reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam :-) ja do Was z kawką :tak: Wojtek w skzole Zuzia ma na 12 a ja mam dzis wolne tylko musze jechac na zebranie o 15.30 a mąz jedzie zaraz z sąsiadem do mechanika :tak:ja pewnie tez bym pojechała ale musze zostac z dziewczynkami
W nocy Gabi przyszła do nas a ja musiała sie przenisc do Zuzi na wersalkę jestem połamana i niewyspana i zmarzłam bo Gabi nie ma kołdry tylko koc musze jej po pensji kupic :tak:
mIŁEGO DNIA :-)

reklama
Cześć i ja witam sie z rana :-)

Maksiu w przedszkolu a ja leże jeszcze z laptopem w łóżu i jakoś nie mam weny zeby wstac a na 10 trzeba na masaże jechać:baffled: jakos mi sie nie chce :eek::eek::eek:

Anabuba wcale sie nie przejmuje i nawet nie wiem czy wszyscy tam zebrani wiedzieli ze jestem w ciąży ale mogli sie skapnąć bo wkońcu brzuszek to ja już mam :-p:-p:-p i to całkiem fajny :tak::tak::tak:

As witamy z rana i ty faktycznie jak po sól:-D:-D:-D

Myszunia nie mart sie ja urodziłam w 43 tygodniu ale tobie życze wcześniejszego :happy::happy::happy: ważne ze dzidzius zdrowy i pod stałą kontrolą, tez chodziłam pózniej co tydzień na wizytę :tak::tak::tak:

Luna widzę ze zaszalałaś i zakupy sie udały :tak::tak::tak:

Medeuska leć jak najszybciej do dendysty bo nerw na wieżchu to niesamowity ból :baffled::baffled::baffled:

Dobra ide cos zjeśc bo chyba dzidziulek sie domaga :-):-):-)

witaj Asiu
ja juz zapomnialam ze kawke pilam:-D:-D:-D

moje laski juz wstaly wiec sie odmeldowuje

musze Pauline na 10 wyszykowac do centrum kultury,z wczorajszego dnia filmowego byla zadowolona
ogladali 2 bajki w kinie i na 2sniadanie byla pizza:-)
dzis dzien plastyczny:tak:

a ze sasiad dzis w pracy wiec ja musze Paulina i KAmila(sasiada malego )odebrac
ale planuje leciec kolo 12 mala do bartwoej na chwile,polece do osrodka po recepte na mleko,do banku rate oplacic i jakies male zakupy i na kawke do bratwoej

moze dzis zrobie faworki:-)jak mi checi nie przejda do popoldunia:tak::tak::tak::tak:

milego dnia

Witam :tak:

Wróciłam wczoraj wieczorem. Jestem ledwo żywa :eek:

Zabawa była świetna :tak:

Mam trochę problemów z laktacja :baffled: wiec czasu brak.

Pozdrowionka :tak:

Dzieńdobry:-)
dzisiaj ciężki dzień przede mną. szczepienie. już sie zarejestrowaliśmy. Zobaczymy tylko czy najpierw gruźlica, czy prevenar. a ta pediatra jest tak olewająca w temacie, że już mnie głowa boli:confused2: Ostatnio przed szczepieniem to go osłuchała i zważyła..tyle:eek: a mi sie wydawało że powinna jakoś się przyłożyć..beznadziejna jest:no:
a do tego przyjmuje w godzinie spania małego. no i bedę mieć super dzień. Potem do urzędów, jescze ciocia zapowiedziała się że z rzeszowa wraca na dwa dni i od razu do bejbesa chce wstąpić:tak: fajnie, ale jak ja to pogodzę:eek:
a wczoraj mieliśmy surprajsa:-) Mój brat z karafką (jego przyszła małżonka) kupili małemu zestaw majsterkowicza! No w szoku byłam! Tak im isę spodobało, że Michał non stop z śrubokrętami chodzi i w ogóle wszystko by naprawiał że nie mogli sie oprzeć. Michał był w siódmym niebie:tak: Od razu oczywiście upodobał sobie śrubokręt, do tego miał śrubki i mnóstwo dziurek do wkręcenia...no super sprawa. zobaczymy czy zda egzamin i mały sie troszkę sam zajmie sobą. bo tak jak teraz to ona sam się nie bawi:no: mama i mama...ehhhh Porobiłam fotki, ale jak wiecie nie mam jak wrzucić na kompa. Mówiłam mu wczoraj, żeby mi zobaczył co się dzieje z czytnikiem to udał, że nie słyszy:wściekła/y: tak więc długo fotek nie wstawie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: shit. Później poczytam bo bejbe spokoju mi nie daje.:baffled::baffled:

