reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania no ja też w golfach bo koffam ogromnie tylko z na krótki rekaw:-D:-D:-D
Mi tam ma ubyc wszędzie po diecie taki mam bynajmniej plan:-D:-D:-D:-Dale pietruszka mi zapowiedział po pierwsze robisz to tylko dla siebie bo mi się taka podobasz i nie wiem po co ty się odchudzasz:szok:po drugie ani milimetra mniej w biuście może być nawet więcej:szok::szok::szok:
więc mu powiedziałam że owszem odchudzam się dla siebie dla swojego lepszego samopoczucia :tak:a jak schudnę to będe mu się podobała jeszcze bardziej:-pno i jak to jest że jemu się duża podobam ale faceci zawsze się za tymi szczupłymi ogladają:wściekła/y::wściekła/y:a on pewnikiem wyjatkiem nie jest:no::no:
a po drugie jak chce żebym miała więcej centymetrów w biuście to raz musi je często masowac:-Ddwa może mi dać na operację plastyczną ja tam się na jedrne sylikony nie pogniewam:no::-D:-D:-D

reklama
HMMM......gofry z bitą smietaną mniam
niestety cycki lecą mój m sie śmieje ,ze teraz mam takie do reki.:-D,niestety z tej częsci ciała waga tez schodzi:baffled:
Joasia ,miło tak wrócic z pracy jak ktos z utęsknieniem czeka:tak:
Anka jak ty to wytrzymujesz ,ze jak nie kac to choroba:-D

ZDrówka dla Emili ,oby antybiotyk podziałał.:tak:
Pizza mi sie dopieka w piekarniku ,mniam zaraz sobie skubnę to i owo:-D:tak:

Malina święte słowa-wszystkie:::)))

HEJ u pediatry dzis sie okazalo ze Oliwka ma angine :-(.Mamy antybiotyk .

No i dzis zadzwonilam do kliniki jak z wynikami Oliwka i niestety dowiedzialam sie ze OLIWKA JEST CHORA NA ZESPOL TURNERA :-(.
Troche sobie poplakalam ale juz mi lepiej.
W srode jade sama do lekarki do Katowic i ona mi powie co i jak.Jak ja bedziemy leczyc itp.
Jestem podlamana ale ja sie tego spodziewalam.
Najgorsze dla mnie to to ze takie dziewczynki musza brac lekarstwa aby miec @ i ze nie zachodza w ciaze .Choc podobno juz jest jakis sposob .Jakis przeszczep czy cos takiego .Jeszcze sie do konca nie doczytalam.Zobacze co sie dowiem w srode od lakarki.

No nic pozostaje nam dalej zyc i ja leczy tak jak sie da.No i teraz bede miala troche zalatwiania z TA JEJ NIEPELNOSPRAWNOSCIA :-(.

Kurcze Anka ja na smierc zapomnialam o tych gofrach:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Dobrze ze D dal mi siedzonko zebym wyprala bo jest z czekolady no ale nic bede musiala material na nowo ubrac:-D:-D
O ktorej po mnie wpadniesz????:-):-):-)
No chyba ze ci sie plany zmienily:-):-):-)

HEJ u pediatry dzis sie okazalo ze Oliwka ma angine :-(.Mamy antybiotyk .

No i dzis zadzwonilam do kliniki jak z wynikami Oliwka i niestety dowiedzialam sie ze OLIWKA JEST CHORA NA ZESPOL TURNERA :-(.
Troche sobie poplakalam ale juz mi lepiej.
W srode jade sama do lekarki do Katowic i ona mi powie co i jak.Jak ja bedziemy leczyc itp.
Jestem podlamana ale ja sie tego spodziewalam.
Najgorsze dla mnie to to ze takie dziewczynki musza brac lekarstwa aby miec @ i ze nie zachodza w ciaze .Choc podobno juz jest jakis sposob .Jakis przeszczep czy cos takiego .Jeszcze sie do konca nie doczytalam.Zobacze co sie dowiem w srode od lakarki.

No nic pozostaje nam dalej zyc i ja leczy tak jak sie da.No i teraz bede miala troche zalatwiania z TA JEJ NIEPELNOSPRAWNOSCIA :-(.
Dorota strasznie mi przykro:-:)-:)-:)-( Jak juz Dowikla napisala pamietaj ze mozesz na nas liczyc jestesmy z toba:tak::tak:

Dorotko jesteśmy z tobą:tak:kochana z dwojga złego dobrze że wiesz o tym tak wczesnie można szybciej zacząc leczenie a pamiętaj medycyna idzie cały czas na przód:tak:wiem ze teraz w tej chwili to dla ciebie nie pocieszenie ale wierzę że wszystko się dobrze ułoży:tak::tak::tak:

Dorcia jestesmy z Toba :))

Agnieszka ja tak o 15:30 wyjade, puszcze ci dryna jak bede wyjezdzala to akurat sie wyszykujesz :)Dobrze ze jeszcze nie wypralas:-D

Madziula na szczescie ten kac to tylko pod moim nadzorem no a przeziebienie samo przychodzi zapomina mnie sie pytac czy moze:-D

Malinka ja to te z dlugim zakladam no chyba ze swetr na gore:-DA biust to ja mam wersje sporotowa i mi tam sie podoba.Zawsze gadam mojemu ze nie bede miec zwisow bo mi nie ma co zwisac:-D:-D:-D

Ja sie powli szykuje do wyjscia

reklama
Do góry