki:sorry2::-D:-D:-D:-D
Kernuś u ciebie zawsze ciężkie poniedziałki:-(tulam niedługo piątek zaraz wróci:tak::tak::tak:a sliczny masz nowy suwczek:tak::tak:
Joasiu nie ma to jak dzieci w domu :baffled:mój Antocha uparł sie ze będzie zwalał mi wszystko ze stołu:baffled:no i zwala i podnosi i tak od 15 minut:szok:
Dowiklus no wszystkie te twoje ćwiczenia rozumiem ale przysiady sumo:baffled::baffled::baffled:co to jest??bo sumo to mi się z wielkimi ludźmi kojarzy a ty mi no ni jak szczpiorza mamo na sumo nie pasujesz:-D:-D:-D
To ja tak w skrócie wam odpisze:-D:tak:nie gotuje u siebie tylko na dole a jak to robie ze tak czysto ciągle chodze i sprzatam :-D:-D:szok:

reklama
powoli wiekszosc spraw wychodzi na prosta koncówka i początek roku jeszcze kiepskie były zmarł ojciec Leszka
z dobrych spraw to w końcu udało się wywalczyć z tym durnym bankiem wypisanie L jako neirzetelnego klienta wiec mozemy ruszyć z kredytem , opowiadałam Wam L skradli dokumenty wiele lat temu wyrobił nowe a ktoś na stary dowód juz nieaktyualny podzyrował kredyt spory kilka lat sie sprawy ciągnęły ale w końcu napisali ,że doszło do wymuszenia i skazali jakiś dwóch typów za oszustwa , zastanawiamy sie jeszcze nad założeniem sprawy bankowi za nierzetelność , przetwrzanie danych , zneisławienie i straty moralne i foinansowe przez zaniedbania niesprawdzenia wiarygodnosci dokumentów nie mglismy kupic mieszkania wziac zadnej pozyczki nic , zobaczymy czy uda się wygrac sprawę

ale było tyle stresu latania i załatwiania ,że na wszystko inne brakło czasu ;/

Mlena los was doświadczył ,ale ciesze sie ze wychodzicie na prosta ,wspólczuje smierci teścia i mam nadzieje ze za odszkodowanie kupicie sobie domek z ogródkiem:tak::-D

Dobra laski musze sie troche oderwać od kompa ,bo dzieci nie ma a ja 3 godziny prwie siedzę,ło rany ,uciekam

Piotruś śpi, więc wpadłam z kawusią. Poczytałam i odpiszę! :tak:
hej Myszunia twój Piotruś demolka no jakos mi to sie kłóci z tym jego słodkim spojrzeniem:-D:-D:-D:-D:-D zdrówka dla M i żeby was nie zarazil tylko:tak:10 powiadasz:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:ja stawiam na 14 walentynkowa dziewczynka poczęta z miłości w dniu miłości urodzona......:-Dmój pietrucha z 12 lutego a Adam z 16 lutego i obaj fajne chłopaki:-D:-D:-D
...
moje dziecię ma od wczoraj bidon do picia ze słomką taki canpola mu wczoraj kupiłam kubeczek ze słomką silikonową chowana zastanawiałam się czy da radę z tego pić a on złapał kubeczek jak tylko mu wyparzyłam i nalałam soczek od razu wiiedział o co kamman:szok:a teraz chodzi z tym kubkiem dumny z siebi jak paw:-D
Oj wróżko ty nasza! :-D Bardzo jestem ciekawa, czy w moim przypadku sprawdzą się twoje wróżby! Już bardzo niedługo się przekonamy! :tak:

Piotruś też ma taki kubeczek ze słomka i go uwielbia - najbardziej lubi pić w nim mleko, ale wtedy podmienia słomkę na taką smakową. :-D:-D:-D:-D
zapobiegawcza kobieta z Ciebie
a ja nie wiem co na obiad
przyadloby sie jakas zupe sklecic ale brak pomyslu:baffled:

oj kochana juz niedlugo!
daj znac co u lekarza1
a jak juz zaczniesz rodzic to bys dala ktorejs z nas znac co?jakis smsik
...
Ja robię dziś czerwony barszczyk - oczywiście mój ulubiony - zabielany śmietanką :-p A na drugie jakoś nie mam pomysłu, to może jeszcze któraś podrzuci - ja też skorzystam! :-)
Dam znać na pewno! :tak:
Witam was kochane :tak::tak:
wpadlam tylko sie przywitac i lece z Emily do lekarza nadrobie pozniej:tak::tak:
Zdróweczka dla Emily, oby to nie było nic groźnego! :tak:
No to pokaze wam fotki pokoju
Wiki, śliczny macie domek i taki czyściutki, że ho ho! :tak: A ta kuchnia... No cóż, dziewczyny już się wypowiedziały na ten temat, a ja mogę tylko podzielać ich zachwyty! :tak:
cześć dawno mnie tu nei było ale dostałam od Anabubu [polecenie wejścia na forum więc jestem ;-)
Witaj Mlena! Co u ciebie?
Nasza mała wcina pomidorową, sama oczywiście:-D

