B
Beata1988
Gość
Super pokój jasnyNo to pokaze wam fotki pokoju

No w końcu! Zaglądaj częściejcześć dawno mnie tu nei było ale dostałam od Anabubu [polecenie wejścia na forum więc jestem ;-)

Super a z Ciebie jaka lacha ulala nie pogadaszNasza mała wcina pomidorową, sama oczywiście
Następnie obiecana fotka, jak się wyszykowałam na szczucie mojego jak wróci z pracyi przy okazji nowy kolor włosów

Super kuchniano to jeszcze kuchnia ale ta moja :-)
![]()
![]()

Współczuje Kochana ale nie martw się, będzie dobrzeHEJ u pediatry dzis sie okazalo ze Oliwka ma angine :-(.Mamy antybiotyk .
No i dzis zadzwonilam do kliniki jak z wynikami Oliwka i niestety dowiedzialam sie ze OLIWKA JEST CHORA NA ZESPOL TURNERA :-(.
Troche sobie poplakalam ale juz mi lepiej.
W srode jade sama do lekarki do Katowic i ona mi powie co i jak.Jak ja bedziemy leczyc itp.
Jestem podlamana ale ja sie tego spodziewalam.
Najgorsze dla mnie to to ze takie dziewczynki musza brac lekarstwa aby miec @ i ze nie zachodza w ciaze .Choc podobno juz jest jakis sposob .Jakis przeszczep czy cos takiego .Jeszcze sie do konca nie doczytalam.Zobacze co sie dowiem w srode od lakarki.
No nic pozostaje nam dalej zyc i ja leczy tak jak sie da.No i teraz bede miala troche zalatwiania z TA JEJ NIEPELNOSPRAWNOSCIA :-(.

Ja od zawsze mam A :-( a chociaż takie B bym chciała ale dupaJa biust zawsze raczej większy miałam
i wszystkim facetom z którymi byłam sie to podobałoa może mi tylko cukrowali
![]()

Dobrze że nie wziął rtęci do buzi, zdrówka życzę dla WasDzień Dobry
Nie fajnie u nas, nie fajnie
Wczoraj Piotruś obudził się po drzemce z gorączką 39,2Zapodałam paracetamol i po godzinie spadło, ale później znów się podniosło do 38,5, więc dostał czopek. Później jeszcze o 4.00 wstał z gorączką i nie mógł zasnąć przez jakiś czas. Jak go zapytałam czy gdzieś go boli, to pokazał na brzuszek
No i w sumie może go boleć, bo wczoraj kupki nie zrobił.
Wstał przed 7.00 rześki jak skowronek. No ale zobaczę jak się dalej sytuacja będzie rozwijać.
Ja też się za dobrze nie czuję. Wczoraj pytałam gin co mogę brać, żeby się nie wyłożyć, więc powiedziała, że generalnie mogę brać wszystko to, co podaję dziecku. Wzięłam wczoraj rutinoscorbin, ale poprawy jakoś nie czuję.No i głowa mi pęka.
A co do maleństwa to rozwarcia brak, maluch jest jeszcze dość wysoko, więc pani doktor nie przewiduje porodu w najbliższym tygodniu. Kazała mi przyjść w następny poniedziałek na kontrolę. W dodatku stwierdziła, że maleństwo nie jest jeszcze ułożone do porodu, bo wprawdzie główka jest na dole to reszta ciałka leży jakoś tak w poprzekNo ale serducho bije jak dzwon i wszystko jest ok!
No i powiem wam jeszcze, że wczoraj się zestresowałam, bo Piotruś rozbił przez przypadek termometr rtęciowy i mi rtęć na podłogę wypłynęła![]()
Niedawno go znalazłam na dnie którejś szuflady i się ucieszyłam, że będę mogła dokładnie mu temperaturę mierzyć, a tu klopsChociaż wczoraj jak porównałam pomiar z tego elektronicznego i rtęciowego to było tylko 0,1 stopnia różnicy, więc nie jest tak źle.
Idę zrobić jakieś śniadanko. Może Piotrunio coś zje, bo od wczoraj kiepsko mu to idzie.![]()

To super że wesele się udałoWitam
Wróciłam wczoraj wieczorem. Jestem ledwo żywa
Zabawa była świetna
Mam trochę problemów z laktacjawiec czasu brak.
Pozdrowionka![]()

Mnie też głowa boli i mi przypomniałaś że wapno mam w zamrażceWitam i ja miałam czytac ale cos mnie głowa rozbolała i słabo sie czuje może później nadrobie jak będe Kamilka usypiac.

Jak to facet, zamiast zadzwonić wcześniejelloo
A ja wkur*** mialam termin na 10:30 do dentysty.Moj dzwoni do mnie 10:15 ze jednak nie da rady dojechacJak by zadzwonil wczesniej to by sobie Laure ubrala i zawiozla bym ja do Agnieszki
A tak dupa zimna.Matka ubrana i wyszykowana a tatus dzwoni ze nie przyjedzie
Niech mnie ktos zastrzeli
Laura je sniadanko, ja powiesilam pranie a ze ubrana jestem to czekam az Lali zje i ide na miasto