reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

moj tez przyszedl ,ale do firmy a moj zapomnial go zabrac:wściekła/y:...jestem strasznie ciakwa czy bedzie ok ,bo inaczej bede zla :wściekła/y:
ten co ja zamowilam -medeli swing ma mozliwosc regulowania sily ssania...dla mnie byl to warunek, bo z moimi wrazliwymi, obolalymi piersiami nie dala bym rady z innym...zobaczymy jutro:tak:

w moim też jest regulacja siły ssania i ta najmniejsza jest masakrycznie bolesna :baffled:. no nic, może się jeszcze polubimy...

reklama
do mnie tez zawsze caly karton przychodzi:tak: teraz zamowilam od innego na probe chusteczki pampersa...mial doslownie o polowe taniej niz u nas w sklepie:szok::szok::szok: zobaczymy czy nam podpasuja :confused::tak:
NO taniej ma taniej ja polecam pieluszki flanelowe od niego sa swietne i taniutkie piore non stop i nic sie z nimi nie dzieje niedlugo znow od niego zamowie szkoda tylko ze nie ma huggiesow 2;)

kurcze to ty sportsmenka jestes :)

ja kupuje chusteczki z lidla ... 80 sz za niecale 6 zl :) kilka juz roznych probowalam i te sa najlepsze !!
Sportsmenka to byłam kiedyś;-);-);-) teraz jestem jak szafa trzydrzwiowa:-D:-D:-D
Co do chusteczek to mi najbardziej podpasiły z Nivea i z bella:tak: bella robi pieluchy do niczego ale chusteczki są super:-)
Oj moja zaba nie chce dzis spac :blink: Przez ostatnie dni zasypial patrzac na karuzele a dzis skwierczy. Zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja:dry:

Z okazji skonczenia 6 tygodnia bylismy dzis z maluszkiem na kontroli. Wszystko ok. Nasz skarb wazy 5,9 kg i ma 62 cm dlugosci. Jak sie urodzil mial niby 53cm ale trudno mi uwierzyc ze przez 6 tyg urosl prawie 10cm ale moze to normalne, ja sie na tym nie znam :confused:

Ciekawe co tam u Was (?) zaraz sie dowiem :tak:
Dziecko rośnie w ciągu miesiąca jakieś 2-3 cm, więc 10 cm to niemozliwe;-) różnie te dzieciaki mierzą, dlatego ja robie to zawsze sama:tak: I widze róznice.
wolna wolna ,ale ja narazie Gabrysi nie oddaje ;-);-);-):-)

no trudo, Filipek będzie cierpliwy i poczeka ;);) ale "zaklepie" jasobie, coby mi inny baby-facet ne sprzątnął synowej sprzed nosa :-D:-D:-D
Hmmm no ładnie pary nam się robią na bb;-) a ktos dzieciaki o zdanie zapytał???:-D:-D:-D
A i tak najlepiej bedzie miała Maja AnoOli bo ona ma mojego Antosia:tak: A Antos jako najstarszy będzie lał wszystkich dookoła, więc nikt mu nie podskoczy;-);-);-)

ale ja mialam wczoraj wieczor ... masakra ...dziecko jak dziecko ... przewidywalny cyrk ale ja sie tak kompletnie rozkleilam ze szkoda gadac !!! po prostu ryczalam jak bobr ... nawet malej nie chcialam wziac na rece taka bylam zla !!! a wszystko przez to ze jak pojechalam na godzinke na poczte i pozalatwiac conieco to oni /maz i tesciowa/ zamiast uspic agatke jak sie przebudzila to od razu ja na rece i dawaj maltretowac !! /tesciowa jak tylko ma okazje jak mnie nie ma to ja rozbiera i sprawdza czy ja wszystko robie ok!!/ no wiec dziecko bylo padniete przy kapieli i po jedszeniu zasnela na pol godziny i potem zrobila swoj standardowy cyrk a ja mialam juz dosc !!! no wiec ryczalam jak glupia a maz zamiast mnie przytulic to jeszcze na mnie wrzeszczal ze jak sie nie uspokoje to dziecko tez bedzie nerwowe ...

no nic ... koniec marudzenia ... dzis jest nowy dzien ... zawioze mala do mojej mamy a sama ide do kosmetyczki i fryzjera :) jak wrce to zrobie jakas fotke :)

Dziecko rośnie w ciągu miesiąca jakieś 2-3 cm, więc 10 cm to niemozliwe;-) różnie te dzieciaki mierzą, dlatego ja robie to zawsze sama:tak: I widze róznice.

No wlasnie,z tym ich mierzeniem,moj urodzil sie i mial 58 cm a teraz jak bylam w tamta srode w przychodni wyszlo ze ma 59 cm,ja widze ze rosnie bo ubranka sa za male.

ale ja mialam wczoraj wieczor ... masakra ...dziecko jak dziecko ... przewidywalny cyrk ale ja sie tak kompletnie rozkleilam ze szkoda gadac !!! po prostu ryczalam jak bobr ... nawet malej nie chcialam wziac na rece taka bylam zla !!! a wszystko przez to ze jak pojechalam na godzinke na poczte i pozalatwiac conieco to oni /maz i tesciowa/ zamiast uspic agatke jak sie przebudzila to od razu ja na rece i dawaj maltretowac !! /tesciowa jak tylko ma okazje jak mnie nie ma to ja rozbiera i sprawdza czy ja wszystko robie ok!!/ no wiec dziecko bylo padniete przy kapieli i po jedszeniu zasnela na pol godziny i potem zrobila swoj standardowy cyrk a ja mialam juz dosc !!! no wiec ryczalam jak glupia a maz zamiast mnie przytulic to jeszcze na mnie wrzeszczal ze jak sie nie uspokoje to dziecko tez bedzie nerwowe ...

no nic ... koniec marudzenia ... dzis jest nowy dzien ... zawioze mala do mojej mamy a sama ide do kosmetyczki i fryzjera :) jak wrce to zrobie jakas fotke :)

Mea maz mial racje:tak:ja wiem ze czasami nerwy puszczaja i nic sie nie chce ale jak mama nerwowa to dziecko tez:tak:
Czekamy na foteczki;-)po takim wypadzie humor napewno bedzie super;-)

Mea dobrze że trochę czasu sobie poświęcisz, tak trzeba, inaczej zwariować można i doskonale Twój stan rozumiemy bo czasami same tak mamy.
Oczywiście na fotki czekamy.

reklama

wspolczuje kochana.... tesciowa Twoja za przeproszeniem jest NIENORMALNA!!!! przezciez ty masz swoje lata i swoj roum wiesz jak o dziecko zadbac sa dziewczyny 15 letnie ktore zostaja matkami i swietnie sobie radza i nie potrzebuja sprawdzania! od tego byla polozna skoro nie miala uwag to znaczy ze super robisz wszystko nie da sie jakos tego wbic do glowy Twojej tesciowej????
a meza postawa tez mnie zdziwila! bo takie sa wlasnie chlopy! oni nic nie rozumieja i nie kapuja ze kobieta ma gorsze chwile i potrzebuje sie wyplakac a oni wtedy bez slowa powinni podejsc przytulic i pocieszyc! ale tylko my kobiety siebie rozumiemy najlepiej!

Do góry