reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć i ja sie witam z wami

Nie dałam rady niec rano napisac bo troche zaspalam :sorry::sorry::sorry: musiałam szybko maksai wyszykowac do przedszkola szybki prysznic no i sniadanko załapałam sie na sniadanie z mężęm troche pózno dzisiaj przyjechal , no i na masaże na 10 do rzeszowa właśnie wróciłam no i weszłam poczytac co tam naskrobałyście :-):-):-) mąż spi wiec mam czas do 15 ale pewnie też bedemusiał rypnąc sie do łózka bo głowa mnie boli od samego rana chodze jakas na pół przytomna:crazy::crazy::crazy:

Idę poczytac was troszeczke bo od 8 to juz troche mam do czytania:-):-):-)

reklama
Głowa boli mnie nadal, nie pomagają nawet tabsy od neurolog, skroń mi zaraz rozerwie, oko wypłynie a to wszystko wpadnie do faworków-smacznego moim gościom:-D
:-D:-D:-D:-D no nie mogę:-D:-D
Dorotka myślę o Was non stop i kciuki zaciśnięte czekaja na dobre wieści:tak: Trzymaj się kochana

Malinka oj poranek:baffled: ja bym też wyła jakby mi Michał takimi tekstami walnął.....maskara. no ale dobrze, że wywalczyłaś:tak:
A ja sama juz nie wiem czy piec czy kupić...M lubi jak zrobie cosik na słodko...waidomo domowe wypieki...tylko, ze ja nie potrafie sie powstrzymać...tu tkwi przyczyna mojego wyglądu:sorry:

dwonili do mnie z gabinetu czy bym nie mogla przyjsc na 14.20:eek: więc ide:eek::-:)-( boje sieeeeeeeeeeeeee:baffled::baffled::baffled::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Medeuska ,tyle godzin na fotelu dentystycznym:szok:masz kobieto zaciecie:tak:
musze:zawstydzona/y:

kurcze co te wszystkiego dzieciaczki teraz tak choruja....:baffled:

Witam moje kochane środowo:happy:
u nas za oknem sypie śnieg na termometrze -9 no zima jak nic:eek:
wczoraj się pokłóciłam z mamą przez tel dzwonie julię boli ząb ale ona do dentysty z nią nie pójdzie bo a auto zamarzło a to nagle żaden nie przyjmuje a to a tamto nosz ***** mać a dziecko mi płacze w słuchawkę mamusiu jak mnie boli mamusiu ja chyba umrę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja sie poryczałam bo dziecku własnemu pomóc nie mogę zaczeło mną telepac opierdzieliłam mamę za telefon dzwonie do taty na niego też nakrzyczałam :zawstydzona/y:tak chyba dla zasady:zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dzisiaj jadą z julią do dentysty prywatnie bo ząb nadal boli:-(trochę mniej ale boli:-(jadą prywatnie co by to jej szybko i od ręki zrobić:tak:a najbardziej śmieszy mnie to że dziś moja mama dzwoni i mówi wiesz jedziemy z nia do dentysty bo wiesz boli ją cierpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nosz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kiedy na to wpadła:baffled::baffled:gdybym się nie darła to by pewnie mi ją z bólem i stanem zapalnym w niedziele przywieźli:wściekła/y::wściekła/y:sorrki dziewczyny ale jeszcze we mnie trochę buzuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to mówicie że jutro tłusty czwartek:baffled::baffled::baffled::baffled:
no może i się na jakiegoś pączka skuszę albo kupie trochę faworków:sorry:no piec napewno nie będe:no:bo się wtedy najem a tak kupię po pączku albo 30 dkg faworków i dieta się nie ugnie;-):-)
tylko bron boze niech jej nie wyrywa jak jest stan zapalny:no: b juz bedzie miala uraz psychiczny na całe zycia- najperw antybiotyki zeby zeszlo a potem ewentualnie leczyc albo wyrywac.. ja jak poszlam z bolącym to mi debil wyrywał na ywca kiedys( ze znieculeniem- ale nie dzialalo mimo podwójnej dawki):eek::eek::eek::wściekła/y:
Medea, Ty siłę na ten fotel, tyle godzin... Oby nie bolało dziś za bardzo...
oby:-( bede woala o znieculenie co 15 min jak mi bedzie choc troche schodzic, bo jak mi poprawiala na przymiarce to nie bolało az tak mocno- moze wtedy juzmi znieczulenie schodzilo a ja durna myslalam ze to musi AŻ tak bolec:sorry:

