Witam! Ja dopiero teraz. Dzisiaj dzień w biegu. Troszkę załatwiania bo zbieram papiery do fundacji tvn na dofinansowanie turnusu. Troszke mi zeszło u pediatry ale byłam sama;-)A. kolejny tydzień w domu. Jak przyniósł wypłatę za styczeń to normalnie jestem przerażona.

Zapłaciłam hipoterapię dzisiaj w pierwszej kolejności.
W ogóle to chyba będziemy musieli podwójnie oc zapłacić za autko

I pół dnia szukam umowy i nie ma

Ożesz Ty ale masz pamięć
Ale co prawda to prawda

Jesteś w temacie, nie ma co:-)
No to poczytałam i zmykam bo jutro od rana znowu atrakcje się szykują

W ogóle to chyba będziemy musieli podwójnie oc zapłacić za autko

Śliczniusi jest!!!Dziękuję za pochwałke awatarkuto aktualne zdjęcie Antoszki
śliczny jest nie??????
![]()

Przepraszam Kaziu ale oile mnie pamięć nie myli to ty kiedys tu komuś radziłaś cos a propo ciązy i zbyt dobrze pamiętam jak nam zarzucałaś ze ciągle siedzimy przed kompem a i że Lunki dziecko "sra krwia a ona hi hi hi"więc jakoś na twoje posty nie mam ochoty odpisywać
As dziękuje kochana![]()

Jak jaśniutko i przytunie-super;-)No to pokaze wam fotki pokoju
Fotki super a Mama BombaNasza mała wcina pomidorową, sama oczywiście
Następnie obiecana fotka, jak się wyszykowałam na szczucie mojego jak wróci z pracyi przy okazji nowy kolor włosów

Normalnie "wylizane"no to jeszcze kuchnia ale ta moja :-)
![]()
![]()

Na gardło to chyba tantum verde w sprayu. Oby Cię ie rozłożyłoO kurczę, dziewczyny, zaczynam kichać i zaczyna mnie chyba gardło boleć.Nie wiem, czy mogę coś profilaktycznie wziąć
Ale jak się teraz rozłożę to nie wiem co będzie
Macie jakieś domowe sposoby na choróbsko?
![]()

kartacze??? U nas w opelku progi do wymiany:-(MLENA wspólczuję przejśc i przytulam mocno![]()
ja pojadłam i niedługo do pracy musze wyjsc z 10 minut wczesniej odsniezyc autko ;-) jutro wolne plany obiadowe tez sa -bedzie barszczyk czerwony i kartacze z mieskiem![]()
mąz ma jechac śasiadem ile bedzie kosztowac doprowadzebnie do porzadku lewego boku opla i pokrycie tego co rdzewieje zreszta po zimie to itak bedzie sporo do zrobienia
no na razie babeczki milego poludnia mam nadziej ze mi zmian szybko zleci
pochwale mojego meza zawsze jak w racam z pracki mam zrobiona ulubiona herbatke i kolacje![]()
Wspólczuję :-(Nie martw sie na zapas. Najpierw na spokojnie do lekarza. Oliwka do @ i ciąży ma czas. Medycyna idzie na przód;-) Wiem jak to jest jak się dowiadujesz o chorobie dziecka-świat się wali:-(Jakby co to pisz;-)HEJ u pediatry dzis sie okazalo ze Oliwka ma angine :-(.Mamy antybiotyk .
No i dzis zadzwonilam do kliniki jak z wynikami Oliwka i niestety dowiedzialam sie ze OLIWKA JEST CHORA NA ZESPOL TURNERA :-(.
Troche sobie poplakalam ale juz mi lepiej.
W srode jade sama do lekarki do Katowic i ona mi powie co i jak.Jak ja bedziemy leczyc itp.
Jestem podlamana ale ja sie tego spodziewalam.
Najgorsze dla mnie to to ze takie dziewczynki musza brac lekarstwa aby miec @ i ze nie zachodza w ciaze .Choc podobno juz jest jakis sposob .Jakis przeszczep czy cos takiego .Jeszcze sie do konca nie doczytalam.Zobacze co sie dowiem w srode od lakarki.
No nic pozostaje nam dalej zyc i ja leczy tak jak sie da.No i teraz bede miala troche zalatwiania z TA JEJ NIEPELNOSPRAWNOSCIA :-(.
Ty normalnie otwórz gabinet stomatologicznya ja znów ciągle wpieprzzam
dzisiaj po obiedzie zjadłam z M 2 kanapki ze smalcem(jakso ostatnio mnie na smalec domowej roboty od dziadka wzielo i ciągle bym jadła
)
potem 2 z serem i z masełkiem--- mmm duuuzo masełkai etraz znw zjadłam jedną z masłem i ide jescze sobie zrobić
s potem narzekam ze gruba
dwa bede miala w powietrzu z tej stronybedą połączone 4 w jedno i po obu stronach na dwóch moich dwa w środku będa w powietrzu
potem jedynki i dwójki normalnie pojedynczo na moich i znów jeden mój dwa w powietrzu i jeden mój połączone
no rzceywiscie lepiej poczekac... ale co Ty wogóle chcesz wybielac jak masz białe??ja nawte jak teraz zrobie to nei bede mila takich jak Ty masz naturlne a wybrałam najjaśniejszy kolor z próbnika
![]()

No to poczytałam i zmykam bo jutro od rana znowu atrakcje się szykują