Następnie obiecana fotka, jak się wyszykowałam na szczucie mojego jak wróci z pracy:-Di przy okazji nowy kolor włosów
Mała jest boska! Widać, że mnóstwo radochy jej sprawiło samodzielne jedzenie! :tak:
A ty... Fiu fiu fiu... :-) Dech zapiera! :tak:
hmmm... :confused::confused:
Anka Myszunia nie słonica:no:, 10 m-cy w ciąży nie chodzi:-D. Chyba.:sorry2::sorry2::sorry2: Myszunia na dniach bedzie rodziła.:tak::-D:-D:-D
...
Justa, normalnie monitor oplułam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

powoli wiekszosc spraw wychodzi na prosta koncówka i początek roku jeszcze kiepskie były zmarł ojciec Leszka
z dobrych spraw to w końcu udało się wywalczyć z tym durnym bankiem wypisanie L jako neirzetelnego klienta wiec mozemy ruszyć z kredytem , opowiadałam Wam L skradli dokumenty wiele lat temu wyrobił nowe a ktoś na stary dowód juz nieaktyualny podzyrował kredyt spory kilka lat sie sprawy ciągnęły ale w końcu napisali ,że doszło do wymuszenia i skazali jakiś dwóch typów za oszustwa , zastanawiamy sie jeszcze nad założeniem sprawy bankowi za nierzetelność , przetwrzanie danych , zneisławienie i straty moralne i foinansowe przez zaniedbania niesprawdzenia wiarygodnosci dokumentów nie mglismy kupic mieszkania wziac zadnej pozyczki nic , zobaczymy czy uda się wygrac sprawę

Oj niewesoło mieliście :no: Współczuję wszystkich przejść, no ale teraz już chyba tylko lepiej może być. :-)

O kurczę, dziewczyny, zaczynam kichać i zaczyna mnie chyba gardło boleć. :zawstydzona/y: Nie wiem, czy mogę coś profilaktycznie wziąć :baffled: Ale jak się teraz rozłożę to nie wiem co będzie :dry: Macie jakieś domowe sposoby na choróbsko? :confused:

niewesoło a ja się nie lubie żalić ciągle więc tez nic wolałam nie pisac same przeboje rok 2009 mamy na szczęście za soba i oby więcej takich nie było :tak:

Lenka mi się zaziębiła siedzimy w domu w sumie to trudno to nazwac siedzeniem bo ona to diabełek mały więc biegam za nią non stop costatnio postanowiła posprzątac kuwete kota tzn łopatka do sprzątania rozsypywała żwirek po całej łazience własnie skończyłam sprżatac :baffled:

reklama

ale sprawa:szok::szok:
dziwne ze bank tego nie sprawdzil przeciez trzeba 2 dokumenty ze zdjeciem czy nie:confused:
Mam nadzieje ze sprawe wygracie i dostaniecie odszkodowanie:tak:
O kurczę, dziewczyny, zaczynam kichać i zaczyna mnie chyba gardło boleć. :zawstydzona/y: Nie wiem, czy mogę coś profilaktycznie wziąć :baffled: Ale jak się teraz rozłożę to nie wiem co będzie :dry: Macie jakieś domowe sposoby na choróbsko? :confused:
kochana herbatka z cytryna i miodem a na gardelko koniecznie syrop z cebuli:tak:
Lenka mi się zaziębiła siedzimy w domu w sumie to trudno to nazwac siedzeniem bo ona to diabełek mały więc biegam za nią non stop costatnio postanowiła posprzątac kuwete kota tzn łopatka do sprzątania rozsypywała żwirek po całej łazience własnie skończyłam sprżatac :baffled:

no to posprzatala kotkowi:-D:-D

Moj przyjechal chory do domku zarzucil juz aspirnyke, zjadl zupke i teraz spi:-(
My po obiedzie na drugie danie jak kto woli fasolka po bretonsku albo bigos :))

Do góry