reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joanna masz racje jak sie W nie przejmuje to Ty tym bardziej:sorry2:Przeciez nawet nic Ci nie powiedzial:baffled:

AS extra fotki:tak:Sniegu mnostwo az milo popatrzec:tak:Tak czysto:tak:i fajna frajda na gorce:-D

Moj sie przebudzi i oglda film:-D
Cos mi shift sie blokuje chyba bedzie trzeba zainwestowac w klawiture:cool:
A ja kupilam szampon Syoss i czytalam o nim opinie, ktore sa podzielone:baffled:Dla jednych jest extra a dla innych tandeta:cool:No coz nim nie sprobujesz nie przekonasz sie:-D

reklama
Anka to jak ty go już dobrze wypróbujesz to napisz bo ja właśnie też się nad nim zastanawiałam czy nie kupić:confused::confused:
As z twojego Kuby to już duży mężczyzna:tak::tak::tak:

Witam:-):-):-)
A co to ja dziś otwieram wątek:szok::szok::-D:-D
Maja z mężem pojechali już więc nie kładłam się spać tylko zrobiłam kawkę i zasiadłam przed komputerem a tutaj takie pustki:szok::szok::szok:

witam porannie
wstalam dac malje mleko wiec postanowilam do was zajrzec bo i tak dzis muszialam wstac wczesniej bo Paulina na 10 do centrum kultury na zajecia.chce dzis z nia na chwile tam wejsc zeby powiedziec babkom jak z nia problem zeby uwage wieksza na nia zwrocily

wczoraj bylam u mamy na obiedzie bo p odyspial po nocah,dzis juz rano pojechal bo w tym tyg na dzien,wiec mam znow nromalny tydzien:-D:-D:-D:-D
a wieczorem z p nadrbialismy zlaeglosci w gimnastyce:-D:-D:-D:-D
oj milusio bylo,spalam jak zabita:tak::tak::tak:
to lece poczytac poki laski spia

Witam i ja babole, ależ się za Wami stęskniłam, kurcze...

Od razu i bez bicia przyznaję się, że przeczytałam tylko ostatnie 4 mega strony, później, jak mi się uda, to będę cofać się wstecz, ale bardzo wątpię, małą pewnie zaraz wstanie, bo nocke miała spokojną...

Zaraz wracam z cytatami, tylko jakieś śniadanko uszykuję i wstawię wodę, bo mi gra w kichach

no to nadrobilam.dobrze ze duzo nie bylo:tak::tak:

witam.
Wróciliśmy.
Jesteśmy cali i zdrowi.
Relacja z wyjazdu potem.
Teraz idę spaaaćććć...:-D:-D:-D:-D:-D

witaj,my juz sobie przez tell pogadlaysmy;-)

dzieki ale troche juz mam dosc tych niedziel 3 pracujaca pod rząd :no: juz nie pamietam kiedy gdziekolwiek wyszłam w niedzielę wogóle nie ma dla mnie róznicy nie odczuwam ze niedziela :baffled:

biedactow
tulam mocn

nocka była ok.jak dałam jje na wieczór czopek to Oliwka przespałą całą noc tylko raz sie obudziła na siku.ale czopek tak jje zbił ze miała osłabienie bo 35,8 :sorry2:
w tej chwili ma 37C.

a ja jeszzce siedzę w szlafroku,glowa mnie boli mam big katar :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nic mi się nie chche :sorry2:
a przede wszystkkim spac mi sie chce :tak::tak::tak::tak::tak:

na obiadek mam z wczoraj rosołek i robie do tego spagethii mniam mniam :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dobreze ze juz lepiej.widac organizm sam sie wybronil

A swoja droga to juz do glowy dostaje.Dzis mi sie wyniki snily,ale wyniki byly 2 .
1 to mierzyli Oliwce stope i z tego wyszlo ze jest ok,ale na najwazniejsze wyniki nadal w tym snie czekalam.Ja mam tylko nadzieje ze we wtorek sie czegos konkretnego dowiem.