Dziewczyny jak stwożyc sówaczek o diecie
tak samo jak o dzieciach:tak::tak::tak::tak: są chyba tez inne na forum bb albo na suwaczkach założ- ja mialam ze strony suwaczek.pl:tak:

Ja nadal w szlafroku:baffled:
Ale trzeba sie ruszyc i ogarnac troche, ubrac sie i nastawic jakis obiadek
Dzis ziemniaczki i miesko mielone w sosie z kukurydza i papryka:happy:
Lali bawi sie farma wiec mam spokojnie Jadla sniadanko przez godzine:szok:Powiedziala ze dopiero jak zje moze sie pobawic i dopiero zaczela machac lyzeczka:-D

Rano ogladamy ksiazeczke w lozku
Ja: to jest Owal
L: nie, to jest balonik
Ja: tak to jest balonik ale ma ksztalt owalu.To jest owal
L: nie to jest balonik
Ja: tak balonik ma kasztalt owalu
L: no wlasnie to jest owal mamo!:-D:-D

Kamilek - galeria zdjęć Jakbyscie chciały zobaczyc jak mój chłopak rosnie
Super zdjęcie :-)
ślicznie bardzo bardzo kocham takie firanki :tak:jak tylko bede miała normalne okna to sie będe do ciebie szeroko uśmiechała:tak::tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie ma to jak sie Malinie miesiące pomieszają:-D:-D:-D:-D:-D:-Du mnie nadal styczeń:eek::eek::eek:
mieszkanak wszystkie śliczniusie bardzo bardzo i podpisuję się pod tym co napisała As:tak::tak::tak::tak::tak:
wszystkiego najlepszego w dniu 18 urodzin dla Beatki :happy:
wszystkiego naj naj dla Amelci w dniu jej 1 urodzin zdrówka i marzeń które się spełniają:happy:
Witam moje kochane środowo:happy:
u nas za oknem sypie śnieg na termometrze -9 no zima jak nic:eek:
wczoraj się pokłóciłam z mamą przez tel dzwonie julię boli ząb ale ona do dentysty z nią nie pójdzie bo a auto zamarzło a to nagle żaden nie przyjmuje a to a tamto nosz ***** mać a dziecko mi płacze w słuchawkę mamusiu jak mnie boli mamusiu ja chyba umrę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja sie poryczałam bo dziecku własnemu pomóc nie mogę zaczeło mną telepac opierdzieliłam mamę za telefon dzwonie do taty na niego też nakrzyczałam :zawstydzona/y:tak chyba dla zasady:zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dzisiaj jadą z julią do dentysty prywatnie bo ząb nadal boli:-(trochę mniej ale boli:-(jadą prywatnie co by to jej szybko i od ręki zrobić:tak:a najbardziej śmieszy mnie to że dziś moja mama dzwoni i mówi wiesz jedziemy z nia do dentysty bo wiesz boli ją cierpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nosz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kiedy na to wpadła:baffled::baffled:gdybym się nie darła to by pewnie mi ją z bólem i stanem zapalnym w niedziele przywieźli:wściekła/y::wściekła/y:sorrki dziewczyny ale jeszcze we mnie trochę buzuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to mówicie że jutro tłusty czwartek:baffled::baffled::baffled::baffled:
no może i się na jakiegoś pączka skuszę albo kupie trochę faworków:sorry:no piec napewno nie będe:no:bo się wtedy najem a tak kupię po pączku albo 30 dkg faworków i dieta się nie ugnie;-):-)
Żeby to były Kochana 18 urodziny :sorry: dziękuję za życzonka :-D no to Ci mama :-) ale dobrze że ją dzisiaj wiozą do dentysty :tak:
Dzisiejszym solenizantkom samych uśmiechów i śmiechów, dużo szczęscia w szczęściu i i spełnienia wymarzonych marzeń..

