reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to jeszcze kuchnia ale ta moja :-)
1h2sk1.jpg

20f6ut1.jpg

reklama
Mlenko super ze jestes pisz nam co u ciebie bo sie stęskniłysmy bardzo za tobą:tak::tak::tak::tak:
Wiki śliczny masz pokój i widzę że masz w nim 2 okna no zazdroszczę bo pokój pewnie mega słoneczny:tak:
Madziula prawie robi różnicę:-D:-D:-D:-Dale super ze macie jeszcze jeden dzień wolny:tak::tak::tak::tak:
Lunka mała superrrr jak ja kocham takie nie pozowane fotki:-D:-D:-Da ty no mrrrrr oj nie oparł się co?????????????????;-);-)ty jesteś laseczka jak sie patrzy:tak::tak::tak:
moje dziecie pospało 10 minut:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wstał żeśki jak poranek:szok::szok:no nic koło 13-14 położę go jeszcze raz:baffled:
pranko wyprane i wywieszone zupka nastawiona mieszkanko odkurzone jeszcze tylko potem podłogi umyje :tak:Pietrucha miał w weekend mega lenia i prawie nic nie robił poza ogólnym ogarnięciem chatki i obiadem więc ja mam więcej roboty na dziś ale ja dziś też mam lekkiego lenia więc niewiele robie:-p

witam i ja :-)
AS fotki super

No to pokaze wam fotki pokoju

Wiki bardzo ładny i fajny pokój :tak:
cześć dawno mnie tu nei było ale dostałam od Anabubu [polecenie wejścia na forum więc jestem ;-)
no własni MLENKA gdzie sie podziewłas?:dry:
Nasza mała wcina pomidorową, sama oczywiście:-D

Następnie obiecana fotka, jak się wyszykowałam na szczucie mojego jak wróci z pracy:-Di przy okazji nowy kolor włosów
LUNA ale laska z Ciebie :szok::szok::szok: a zupka smakowała jak widac :tak::-D

a ja troche posprzatałam zrobiłam dwa prania byłam z mężem na zakupach do pracy mam na 15.30 jakis obiadek trzeba sklecić mam troche pomidorowej z makronem upieczone paleczki z kurczaka chyba ugotuje ziemniaków i mam gotową surowkę musi być
Bola mnie bardzo ręce tzn tak pod pachami chyba po tym wyciaganiu samochodu z zaspy co utknęłam :baffled: za oknem pruszy snieg znowu czeka mnie odsniezania no i musze spodni innych poszukac bo znalazlam jakieś ale leća mi bardzo z tyłka no irajstopy mi sie skurczyly w praniu :baffled:

ślicz\nie.
Jak przytulnie

cześć dawno mnie tu nei było ale dostałam od Anabubu [polecenie wejścia na forum więc jestem ;-)
witaj.Co u Ciebie?

Następnie obiecana fotka, jak się wyszykowałam na szczucie mojego jak wróci z pracy:-Di przy okazji nowy kolor włosów
piękne focie.

Witam Mlenka ,co u ciebie kochana:tak:

Anka ,ale z ciebie musi być niezła dupencja skoro samochody zwalniają ,pewnie twój m chodzi dumny jak paw,co?:-DFaceci tak lubią ,niech inni patrza,ale tylko on moze mieć:-D

Anabubka ,fajnie ,ze wypad udany.

Luna tobie też sie pobyt u mamy udał ,a Piciu nie broił -super

As zdjecia piekne ,powód Kuby do nie zjeżdzania ze stoku powalający:-D

Wiktoria ,pokój śliczny ,ładny kolor scian ,uwielbiam takie śliczne świerze ściany(nie to co u mnie ,tapeta odrapana przez kota:wściekła/y:)

Myszunia kto wie??moze i prawda,a Piortrusiowi daj spokój ,toc to grzeczny chłopiec:tak:

Malinka gratulejszyn rośnie jak na drozdzach:tak:

A my mielismy mieć dzis dzieci oddane ,ba nawet rano poszłam po dzieci,w miedzy czasie mam a mnie zirytowała stękaniem jak jej ciezko z gadułami i ze ona nie daje rady itd,to jej szepłam wkurzona ,zeby sie zachowywała,bo oni głusi nie sa i będzie im przykro:wściekła/y: i stał sie cud......
Mineła chwila a mama mówi ,ze mogą do jutra zostać ,do po obiedzie ,ona chetnie sie nimi zajmie(powiedziała,ze wytrzyma,a to prawie to samo:-D)a dziadek sie szczerze ucieszył:tak:no niech pokarze wnukom ze sie cieszy że je ma ,a nie zachowuje sie jakby za karę one u niej były.Tak oto zyskaliśmy z m dzień laby jeszcze ,mówie wam ,ze wykorzystaliśmy weekend do cna:-Da jak sie okazuje to jeszcze nie koniec:-D

WOW Luna ,ale z ciepie laseczka ,a szczuj szczuj ,niech wie ,ze ma kobiete w domu,a mała jest słodka ,jak tak wcina umorusana zupkę
to kochana poszaleliście.:-D:-D:-D:-D
A ja wrzuciłam fotki wczoraj ze Słowacji na Nk a dziś na netloga i zajrzałam do Was jeszcze.
Zaraz zmykam na zakupy i do mamy .