Witam, wpadłam się przywitać i zmykam bo załatwień mam trochę,muszę na UMCS zadzwonić,gdzie moje papiery mają i kiedy mam do LBN przyjechać.
Chłopaki do przedszkola ładnie poszli(czyt. Julu bez płaczu:tak::tak::-)).
przekopałam allegro żeby coś chłopakom moim na urodziny zakupić(każdemu z osobna) i nic nie znalazłam albo z drogie albo mi się nie podoba albo albo albo:eek::eek::eek:lepiej się z tym prześpię może mi się coś przyśni:eek::eek::eek::rofl2:
dobrej nocy laski:happy:
Na pewno coś fajnego znajdziesz;-):tak: -a Tobie nie musi się podobać:-p tylko obdarowanym;-):tak:.
Myszynia, zdróweczka dla Piotrusia. Rzeczywiście na BB jakaś fala gorączek u dzieci :eek:- moja noski mają pozapychane ale w nocy rozkopują się i to z tego:confused2:.Dobrze,że z maleństwem wszystko w porządku:tak: - na Lublinie też czekamy na krasnalka:tak:,kumpela właśnie pojechała na kontrolę bo już po terminie:-).
Medea, fajnie,że synio dał pospać;-):tak:.
Lunka, po takich zakupach :szok:to na Syberię możesz się wybierać;-):tak::tak:.

Witam:-):-):-)
My już po morfologii, Maja od samego rana popłakiwała że nie chce iść krewki pobierać ale się nie zapierała. Oczywiście w gabinecie płakała ale rączką nic nie ruszała i szybko poszło, wyniki dzisiaj po godz.17 ale chyba dopiero jutro po nie pójdę. Maja do przedszkola nie chciała iść więc zostawiłam ją w domu, a koło południa w nagrodę że tak dzielnie to zniosła pójdziemy do sklepu jakąś zabawkę kupić.:tak::tak: Tak więc będzie dzisiaj mnie troszkę mniej bo dziecię w domu:tak::tak:
Myszunia oby Piotrusiowi ta gorączka spadła i nie zapowiadała początku choroby. Ja rodziłam po 42 tygodniu ciąży tak więc nie martw się:tak::tak:
Anabuba ty do lekarza biegnij skoro coś wyczuwasz i to biegiem bo ci kopa dam - to nie przelewki
Medeuska a ty do dentysty bo z nerwem na wierzchu to nie radzę chodzić:szok::szok:
MH super że wesele udane i oby laktacja wróciła do normy:tak::tak::tak:
Kerna widzę że ciebie też płaczki dzisiaj czekają w przychodni:tak::tak:

WItajcie ,ja tylko na chwile.Jak Oliwka pojdzie spac to dluzej posiedze :-).
U nas nocka -masakra.Oliwka budzila sie doslownie co kilka minut.Miala temp bo byla goraca jak piec :-(,nie wiem ile bo nie sprawdzalam.Najwazniejsze ze teraz nie ma temp :-).
A jak wogole w nocy udalo mi sie usnac bo spalismy w 3 na jednym lozku-nie bylo mwy aby Oliwke odlozyc do jej lozeczka bo byl ryk,a probowalismy wiele razy.
Jak zas usnelam to snil mi sie tylko ZESPOL TURNERA.Musialam sie chyba z tym przespac i niestety dzis to do mnie tak do konca doszlo :-(.

No nic trzeba zyc dalej,Jest to choroba skomplikowana i przekichana ale ludzie sa bardziej chorzy.Z tym zespolem wiarze sie wiele innych nieciekawych chorob jak BEZPKLODNOSC,WADY SERCA,TARCZYCA ,CUKRZYCA,NADCISNIENIE.
No nic juz narazie nie narzekam.Wiecej w sprawie Oliwki dowiem sie jutro.

reklama
Dziekuje dziewczyny za wsparcie .
MEDEUSKA lec do sadysty niech ci to poprawi bo pewnie boli niemilosiernie :-(.
LUNKA fajnie ze zakupki udane :-(.
ASIU to zycz milego wolnego dnia :-).
KERNA powodzenia na szczepieniu.I super brat zrobil siostrezncowi prezent :-).Napisz pozniej czy Michas nadal uwielbia sie tym bawic :-).
ANACONDA dzielna Majeczka zasluguje na maly prezent :-).

Doladowali mi neta wiec poznie powklejam wam nasze fotki :-)

Do góry