reklama
Iwcik ja to suuuper wspominam cesarke blizy prawie nie widac tylko cieniutka kreseczke a cesarke mialam ok 13 a wieczorem tego samego dnia juz chodzilamnastepnego dnia to mozna powiedziec ze juz biegac moglam zero bolu zero zakarzenia no super jestem bardzo zadowolona
jak bym miala wybierac to przynastepnym tez bym wolalacesarke))
ale znam dziewczyny ktore tydzien po cesarce nie umialy sie podniesc z lozka![]()
No ja to podobnie dopiero po miesiacu doszłam do siebie ranke tez mam tylko kreske mała ale im sie zagoił to mi sie babrało coś musiałam smarowac , a po znieczuleniu to dwa dni nie mogłam wstac chyba dali mi końską dawke i juz myslalam ze mi coś uszkodzili w kregosłupie lekarze biegali koło mnie a ja biedna nawet usiąść nie mogłam bo sie nie utrzymalam byłam bezwłdna ..............masakra lepiej nie wspominać

Hejka wpadłam tak na szybko bo zaraz zjawią sie goście, hihi, na faworki!!!
Porobiłam zdjęcia więc jak obiecałam tak wrzucam, uprzedzam małe to, niby blisko 60m a wygląda jak 30, łeeeeeee.
No i pokoik małej do remontu na wiosnę, więc nie patrzeć na pomazane ściany, hihi
no i pamiętaj lub kukurydzę!
My płacimy 55zł, ale internet 8 w dzień i w nocy, no i w tym pełen pakiet z kablówki jest.
Dla mnei paranoja, jest przepis ponoć, że z bólem bez kolejki wszędzie!
Sliczne mieszkanko i te brązowe ściany ja tez u mojej mamy na mieszkaniu jej wymalowałam farba sciany na brązowo tydzien przed anki slubem :-):-):-)
Malinka cale szczęscie ze wkońcu znalazl sie dendysta z sercem

Ja za chwile spadam po dzieci do przedszkola no i obiadek kończyć , bedę tu was podczytywac , odezwe sie jak mój już pojedzie do roboty ok17.00 ;-);-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
Wcisnełam mojej Klaudii "Kwiat kalafiora",niech czyta ,a nie tylko koleżanki ,tv i komputer,słuchajcie ledwo wróciła od Kaski już foch ,ze chciałabym zeby coś poczytała po tylu dniach laby
,bo ona już przed kompa sie pchała
z biblioteki jak jej kazałam sobie coś wypozyczyć do czytania to sobie wypozyczyła ksiazeczke o Janie Pawle 2
.Własnie przyszła ,ze ja spanie morzy,o rany,ale jak siedziała do 3 nad ranem z kaśka nad grami to nic dziwnego.NIECH SIE DRZEMNIE I WRÓCI DO RZECZYWISTOŚCI TO MOJE WIECZNIE NAFUKANE STWORZONKO ZWANE CÓRKĄ

Lunka mieszkanko masz śliczne

no jak się okazało to Julinka ma zrobione 2 ząbki bo jeden na dole ten ze stanem zapalnym ma rozwiercony wyczyszczony i włożone lekarstwo a na górze dojrzał doktor że też jest dziurka i wyleczył zaplombował i włożył różową plombe
więc Julinka szczęśliwa
powiedział że nie wie czy kiedykolwiek miał tak odważne dziecko w gabinecie z bólem a buźkę ładnie otwierała pozwalała sobie wiercić czyścić

właśnie z nią rozmawiałam już nie boli jest szczęśliwa
była z babcią coś sobie w nagrodę za odwagę kupić
jedno mnie zastanawia doktor mówi że ona ma chyba jeszcze 3-4 zęby zepsute
kurcze byłam z nią u dentysty jak leczyłam tego zęba który ją właśnie teraz bolał i nic a nic więcej rzekomo nie miała zepsute
no niemozliwe żeby jej tak szybko się zepsuły
jeden morał zmieniamy stomatologa na innego

dziewczyny mówie wam kamień z serca mi spadł

no jak się okazało to Julinka ma zrobione 2 ząbki bo jeden na dole ten ze stanem zapalnym ma rozwiercony wyczyszczony i włożone lekarstwo a na górze dojrzał doktor że też jest dziurka i wyleczył zaplombował i włożył różową plombe

dziewczyny mówie wam kamień z serca mi spadł

anka26_x_07
Mama Laury :)
My po obiadku
Lali znow bawi sie farma

Luna super ciemne mebelki, strasznie takie mi sie pdobaja.Ja w lazience bede takie miala w PL
Malinka no wkoncu sie zlitowali, super ze juz po wszystkim no i jaka dzielana bez znieczulenia woow
Iwcik Maks zaraz wcara chlop wstaje to trza cos zrobic
Medeuska zeba rwanego mialam za dzieciaka wiec raczej by sie gosciu nie zgodzil ale z taka sadomacho nie jestem
Lali znow bawi sie farma