Becia no akurat dziś musi Cie tak boleć??? A znam ból zbędnej óemki, jak sie ruszy, to cała szczęka boli.
Dziękuję za życzenia jeszcze raz :-D Od wczoraj mnie boli :baffled: ja muszę wszystkie ósemki usunąć bo miejsca w gębie już nie mam a one i tak się pchają :no: i do tego dwie siódemki jeszcze ale za to dwa do leczenia tylko :tak: a do dentysty dopiero na wtorek mnie mama zapisała :szok: oby mnie nie bolało aż tak :sorry:
No i ja sie witam z Wami :)

Wczoraj zgubil mi sie telefon domowy:baffled:
Szukalam dzwonilam z bazy zeby go odnzlezc i nic:-(
Wkurzylam sie bo chcialam zadzwonic:wściekła/y::wściekła/y:
dzis rano slysze ze dzwoni telefon ale baza ma inny sygnal niz aparat wiec nawet nie wstawalam:baffled:
Rano poszukiwania telefonu.Nyslalam ze Lali mi wyniosla i przepadl wiec zaczelam wyciagac drugi z szafy ale cos mnie natknelo i patrze a tu w Lali zabawkach telefon:eek:Nie dziwne ze nie dzwonil bo go wylaczyla:laugh2::laugh2::laugh2:
na szczescie telefon sie odnalazl teraz moge dzwonic:-D:-D

U nas pobudka o 10 wiec sie mega wyspalam:-)

Wczoraj ogladalam horror krwawe wizje, dosc ciekawy:tak:Poszlam spac o 1:30:szok:Wchodze do sypialni a moja gwizada u tatusia w lozku:szok:Przenioslam ja i hop do wyrka.Szybko zasnelam bo nawet nie wiem kiedy:-D
Hehe dobre z tym telefonem :-D:-D ja na szczęście już nie mam domowego bo rachunki takie przychodziły że szok :szok:
Dziewczyny jak stwożyc sówaczek o diecie
No mam nadzieję Kochana że dieta na przytycie :tak:
Lali bawi sie farma wiec mam spokojnie Jadla sniadanko przez godzine:szok:Powiedziala ze dopiero jak zje moze sie pobawic i dopiero zaczela machac lyzeczka:-D

Hehe dobry tekst :-D:-D:-D
No ja wpadłam na chwilkę, zaraz siostra wpadnie z małym. Kuba zasnął jakieś 20 minut temu i oby spał do 14 chociaż :tak: a ja lecę obiad szykować i się modlić żeby do wtorku mnie ząb nie bolał za bardzo. Bo jak na razie nie boli :tak: miłego popołudnia życzę :tak::-D

hej Iwcik wreszcie o poranku z nami :-)a ból głowy może od cisnienia bo leci w dół:eek:
Wiki najedź na mój suwaczek i będziesz miała tylko to z bb:tak:a ty się diecisz:szok:
Anka moja mama tak kiedyś szukała telefonu a moja Julina jej do piaskownicy wyniosła:baffled:a dialogi twojej Lali:-D:-D:-Dno owal jest owal:-D:-D:-D
Meduska nie wiem czy będzie rwany czy leczony czy tam jest stan zapalny czy nie:baffled:nic nie wiem wiem tylko że moje dziecko cierpi a ja jej nie mogę pomóc i chodzę cała roztrzęsiona:-(
Kernuś ja wiem że mój Pietruszka by wolał domowe ale wiem że jak zrobię to będe jadła a jak chce schudnąć te 20-30 kg to nie ma przebacz:eek:
Lunka bólu głowy nie zazdroszcze kochana:no:ale kocham twój sarkazm w stosunku do siebie:-D:-D:-D
Mój Antoszka pospał 45 minut:eek:chyba na drugą drzemkę pójdzie:sorry::sorry::sorry:j wziełam zimny prysznic zrobiłam sobie piling depilację umyłam włoski nabalsamowałam się i od razu mi lepiej:tak::tak:

A ja dzis rozrzutna jestem ,bo gotuje zupę pomidorowa na piersiach drobiowych ,bo nic innego w zamrażalce nie mam:tak:CO tam ,jak Luna moze faworki na oczach :-Dto ja mogę zupę na piersiach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pamietam i ja te czasy kiedy różne rzeczy gineły w dziwnych okolicznosciach a wiekszość znajdowała sie w toalecie:eek::baffled:na szczęście wyrosły już z tego moje dzieciaki.:tak:
My mamy abonament socjalny na domowym tj,płacimy 28 zł.Klaudia ostatnio wydzwoniła mnam rachunek na ponad 80 zl.to sie wkurzyliśmy i ma zabronione dzwonienie,ma sie pytać i jak juz to dzwoni z naszych komórek.

