wiktoria12
Mama i żona :)
no to jeszcze kuchnia ale ta moja :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to pokaze wam fotki pokoju
no własni MLENKA gdzie sie podziewłas?cześć dawno mnie tu nei było ale dostałam od Anabubu [polecenie wejścia na forum więc jestem ;-)
LUNA ale laska z CiebieNasza mała wcina pomidorową, sama oczywiście
Następnie obiecana fotka, jak się wyszykowałam na szczucie mojego jak wróci z pracyi przy okazji nowy kolor włosów
ślicz\nie.No to pokaze wam fotki pokoju
witaj.Co u Ciebie?cześć dawno mnie tu nei było ale dostałam od Anabubu [polecenie wejścia na forum więc jestem ;-)
piękne focie.Nasza mała wcina pomidorową, sama oczywiście
Następnie obiecana fotka, jak się wyszykowałam na szczucie mojego jak wróci z pracyi przy okazji nowy kolor włosów
to kochana poszaleliście.Witam Mlenka ,co u ciebie kochana
Anka ,ale z ciebie musi być niezła dupencja skoro samochody zwalniają ,pewnie twój m chodzi dumny jak paw,co?Faceci tak lubią ,niech inni patrza,ale tylko on moze mieć
Anabubka ,fajnie ,ze wypad udany.
Luna tobie też sie pobyt u mamy udał ,a Piciu nie broił -super
As zdjecia piekne ,powód Kuby do nie zjeżdzania ze stoku powalający
Wiktoria ,pokój śliczny ,ładny kolor scian ,uwielbiam takie śliczne świerze ściany(nie to co u mnie ,tapeta odrapana przez kota)
Myszunia kto wie??moze i prawda,a Piortrusiowi daj spokój ,toc to grzeczny chłopiec
Malinka gratulejszyn rośnie jak na drozdzach
A my mielismy mieć dzis dzieci oddane ,ba nawet rano poszłam po dzieci,w miedzy czasie mam a mnie zirytowała stękaniem jak jej ciezko z gadułami i ze ona nie daje rady itd,to jej szepłam wkurzona ,zeby sie zachowywała,bo oni głusi nie sa i będzie im przykroi stał sie cud......
Mineła chwila a mama mówi ,ze mogą do jutra zostać ,do po obiedzie ,ona chetnie sie nimi zajmie(powiedziała,ze wytrzyma,a to prawie to samo)a dziadek sie szczerze ucieszył
no niech pokarze wnukom ze sie cieszy że je ma ,a nie zachowuje sie jakby za karę one u niej były.Tak oto zyskaliśmy z m dzień laby jeszcze ,mówie wam ,ze wykorzystaliśmy weekend do cna
a jak sie okazuje to jeszcze nie koniec
WOW Luna ,ale z ciepie laseczka ,a szczuj szczuj ,niech wie ,ze ma kobiete w domu,a mała jest słodka ,jak tak wcina umorusana zupkę
super u mnie takiego porżadku nie ma jak uCiebieno to jeszcze kuchnia ale ta moja :-)
![]()
![]()
Ja mam odzywke syoss pomaranczowa i uzylam jej tylko razJoanna masz racje jak sie W nie przejmuje to Ty tym bardziejPrzeciez nawet nic Ci nie powiedzial
AS extra fotkiSniegu mnostwo az milo popatrzec
Tak czysto
i fajna frajda na gorce
Moj sie przebudzi i oglda film
Cos mi shift sie blokuje chyba bedzie trzeba zainwestowac w klawiture
A ja kupilam szampon Syoss i czytalam o nim opinie, ktore sa podzieloneDla jednych jest extra a dla innych tandeta
No coz nim nie sprobujesz nie przekonasz sie
![]()
To i tak duzo nadrobilas hehe;-):-)Witam i ja babole, ależ się za Wami stęskniłam, kurcze...
Od razu i bez bicia przyznaję się, że przeczytałam tylko ostatnie 4 mega strony, później, jak mi się uda, to będę cofać się wstecz, ale bardzo wątpię, małą pewnie zaraz wstanie, bo nocke miała spokojną...
Zaraz wracam z cytatami, tylko jakieś śniadanko uszykuję i wstawię wodę, bo mi gra w kichach
Wspolczuje pobudki o 6 ranohej kobietki poniedziałkowo
czytałam wczoraj was troszku ale weny do odpisywania nie miałam brzuch przez @ bolał po 10 godzinach pracy z @ wszystko mnie bolałao więc tylko poczytałam
Anabubka super ze akumultorki podładowane i wyjazdem i wczoraj gimnastyką
As super ze jesteśfotki super widac że się bawiliście super
Ania ja mam szampon z tej seri czarny używam go 2 tygodnie i jestem zadowolona bardzo bardzo
Lunka jak tam piciu po imrezce jak weekecd minął???
Meduska a ty dzis znów romansujesz z dentystąmój tatuś miał nakładki tymczasowe ściągane i mówił ze nie bolało
ale nie wiem bo ja nigdy nie miałam ale on raczej z tych tchórzy więc gdyby bolało to by powiedział
Anaconda witaj jak po wizycie u teściówki???????jak Majeczka????
tyle pamietam
my dziś od 6 na nogach gadzina wstała rano i spać juz nie chciała ja i owszem bym pospała jeszcze
na obiad dzis planuję pieczarkową z serków więc wczoraj sobie zapobiegawczo wszystko po pracy kupiłam co by dzis nie musieć nosa z domku wyściubić
Antocha marudny teraz na maxa i o której on mi zaśnie![]()
Daj znac po lekarzuWitam was kochane
wpadlam tylko sie przywitac i lece z Emily do lekarza nadrobie pozniej![]()
Sliczny pokojNo to pokaze wam fotki pokoju
No wkoncu dotarlas Kochanacześć dawno mnie tu nei było ale dostałam od Anabubu [polecenie wejścia na forum więc jestem ;-)
Nasza mała wcina pomidorową, sama oczywiście
super kuchnia i teraz już gotować sama możesz.no to jeszcze kuchnia ale ta moja :-)
![]()
![]()