Luna super ciemne mebelki, strasznie takie mi sie pdobaja.Ja w lazience bede takie miala w PL

Malinka no wkoncu sie zlitowali, super ze juz po wszystkim no i jaka dzielana bez znieczulenia woow
Iwcik Maks zaraz wcara chlop wstaje to trza cos zrobic

Medeuska zeba rwanego mialam za dzieciaka wiec raczej by sie gosciu nie zgodzil ale z taka sadomacho nie jestem

anka26_x_07
Mama Laury :)
do 3 na kompieWcisnełam mojej Klaudii "Kwiat kalafiora",niech czyta ,a nie tylko koleżanki ,tv i komputer,słuchajcie ledwo wróciła od Kaski już foch ,ze chciałabym zeby coś poczytała po tylu dniach laby,bo ona już przed kompa sie pchała
z biblioteki jak jej kazałam sobie coś wypozyczyć do czytania to sobie wypozyczyła ksiazeczke o Janie Pawle 2
.Własnie przyszła ,ze ja spanie morzy,o rany,ale jak siedziała do 3 nad ranem z kaśka nad grami to nic dziwnego.NIECH SIE DRZEMNIE I WRÓCI DO RZECZYWISTOŚCI TO MOJE WIECZNIE NAFUKANE STWORZONKO ZWANE CÓRKĄ
![]()

Lunka mieszkanko masz śliczne
no jak się okazało to Julinka ma zrobione 2 ząbki bo jeden na dole ten ze stanem zapalnym ma rozwiercony wyczyszczony i włożone lekarstwo a na górze dojrzał doktor że też jest dziurka i wyleczył zaplombował i włożył różową plombewięc Julinka szczęśliwa
powiedział że nie wie czy kiedykolwiek miał tak odważne dziecko w gabinecie z bólem a buźkę ładnie otwierała pozwalała sobie wiercić czyścić
właśnie z nią rozmawiałam już nie boli jest szczęśliwa
była z babcią coś sobie w nagrodę za odwagę kupić
jedno mnie zastanawia doktor mówi że ona ma chyba jeszcze 3-4 zęby zepsute
kurcze byłam z nią u dentysty jak leczyłam tego zęba który ją właśnie teraz bolał i nic a nic więcej rzekomo nie miała zepsute
no niemozliwe żeby jej tak szybko się zepsuły
jeden morał zmieniamy stomatologa na innego
dziewczyny mówie wam kamień z serca mi spadł![]()
moim zdaniem tamten dentysta kompletnie sie nie nadawal nie ma takiej opcji zeby nagle 3 zeby sie zepsuly

mOZE I NIE CHCIAL ZAUWAZYC

madziulanatasza
Fanka BB :)
MALINKA ,ALE juLINKA TO DZIELNA DZIEWCZYNKA ,NAJODWAZNIEJSZA JAKĄ ZNAM

Luna ,bardzo mi sie podoba twoje mieszkanie ,przyznaj sie ile pucowałaś zanim fotki porobiłaś
,ale serio ładne ,przestronne ,stonowane ,dobrze dobrane kolory gdzie trzeba
MEDEUSKA ,badz dzielna jak Julka Malinki
One wczoraj to grały we wszystko Kaska ma laptopa własnego(co uważam za poroniony pomysł,bo dziecko ma nieograniczony dostep do wszystkiego)wiec grały i w simsy i eurobiznes i grę w zycie

Luna ,bardzo mi sie podoba twoje mieszkanie ,przyznaj sie ile pucowałaś zanim fotki porobiłaś

MEDEUSKA ,badz dzielna jak Julka Malinki

One wczoraj to grały we wszystko Kaska ma laptopa własnego(co uważam za poroniony pomysł,bo dziecko ma nieograniczony dostep do wszystkiego)wiec grały i w simsy i eurobiznes i grę w zycie
anaconda27
styczniówka2006
Ja też już zupkę pieczarkową ugotowałam i nawet zjadłam, a za pół godzinki trzeba po Maję iść bo muszę się pani zapytać o zdjęcia z balu karnawałowego