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, buraczka spaliłam
Wiki a Ty masz piękną kuchnię! Już do garów, co tak czysto!!!

no i się witam:-)
Poranne problemy z netem i wczoraj też brak, denerwują mnie bardzo:wściekła/y:. M pojechał jak co tydzień nad ranem i już dzwonił że dojechali na miejsce. A ja jak zwykle w poniedziałki lekki dołeczek:baffled:
już z rana byłam w urzędach żeby pozałatwiać papiery do rodzinnego. Ale jak uzbierałam wszystkie potrzebne to zgubiłam umowe o prace mojego...:wściekła/y: bo ja to se tak lubie walnąć w kat ważne świstki..no i teraz szperam po zakamarkach...
no to idę poczytać:-)

Joanna masz racje jak sie W nie przejmuje to Ty tym bardziej:sorry2:Przeciez nawet nic Ci nie powiedzial:baffled:

AS extra fotki:tak:Sniegu mnostwo az milo popatrzec:tak:Tak czysto:tak:i fajna frajda na gorce:-D

Moj sie przebudzi i oglda film:-D
Cos mi shift sie blokuje chyba bedzie trzeba zainwestowac w klawiture:cool:
A ja kupilam szampon Syoss i czytalam o nim opinie, ktore sa podzielone:baffled:Dla jednych jest extra a dla innych tandeta:cool:No coz nim nie sprobujesz nie przekonasz sie:-D
Ja mam odzywke syoss pomaranczowa i uzylam jej tylko raz:baffled:Jakos mi nie podeszla:no::no::no:
Witam i ja babole, ależ się za Wami stęskniłam, kurcze...

Od razu i bez bicia przyznaję się, że przeczytałam tylko ostatnie 4 mega strony, później, jak mi się uda, to będę cofać się wstecz, ale bardzo wątpię, małą pewnie zaraz wstanie, bo nocke miała spokojną...

Zaraz wracam z cytatami, tylko jakieś śniadanko uszykuję i wstawię wodę, bo mi gra w kichach
To i tak duzo nadrobilas hehe;-):-)
hej kobietki poniedziałkowo:happy2:
czytałam wczoraj was troszku ale weny do odpisywania nie miałam brzuch przez @ bolał po 10 godzinach pracy z @ wszystko mnie bolałao więc tylko poczytałam:zawstydzona/y:
Anabubka super ze akumultorki podładowane i wyjazdem i wczoraj gimnastyką:tak:
As super ze jesteś :tak:fotki super widac że się bawiliście super:tak:
Ania ja mam szampon z tej seri czarny używam go 2 tygodnie i jestem zadowolona bardzo bardzo:tak::tak::tak:
Lunka jak tam piciu po imrezce jak weekecd minął???
Meduska a ty dzis znów romansujesz z dentystą:szok::baffled::-Dmój tatuś miał nakładki tymczasowe ściągane i mówił ze nie bolało:no:ale nie wiem bo ja nigdy nie miałam ale on raczej z tych tchórzy więc gdyby bolało to by powiedział:tak:
Anaconda witaj jak po wizycie u teściówki???????jak Majeczka????
tyle pamietam:zawstydzona/y:
my dziś od 6 na nogach gadzina wstała rano i spać juz nie chciał:baffled:a ja i owszem bym pospała jeszcze:baffled:
na obiad dzis planuję pieczarkową z serków więc wczoraj sobie zapobiegawczo wszystko po pracy kupiłam co by dzis nie musieć nosa z domku wyściubić:-p
Antocha marudny teraz na maxa i o której on mi zaśnie:szok::szok::szok:
Wspolczuje pobudki o 6 rano:szok:Ja to bym na bank nie wstala:no::no::no:
A ja mam dzisiaj na obiad rosol
Witam was kochane :tak::tak:
wpadlam tylko sie przywitac i lece z Emily do lekarza nadrobie pozniej:tak::tak:
Daj znac po lekarzu
Sliczny pokoj:tak::tak::tak:
No wkoncu dotarlas Kochana:tak::tak::tak:Odezwij sie na gg

Slicznie je:tak::tak::tak:A jakie ma juz dlugie wloski:szok::tak:Moje tez na szczescie od kiedy pamietam jadly same
A Ty Kochana wygladasz super:tak::tak::tak:

reklama
Do góry