reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej.
Ja po cukier.:tak:;-):sorry:

Anabubka wrzuć mi ten przepis na torta serowego na kulinarny :tak:

Joanna wy też ciasniutko macie.:tak::sorry:

Zmykam Pit-a złożyć. :tak:Im wcześniej, tym szybciej pieniążki będą.:tak:

mamy 48,5 metra :tak: mnie to sie marzy mały domek ale to marzenie sie raczej sie nie spełni a na wieksze tez nas nie stac to 14 lat wszystko nagromadzilismy trzeba by dziewczynkom troche pokuj zmienic :baffled: Wojtek ma fotel kiepski do spania pokojma nieustawny bo długi i wąski dziewczynki znowu maja ustawny ale te meble mnie juz dobijaja :wściekła/y:nawet mi sie nei chce myslec

reklama
NO wreszcie moje dziecię usneło i mam chwilke:happy:
Joasiu jaki bałagan:eek::eek::eek::eek:duże masz miezkanie i bardzo ładne:tak:
Kerna u mnie pediatra Antosia to pani neonatolog ze szpitala dziecięcego i zawsze bardzo dokładnie Antosia bada zawsze najpierw jest wywiad co i jak w ciągu ostatniego czasu tzn czy był katar kaszel gorączka czy dzieci w domu zdrowe czy my zdrowi potem mówi jakie zczepienia będą jakie są ryzyka i możliwe komplikacje co mnie może zaniepokoić po szczepieniu a co jest normą potem pani doktor sprawdza jego ząbki uszy gardło węzły chłonne .Potem go rozbieram i jest ważony ,mierzony obwody głowy klatki piersiowej sprawdza jego bioderka:tak:potem go bada osłuchoo sprawdza jego jąderka wygląd skóry potem jest dopiero szczepienie:tak:szczepienia są u nas zawsze w czwartek w osobnym gabinecie i zawsze nie są przyjmowani wtedy inni pacjenci tzn pacjentów przyjmuje do 12.30 a od 13 są szczeienia:tak:no i moja pani doktor to z tych co to nie są zbytnimi zwolennikami szczepień:eek:i na przykład Antoni powinien mieć szczepienie w grudniu jako 13 m-czniak ale w porozumieniu z panią doktor preciągamy to na późniejszy termin:tak:więc wiele chyba zależy od tego na jaką lekarke się trafi:tak:
MH mam nadzieję że laktacja wróci do normy jak znajdziesz chwilke to napisz jak było i jak dziewczynki zareagowały na wasz powrót:tak:
As kobieta w biegu wreszcie zwolniła tak trzymaj:tak:
Meduska ja swoją pierwszą kuchnię miałam 1.5m na 1.5 m i jej pierwszym wyposażenim była stara lodówka kuchenka zlewozmywak jenda szafka wisząca i ławka szkolnaale to była moja kuchnia i byłam z niej mega dumna:tak:potem zrobiliśmy sobie szfki na zamówienie i było milusio:tak::tak:
Anka to cię chłop załatwił no jak to chłop:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Beatko widzzę że wreszcie znajdujesz trochę czasu na bb tak 3maj:-)
Dorotko widze że zaczynasz widzieć światełko w tunelu suuuppppeeeerrr:tak:
Co do prezentu dla moich chłopaków to...myślałam myślałam i wymysliłam mój Pietruszka hciał strsznie pendreiva takiego co najmniej 16gb :sorry:ceny mnie powalały 200zł -250+wysyłka:eek:ale wczoraj znalazłam na necie za 137+12 wysyłka gryzłam się z tym pół nocy bo trochę to dla mnie dużo kasy :eek:pokazałam dziś pietruszce oczka mu się zaświeciły i stwierdziłam zamawiam ale to jego prezent urodzinowo walentynkowy:tak:i zamówiony już:tak:Adasiowi nie wiem co kupić on kocha bluzy z kapturem ale takich dobrych firm typo h&m cubus kaphal....a te trochę kosztują:eek:no i dziś obgadałam to z Piotrkiem on ma trochę swoich zaskórniaków coś koło 60 zł i się dołoży więc piątek weźmie sobie wolny i zostanie z Antkiem a ja ruszę w miasto i może coś na promocji znajdę Adaś powiedział że jak by była z czachami albo jakaś odjechana to mam brac:-D:-D:-D

witam was dziopencje, to znów ja, i znów po dłuższej przerwie, niestety nadal samopoczucie do bani dlatego nie odwiedzam was zbyt czesto a nawet bardzo rzadko, dzis mam do gina na 16, 20 mam nadzieje ze zacznie mi powoli przechodzxic bo jak nie to sie wykoncze, przepraszam was ze nie nadrobie ale najzwyczajniej nie mam siły :no::no::no:
chwile z wami posiedze sprobuje conieco poczytac

jeszcze raz przepraszam za nieobecność :tak::tak:;-);-);-)

reklama
Asia masz bardzo miłe mieszkanko ,przytulne i ciepłe,fakt wielkością nie powala:tak:,ale to jak kazdej ,a na pewno większości z nas.:tak:Widać ile ludzie rzeczy zbieraja przez lata.:-DJa sie moze póżniej też wstawie.na razie weny nie mam.

Malina to fajna masz pania lekarke od Antka.

Ja myśle ,ze pora do lekarza sie udać ,codziennie boli mnie szyja i kark ,ostatnio to juz od rana:crazy:trochę mnie to martwi:eek:

Byłam w sklepie po jabłka głownie bo u nas to 2 kilo w dzień idą ,tak mój m je lubi:-D,zaraz sobie sprzatnę troche ,bo jak dzieci nie ma w domu to wręcz jest mała potrzeba ,bo nie miał kto nabrudzić:-D

Malinka i wydumałaś ,widzisz ,a tak sie martwiłas ,ale co najlepsze ,ze kupisz to ,czego chciałaś uniknąc:-D

Do góry