My mamy internet - 5Mb i kablówkę - 58 kanałów polskich za 59zł z UPC, umowa na 2 lata, podłączenie 20zł, jak dla mnie super bo net bez limitów i pięknie wszystko się ściąga

Mojej mamy koleżanka piękne swetry na drutach robiła, nam też kiedyś zrobiła

Już doczytałam że ząbek nie boli i całe szczęście, a z Juleczki to dzielna dziewczynka

A ja tam wolę dentystę

Śliczne masz mieszkanko

To się nacierpiałaś, nie zazdroszczę

Ciekawe co to będzie jak moja podrośnie

Ile wy laski płacicie za neta i jaki macie??
My mamy internet - 5Mb i kablówkę - 58 kanałów polskich za 59zł z UPC, umowa na 2 lata, podłączenie 20zł, jak dla mnie super bo net bez limitów i pięknie wszystko się ściąga

jedynie co umiem to robić na drutach kiedyś to bardzo bardzo lubiłam a teraz jakoś czasu i weny mi na to brak choć odgrażam się że kupię sobie druty(zawsze mamu używałam) i wełnę i zrobię dla siebie i Julinki sweterki takie same ale to narazie plany![]()
Mojej mamy koleżanka piękne swetry na drutach robiła, nam też kiedyś zrobiła

dzwoniłam do mamy jeżdżą z Julią od dentysty do dentysty zaliczyli już 6 gabinetów i albo nie ma stomatologa bo wyjechł albo nie przyjmie bo ma wizyty rozpisane do 18 jeszcze w 2 lekarz ma przyjść koło 14 więc może tam:--
-
-(a Julia płacze z bólu w samochodzie:-
-(mi serce pęka i wyje z bezsilności:-
-
-
-(
Już doczytałam że ząbek nie boli i całe szczęście, a z Juleczki to dzielna dziewczynka

Aga to tak jak ja wolę 5 godzin u gina niż 15 minut u dentysty![]()
A ja tam wolę dentystę

Hejka wpadłam tak na szybko bo zaraz zjawią sie goście, hihi, na faworki!!!
Porobiłam zdjęcia więc jak obiecałam tak wrzucam, uprzedzam małe to, niby blisko 60m a wygląda jak 30, łeeeeeee.
No i pokoik małej do remontu na wiosnę, więc nie patrzeć na pomazane ściany, hihi
Śliczne masz mieszkanko

No ja to podobnie dopiero po miesiacu doszłam do siebie ranke tez mam tylko kreske mała ale im sie zagoił to mi sie babrało coś musiałam smarowac , a po znieczuleniu to dwa dni nie mogłam wstac chyba dali mi końską dawke i juz myslalam ze mi coś uszkodzili w kregosłupie lekarze biegali koło mnie a ja biedna nawet usiąść nie mogłam bo sie nie utrzymalam byłam bezwłdna ..............masakra lepiej nie wspominać![]()
To się nacierpiałaś, nie zazdroszczę

Wcisnełam mojej Klaudii "Kwiat kalafiora",niech czyta ,a nie tylko koleżanki ,tv i komputer,słuchajcie ledwo wróciła od Kaski już foch ,ze chciałabym zeby coś poczytała po tylu dniach laby,bo ona już przed kompa sie pchała
![]()
Ciekawe co to będzie jak moja podrośnie

dzięki dziewczyny jestem z niej mega dumna
za to mój Adam przezornie nawet z samochodu nie wysiadł co by sie w zasięgu dentysty nie znaleź

julina myje zeby 3-4 rzy dziennie więc to nie w tym rzecz zmieniamy dentystę i tyle
Madziula swój laptop
to rodzice pewnie pojęcia nie maja ile i kiedy ona z niego korzysta to raz a dwa na jakie ona strony wchodzi
u Adama jak była wychowawczyni to bardzo chwaliła to że Adam ma laptopa u rodziców i że idzimy w co gra i ile z niego korzysta

Madziula swój laptop

u Adama jak była wychowawczyni to bardzo chwaliła to że Adam ma laptopa u rodziców i że idzimy w co gra i ile z niego korzysta

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Witam jeszcze mi 4 stronki zostały ale to wieczorem bo teraz z kursu piszę
.

;-).
Anka, teksty Lali niesamowite

.
Więcej wieczorem. Papatki.

Tym razem jeszcze nie połączęi to bedzie moj 3post jeden pod drugim![]()

Anka, teksty Lali niesamowite

Więcej wieczorem. Papatki.
Podziel się: