reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mh no to czekamy z niecierpliwoscia na foteczki.Ciekawe jestesmy co to za suknia taka furore zrobila:tak:
Fajnie ze Anika znow ciagnie cycusia - musiala sobie przypomniec;-)

Medeuska
widzialas A to i bez miesa da rade tylko musisz czesciej takie larytasy wymyslac:tak:

Wiki ale masz modelke w domku

reklama
MH no to czekamy na fotki z niecierpliwością:tak::tak::tak::tak:
Madziula dzieci w domu????
Wiki sliczna ta twoja córa:tak::tak:a jaki ma sliczny sweterek czy to tuniczka?
Dowiklus to dobrze że poszłaś z młodymi do lekarza teraz przynajmniej wiesz co i jak:tak:
Anka a ty co tak późno dziś:eek:
Dorota a lekarka wczoraj dała coś małej na tą gorączkę?????
Antonio zjadł 2 miseczki zupy pieczarkowej :eek:chyba mu smakowała:eek:a nie znośny jest dziś jak cholera:crazy:psoci kłóci się ze mną , marudzi,wywala zabawki a potem ciągnie mnie za ręke żebym je powkładała:baffled::baffled: no diabeł wcielony dzis z niego:crazy:
Ja chatke sprzątnełam wypadało by jeszcze wyprasować i podłogi szturnąć mopem ale już mi chęci przeszł:eek:
Meduska ja szpinak kofam mocno i w karzdej postaci niestety tylko ja więc mało kiedy robię....ale taki pierożki bym zjadła:-) albo naleśniki ze szpinakiem i serkiem feta jami;-)

Jak pozno:szok::szok:
Bylam z rana na forum chyba nie zauwazylas mojego posta:baffled: a w sumie to mi odpisalas na post :))
Jeszcze mnie prasowanie czeka ale najpierw gonie do pralni bo mam gotowe pranko do powieszenia

Ostatnia edycja:
Jak pozno:szok::szok:
Bylam z rana na forum chyba nie zauwazylas mojego posta:baffled:
Jeszcze mnie prasowanie czeka ale najpierw gonie do pralni bo mam gotowe pranko do powieszenia
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no tak pisałaś że chłop cię do wiatru wystawił nawet odpisałam na tego posta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
widocznie za mało cie dzis było na bb:-D:-D:-D:-D
Iwcik jak się dziś pojawisz to kochana pochwal się firankami bo juz któryś raz mam o to prosic a potem zapominam:zawstydzona/y:

MALINUS
Synus nie daje sie Tobie nudzic;-):-D:-D:-DMusisz wiedziec ze masz dziecko w domu

WIKTORIA
Ale z Martynki sliczna dziewczynka:tak::tak::tak:

Moi jeszcze nie jedli obiadu i nawet nie wolaja:szok:Wciagneli po takim rogaliczku i po takim dosyc duzym ciachu i na razie mam spokoj

Dowiklus oj dba o to bym nie zapomniała żem ja multi mama i nadrabia za Julkę i Adama:eek::eek::eek::eek:
kochana szczypiory nie są głodne:szok::szok::szok::szok:toż to jakiś cud:-D:-D:-D:-D
kochane teraz w czwartek jest dzień pączkwy:eek::eek:tzn tłusty czwartek:sorry:bo ja się pogubiłam czy to teraz czy za tydzień:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Dowiklus oj dba o to bym nie zapomniała żem ja multi mama i nadrabia za Julkę i Adama:eek::eek::eek::eek:
kochana szczypiory nie są głodne:szok::szok::szok::szok:toż to jakiś cud:-D:-D:-D:-D
kochane teraz w czwartek jest dzień pączkwy:eek::eek:tzn tłusty czwartek:sorry:bo ja się pogubiłam czy to teraz czy za tydzień:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ja wogole zapomnialam o tym czwartku takze nawet nie mam pojecia kiedy on jest:baffled::baffled::baffled:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no tak pisałaś że chłop cię do wiatru wystawił nawet odpisałam na tego posta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
widocznie za mało cie dzis było na bb:-D:-D:-D:-D
Iwcik jak się dziś pojawisz to kochana pochwal się firankami bo juz któryś raz mam o to prosic a potem zapominam:zawstydzona/y:
no w sumie chyba 3 posty napisalam to moglas mnie nie zauwazyc:-D
A firanki siostra ma extra jakbym miala w domu to bym sobie kazal uszyc:tak:
MALINUS
Synus nie daje sie Tobie nudzic;-):-D:-D:-DMusisz wiedziec ze masz dziecko w domu

WIKTORIA
Ale z Martynki sliczna dziewczynka:tak::tak::tak:

Moi jeszcze nie jedli obiadu i nawet nie wolaja:szok:Wciagneli po takim rogaliczku i po takim dosyc duzym ciachu i na razie mam spokoj
moja dzis tez cos oszukuje z jedzeniem

teraz kochana teraz
Ja jutro faworki robie:-p

Ja tez bym nie wiedziala tylko mama mi przypomniala przez telefon
W sumie to ja nigdy nie pamietam takich swiet:-D:-D

Lali rozwalila kredki i gada do mnie: mama sprzataj teraz:szok::szok:
A ja do niej: rozwalilas to teraz posprzataj
Na to Laura: no dobraaaaa, sprzatam- to byla odpowiedz z laska:szok:

lece do pralni zw

reklama
Dobrze ze wogole je posprzata:-p:-D:-D:-D
Bo moim to bym musiala sie chyba prosic albo powiedziec ze jak nie posprzataja to nie dostana np kaszki to wtedy by z rykiem sprzataly;-):-D:-D:-D:-D

Do góry