Lece bo siedze i siedze.

alez sen:szok:
dobrze bedzie

Witam i ja :tak::tak:
U mnie jeszcze wszyscy spia tylko ja nie moge spac:wściekła/y::wściekła/y: mam straszny bol gardla neo angin juz wzielam ale dalej boli no zebym tylko ja sie teraz nie rozchorowala:baffled::baffled::baffled:
Musze budzic zaraz moja gromade bo mamy jechac na targ a ze m idzie na popoludnie do roboty wiec sie trzeba spiechac:tak::tak::tak::tak:

Widzialam ze AS wrocila
No to witamy i czekamy na relacje :tak::tak::tak:
zdrowka

Hej.

Wstaje rano , mężuś śpi obok mnie.:-) Przekręcam się co by wtulić się w niego a tam weeelka kałuża krwi. :baffled:No nic myślę: zabił mnie albo ja jego, bo ostatnio nerwy mną szarpały:cool:.Po chwili myślenia ( co nieczęsto się zdarza ;-)) przypomniałam sobie o tej nieszczęsnej @. Budzę mężusia do Ameli a sama biegnę pod prysznic.:tak:
Po przyjściu mężuś mówi, że on może zaradzić temu cieknącemu kranowi. :tak:Się pytam jak, a on szyderczo śmieje się...:dry:[/FONT]

heheh le poranek
ale zeby zaraz myslec ze meza utlulas?:-p:-p:-p:-p

j

u mnie -5C ,od jutra maja znowu być coraz większe mrozy :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
u mnie w dzien tak caly czas
teraz rano -10
nora,tlko podobno ma znowpadac snieg.
jakby gomalo u mnie bylo:baffled:
jak zacznie topniecto chyba lodke kupiezeby sie do glownej drogi dostac:baffled::baffled::baffled::baffled:

No i teraz mogę się przywitać :tak: więc witam w niedzielę :-D M właśnie poszedł się położyć, chociaż się zdrzemnie pół godziny zanim Kuba wstanie :tak: obiadek się robi i potem na zakupki :tak: w nocy zimno było bo -10 od kilku dni nie było tak zimno w nocy :sorry2: mam nadzieję że ta pogoda w końcu się poprawi bo już mnie trafia ten śnieg :dry:

wez nic nie mow
mnie tez juz szlag tarfia
oby do wiosny!!!!!!!!!!

No to maja nasze dzieciaki cos wspolnego bo w moja tez jak by diabel wstapil:baffled::baffled::baffled:

Dzis mi cyrk zrobila bo zobaczyla logo McDonalds i zaczela w aucie ryczec mniam mnia i mniam mniam ja jej tlumacze ze jak bedziemy wracac to wstapimy na jedzonko no to przestala
wychodzimy z auta a ona leci w strone McDonalds i nawet nie patrzy czy my idziemy z nia tylko leci i ryczy ze chce jesc no to polecialam za nia i jej znowu tlumacze ze potem a ta siadla na ziemi i ryczy mniam mniam ludzie przechodza i sie patrza jak bym dziecku jesc nie dawala a ta mala panikara bierze mnie za reke i ciagnie w strone McDonalds no to m mowi dla swietego spokoju ze idziemy w sekunde przestala plakac z usmiechem na twarzy tam leciala a jak weszlismy to ona dalej na caly glos ryczala mniam mniam dopiero jak do reki dostala hamburgera to z ulga powiedziala oooooo mniam mniam :-D:-D:-D

Teraz juz w koncu spi a ja mam swiety spokoj bo juz mi glowa dzis pekala chyba ze sto razy dzis slyszalam Ania Laura tata w pracy i tak ciagle to samo potem jej sie dziadzia przypomnial i sobie sama laptopa zalanczala bo czesto rozmawiamy na skype no to chciala pogadac a na samym koncu jej sie kuzynka Natala wspomniala i wolala Tala komm tzn chodz normalnie lep mi peka:-D:-D:-D

mniam mniam
jakbm sowja widziala,tyle ze bez takich cyrkow bo szybko ja oduczylam takich zeczy
wytrwalosci zycze
bunt dwulatka sie zaczyna

no to juz sie nabawiła ciastoliną,a teraz to mnie zabiła tekstem,jestem w szoku.

uciekła do łazienki,chwilę nie wychodzi.poszłam zobaczyć co robi w chodze a ona bierze zamacza mi w wodzie ściereczkę bo sobie kran odkręciła i marze mi po szybach.bo ona myje stwierdziła ze sa brudne :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

i tak stoje i patrzę cxo ona wyczynia nagle popatrzyła się na mnie i mówi do mnie z taka poważną miną:
Mamo możesz stąd? wyjść bo mi przeszkadzasz:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

az mnie zatkało :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no i teraz robi mi porządki w łazience :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mala pomocnica rosnie

Ale M już mi zapowiedział, że za tydzień na walentynki idziemy na zakupy bo ma upatrzony prezent..ale od razu zgadłam....no jasne że sexi bielizna:-p tylko, że jakoś chyba jej nie chce:baffled:

to lepiej niech Ci przyjeciela kupi:rofl2::rofl2::rofl2:

A to moja zlosnica przed dzisiejszym spacerkiem:-D:-D#

piekna i urocza:tak:

Dzis chlopaki od Bodzia tez sie wpatrywalai w te wlosy:-D:-DNie ma jak sie troche babka pokreci, pomaluje i juz furora:-D:-D
Dobrze ze kiecki nie zalozylam bo by pic nie mogli:-D:-Djezyki na wierzchu.A nie ma ich co drznic bo wyposzczenia sa wiec spodnie zalozylam:-D:-D

kochana szalejesz!
aleco sie dziwic jak taka laska:tak:

Dzis byl dumny ja paw przed blokiem:tak:
Poszedl wczesniej z Lali do auta, wklada ja do fotelika.Ide na druga strone ulicy jedzie jakis synek, dosc szybko.Mojego nie widzial bo stal za samochodem a za naszym stal bialy fiat duplo.Ja patrze a ten hamuje:szok::szok:Prawie sie zatrzymal zeby sobie popatrzec:szok::-D:-D:-D
Faceci to maja odchyly, co:confused::-D
:-D:-D:-D:-D:-D

trochę fotek
ps edytowałam,bo nie wszystkie fotki przeszły.:-(

pieknie:tak:zazdroszcze po raz kolejny

Witam i ja babole, ależ się za Wami stęskniłam, kurcze...

Od razu i bez bicia przyznaję się, że przeczytałam tylko ostatnie 4 mega strony, później, jak mi się uda, to będę cofać się wstecz, ale bardzo wątpię, małą pewnie zaraz wstanie, bo nocke miała spokojną...

Zaraz wracam z cytatami, tylko jakieś śniadanko uszykuję i wstawię wodę, bo mi gra w kichach

helo helo
ope lat

Agnes, ale miałaś przejscie z Oliwką, matko, i ta karetka bez pediatry-ręce opadają. Dobrze ze z nia lepiej, no a dla Was zdrówka ślę.
A powiem Ci, ze ja i Wiki jak sprzatamy, to tez musimy miec spokuj:-D ona przegania mnie, a ja czasem ją:-D

Dowikla śliczne te bucie, szkoda, ze takie małe...

Dorcia a jak Twoja Oli???

Anabuba no to wypad udał sie -ciesze sie ogromnie, najwazniejsze to sie podładowac. No i cos innego dla dziewczynek...