Kończy mi sie umowa z internetem płacimy 59 zł.za 1.3mbps,wczoraj dzwoniła do mnie babka z orange ,że jak nam sie umowa skończy,a nie przedłuzymy to będziemy płacić ponad 120 zł.Powaliło ich:crazy:
Więc teraz za internet taki jak mamy na rok płaci sie 49 zł.
a na dwa lata 44 zł.
A za 2mbps,na rok 59zł.(czyli ile płacimy teraz za wolniejszy)
albo54 zł.na dwa lata.
Wprawdzie nie sadzę ,zeby różnica m-y1,3 ,a 2 była znaczna ,ale jak mozna mieć szybszy w tej cenie to czemu nie.

Ile wy laski płacicie za neta i jaki macie??

Aler zaje..ste:)):szok: JA też chcę takie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:A na ostatnim zdjęciu do czego masz przywiązane te sznureczki(tasiemki?)?/

Tez mam koncepcje na firanki ale zdolności i maszyny do szycia brak-i cierpliwości raczej też:-(

To nie są tasienki tylko 280cm koralików takich jak na choinke bys chciała powiesić zachaczone sa normalnie o karnisz no a dołem czyma firanka i do jednej przypiełam na agrafce róże które też sama robie:rofl2::rofl2::rofl2: ja dużo szyje na maszynie zwykłej mam taką przemysłową co w zakładach krawiecich mają no i osobno kupiłam overloka bo nie lubie jak szyje ciuchy wykanzac brzegów zygzakiem overlokiem jest estetyczniej no i wykorzystuje go tez do firanek:laugh2::laugh2:

Iwcik a te koraliki do firanek to Ty recznie robisz:szok:

Ps na faworki ktoras chciala to tu jest extra przepis
Wielkie Żarcie - Przepis - Szybkie faworki

No to ty nie wiedziałas , kupuje korale na 280cm zazwyczaj sa w tkim metrażu skracam je na wysokość 250cm i recznie najpierw koralii a pózniej tasiemke do ozdoby z jednej i drugiej strony :tak::tak::tak:

Długo czekałam owej godziny,
aż wreszcie nadeszły Twoje urodziny.
Więc chce przed Tobą serce otworzyć
i najlepsze życzenia Ci złożyć.

Wszystkiego naj dla Beaty Ania z rodzinka:-)

Wszystkiego najcudowniejszego dla Amelki Justyny

Ja też , wielkie 100 lat , dobrego szampana no i dużego tortu:-):-):-):-)

witam jako pierwsza:-)
wczoraj moj p okupowal wieczorem kompa iwec ja juz poszlam wczesniej spac.
wczoraj mialam niezla przeprawe z wozkiem na zakupy ale dalam rade i o dziwo nikt nawet nie zatrabil ,nawet jak wpadlam z wozkiem na rondo lewa strona:-Dfacet jeden tylko jechal i sie glupio patrzyl wiec sie usmiechnelam i rozlozylam rece:-D

po poludniu poszlam do mamy i jakos dzien zlecial.

za oknem -10 i chmury:-(
juz mam dosc tych chmur bo znow dola lapie:-(

to ide poczytac

Wózkiem na rondo :szok::szok::szok: no wsumie jakby sie zastanowić to tez pojazd na czterech kołach:-D:-D:-D

Witam porannie:-):-):-)
Moi już wybyli więc ja z kawką na bb:-):-):-)
Oj ja też doła łapię przy tej pogodzie, nic mi nie pasuje, nic mi się nie podoba - oby do wiosny
Która się ze mną napije?;-);-)

Ja chętnie wypije teraz popołudniową:-):-):-)

Na pewno skorzystam. A z tym przyszywaniem koralików -podziwiam

Iwcik a ten królik to bawi się z psem, czy ie bawi się nim?:-D:-D:-D
A poważnie fajne futrzaki, piesio śliczniutki i uszol też.

