reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla ja przewaznie jak gdzies sie wybioeram to jestem kierowca:baffled:Jak jade do jakies kumpeli to tez zawsze o suchym pysku siedze:-D
A Twoje to chyba cos z godzinkami sie poprzestawialy:szok:
No co ty do mnie jak przyjezdzasz na imprezke to o suchym pysku napewno nie wracasz:-D:-D:-D ostatnio to nawet impreze przed blokiem zrobilas ze myslalm ze wszystkich sasiadow pobudzilas:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moja juz tez spi
Zaraz musze jakas kolacje zrobic bo m wraca z pracy i napewno bedzie glodny jak wilk:-D:-D:-D

reklama
Aga :-D:-Dchyba nie wstali:-Dale wiesz ja zawsze musze z Lali bo nie mam z kim zostawic:baffled:A takie biby to tylko jak B nie ma bo tak lubie z nim polzec i sie poglaskac zamiast sie upodlic:-D:-D:-D
Rob kolacje rob bo D napewno bedzie glodny:tak:
My zjedlismy na kolacje salatke jarzynowa z pieczywem czosnkowym.A Ty co serwujesz:confused:

ja niedawno wróciłam z pracki cały czas kolejka :szok: skąd ci ludzie maj kasę to nie wiem :baffled: ide umyc wlosy Zuzi bo czekała na mnie az przyjde a Wojtek mial zrobic rzezbe na plastyke te pania od plastyki calkiem porabalo :szok::szok::szok::szok::szok:

Aga :-D:-Dchyba nie wstali:-Dale wiesz ja zawsze musze z Lali bo nie mam z kim zostawic:baffled:A takie biby to tylko jak B nie ma bo tak lubie z nim polzec i sie poglaskac zamiast sie upodlic:-D:-D:-D
Rob kolacje rob bo D napewno bedzie glodny:tak:
My zjedlismy na kolacje salatke jarzynowa z pieczywem czosnkowym.A Ty co serwujesz:confused:

No no ja tez wole z m polezac niz sie uchlac:tak::tak::tak:
Ale czasami takiej imprezy trzeba bez chlopow i dziecka zeby sie odstresowac:-D:-D:-D
ja mam na kolacje pieczone palki z kurczaka i do tego tez pieczywo czosnkowe lub z ziolami i maselko czosnkowe:tak::tak: salatki nie robie bo D i tak nie zje:-D:-D:-D:-D

ja niedawno wróciłam z pracki cały czas kolejka :szok: skąd ci ludzie maj kasę to nie wiem :baffled: ide umyc wlosy Zuzi bo czekała na mnie az przyjde a Wojtek mial zrobic rzezbe na plastyke te pania od plastyki calkiem porabalo :szok::szok::szok::szok::szok:
ludzie zawsze narzekaja ze kasy nie maja:-D:-D
Widac w sklepach jaki narod biedny:-D:-D
A co to za rzezba ma byc i z czego?
No no ja tez wole z m polezac niz sie uchlac:tak::tak::tak:
Ale czasami takiej imprezy trzeba bez chlopow i dziecka zeby sie odstresowac:-D:-D:-D
ja mam na kolacje pieczone palki z kurczaka i do tego tez pieczywo czosnkowe lub z ziolami i maselko czosnkowe:tak::tak: salatki nie robie bo D i tak nie zje:-D:-D:-D:-D

salatke sama bys zjadla:-Dszkoda roboty jak D nie jada
Kure to ja jutro zrobie ja wyciagne bo zamrozona na kosc:-D
Dzis nie wyciagnel to trzeba bylo na obiad jechac:-D

Bez dziecka to ja chodze jak jestem u mamay bo tak zapomnij:-D

wykapałam sie wybalsamowałam :-D
ANIA ja pracuje z kobietka co moj Wojtek i jej syn chodza razem do klasy i od niej sie dowiedzialm bo od WOitka to raczej nie to maja na jutro i szczerze mówiac skoro Wojtek sie nie przejmuje to ja tym bardziej nawet sie na jutro nie spakował :wściekła/y:

trochę fotek
ps edytowałam,bo nie wszystkie fotki przeszły.:-(

Załączniki

• DSC00281.jpg
    DSC00281.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00282.jpg
    DSC00282.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC00286.jpg
    DSC00286.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00288.jpg
    DSC00288.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00290.jpg
    DSC00290.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC00292.jpg
    DSC00292.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00289.jpg
    DSC00289.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00291.jpg
    DSC00291.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00315.jpg
    DSC00315.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00314.jpg
    DSC00314.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
i jeszcze kilka .
Fotki tylko z telefonu,bo młoda aparat w Strzegomiu miała.:tak::sorry2:

Załączniki

• DSC00294.jpg
    DSC00294.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00296.jpg
    DSC00296.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00300.jpg
    DSC00300.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC00295.jpg
    DSC00295.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00301.jpg
    DSC00301.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00298.jpg
    DSC00298.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00306.jpg
    DSC00306.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00302.jpg
    DSC00302.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00310.jpg
    DSC00310.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00311.jpg
    DSC00311.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 34
Witam:-):-):-)
My wreszcie do domku zjechaliśmy a ponieważ Maja w dzień nie spała to szybko dzisiaj padła:tak::tak:
As zdjęcia super no i śnieg wam dopisał n ie ma co:tak::tak:

reklama
oj tak anaconda,śniegu było pod dostatkiem.:-D:-D:-D
W niektórych miejscach trzeba było mocno uważać ,bo uskoki 1-1.5 metrowe śniegiem przykryte.
Oczywiście przekonałam się o tym,jak w taki uskok wpadłam.:-D:-D:-D.
Edytowałam post z fotkami,bo nie wszystkie focie przeszły.
Teraz jest oki.

Do góry