Witam się i ja:-)
Anabuba nie wiesz co z Justa19??? Oszustka marna i tyla!!! nie ma już jej z nami..pod tym nickiem przynajmniej:dry::dry:
Ja tez nic nie wiem...o co loto?
A moze tylko nick zmieni, bo Just juz Ci u nas dostatek;-)

A to moja zlosnica przed dzisiejszym spacerkiem:-D:-D#
Jaka tam złośnica, toć to aniołek:-D:-D:-D

czarnina a fuj :baffled::baffled::baffled::baffled: dziewczyny jak wy to możecie przełknąc i jeszce się tym zachwycać :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też tego nie ruszę, zwłaszcze, że mając 6-8 lat widziałam jak cioteczka ptaszysko szykuje, brrr

Ja patrze a ten hamuje:szok::szok:Prawie sie zatrzymal zeby sobie popatrzec:szok::-D:-D:-D
Faceci to maja odchyly, co:confused::-D
No kochana, ja się ani jednemu ani drugiemu nie dziwię:tak::tak::tak:

As fotki świetne, ale mam niedosyt:-D. Szkoda, że Kamila zabrała aparat...

No tom się najadła, napoiła, mała jeszcze śpi, aż dziwne, lece zobaczyć co w rowie...

EDIT:
Sorki, racja KLAUDIA< ni eKamila-jedno myśłę drugie piszę

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:dry:
Maks mnie obudzik znow dzis o 6:-D i w nocy o 3 mu sie pic zachcialo....

a ja dzisiaj do dentysty:baffled: na przymiarke koron... ale i tak pewnie bedzie bolalo:sorry2: sciąganie tych tymczasowych nakładek:baffled:
My zjedlismy na kolacje salatke jarzynowa z pieczywem czosnkowym.A Ty co serwujesz:confused:
mniam mniam :-p
Wojtek mial zrobic rzezbe na plastyke te pania od plastyki calkiem porabalo :szok::szok::szok::szok::szok:
:szok:

trochę fotek
ps edytowałam,bo nie wszystkie fotki przeszły.:-(
super fotki:tak::tak::tak::tak:
Ty to wogóle wyglądasz jak jego siostra:-D:-D:-D
A ja kupilam szampon Syoss i czytalam o nim opinie, ktore sa podzielone:baffled:Dla jednych jest extra a dla innych tandeta:cool:No coz nim nie sprobujesz nie przekonasz sie:-D
dla mnie jest rewelacyjny- ja mam pomaranczowy szampon i odżywkę :tak::tak::tak::tak: włosy mi odzyły po nich:tak::tak::tak:

reklama
Anka to jak ty go już dobrze wypróbujesz to napisz bo ja właśnie też się nad nim zastanawiałam czy nie kupić:confused::confused:
As z twojego Kuby to już duży mężczyzna:tak::tak::tak:
Oj wielki on wielki.
135 cm wzrostu już ma.:tak::-):-)

Dzien dobry:dry:
Maks mnie obudzik znow dzis o 6:-D i w nocy o 3 mu sie pic zachcialo....

a ja dzisiaj do dentysty:baffled: na przymiarke koron... ale i tak pewnie bedzie bolalo:sorry2: sciąganie tych tymczasowych nakładek:baffled:

mniam mniam :-p
:szok:

super fotki:tak::tak::tak::tak:
Ty to wogóle wyglądasz jak jego siostra:-D:-D:-D
dla mnie jest rewelacyjny- ja mam pomaranczowy szampon i odżywkę :tak::tak::tak::tak: włosy mi odzyły po nich:tak::tak::tak:
Dzieki za komplement :szok::-D:-D:-D:-D
Zyczę,aby nie bolało u dentystki

As fotki świetne, ale mam niedosyt:-D. Szkoda, że Kamila zabrała aparat...
Oj niedosyt fotek to i ja mam.
Tam jest tak cudnie,że żadna fotka tego nie ukaże.:no:
Mam jeszcze nagrany ok 25 minutowy film.
Jak obrobię to może gdzieś wrzucę.:tak:;-):-):-)

Do góry