Anaconda-ja z przyjemnością, tylko musze jeszcze wodę wstawić, bo jedno co zrobilam odkąd wstałam to włączyłam kompa i uszykowałam małej butle, hihi

Niestety nie da sie inaczej musiałabym kupic koraliki które juz sa przyszyte do tasiemki a one sa cholernie drogie bo metr kosztuje 19zł a ja kupuje osobno za 10zł za prawie 3 metry korali i tasmy i kolor dobieram sobie sama:happy::happy::happy:

A królik to faktycznie nie wiedzał co sie dzieje jak go piesek lizał pózniej był królik cały mokry:-D:-D:-D

No to faktycznie masz talent - firaneczki cudne. Pamiętam jak ja jeszcze byłam panienką i kupiłam 7m firanki do naszego pokoju takiej na 2,5m długiej, a że nie mieliśmy maszyny do szycia ręcznie obszywałam boki i wszywałam taśmę oj ale to mi czasu zajęło:szok::szok::szok: - teraz chyba już by mi się nie chciało:no::no::no:

No to faktycznie ja to teraz wszystko overlokiem wykańczam:tak::tak::tak:

Ale fajny a dużo pracy przy takim króliku:eek:

Fajne zwierzątka

I ja sie dołączam

Dzień dobry :rofl2:

Nie niedużo wytarczy ze rano i wieczór dasz mu coś do chrupania no i co drugi dzień wymienisz troty bo inaczej to mogłoby ci smierdziec w domu :baffled::baffled::baffled: ja wole wymieniac własnie co dwa dni nie wiem jak inni???????????????ale Maksiu z nim szaleje po łóżku wiec wole zeby ten królik był czysty:tak::tak::tak:

Witam ja wpadłam się tylko przywitać. Umieram, ósemka mi naciska na ząb i mnie przez to wszystkie na dole bolą :crazy: mam nadzieję że mama mnie umówi na wizytę dzisiaj bo nie wytrzymam.O 2 dopiero zasnęłam nic mi nie pomagało na ból :baffled: no masakra jakaś :no: M miał mieć służbę ale jej nie ma :sorry: ale dopiero za dwie godziny ma autobus do domu :dry: tylko znając jego, przyjedzie zje wykąpie się i spać a ty zapierdzielaj dalej :no: jeszcze na dodatek buzi nie mogę otwierać przez te zęby :no: no wyrwę wszystkie i sobie sztuczną szczękę wstawie :-D idę sprzątać i obiad robić bo dzisiaj siostra ze szwagrem na obiedzie będą :tak: zajrzę dopiero wieczorem jak dam radę :tak: ciepełka życzę bo u mnie zimno i pada -10 jest :sorry: papa :-)

O kurcze nie dobrze nieprzespana noc przez zęba .......masakra współczuje , mam nadzieje że dendysta ci pomoże:tak::tak::tak:

Jutro tłusty czwartek wiec najpierw rano sie zważe:-D ,a na drugie śniadanie zjem pączka luba dwa,jak tłusty czwartek to nie ma przebacz:-D

Ja bardzo chetnie:tak:

No nie ma przebacz ja tradycja to tradycja , ja nie zamieżam ograniczyc sie tylk do jednego:-D:-D:-D:-D

ślicznie bardzo bardzo kocham takie firanki :tak:jak tylko bede miała normalne okna to sie będe do ciebie szeroko uśmiechała

Nie ma sprawy jedyny przestój jaki mnie czeka w szyciu firanek to chyba jak bede juz miała duży brzuch i nie zmieszcz sie przed maszyne:-D:-D:-D:-D:-D

IWCIK
Z tym szyciem firanek to trzymam Cie za slowo Kochana:tak::tak::tak:

Jasne nie ma problemu jak co to bede mogła wam wklejac fotki innych pomysłów które można uszyć może te inne też sie wam spodobaja bedziecie mieli w czym wybierać :-):-):-)
Ja juz ubrana i lece na autobus .Jade do kliniki.Boje sie czego sie dowiem dzis od lekarza o chorobie oliwki.3 majcie kciuki.Pozniej na 18 planuje isc na terapie kobiet.Pewnie na wypis ze szpitala ede czekala ,wiec w domu moge byc dopiero kolo 16 .Jak mi sie uda wejsc to napisze a jak nie to napewno odzwe sie wieczorem.Myslcie o mnie dziewczynki .Pa

Trzymam kciuki , głowa do góry bedzie dobrze :happy::happy::happy:

Iwcik jak ja bym chciała umieć szyć:tak::tak::tak:mi ciężko bluzki dzieciakom pozszywać jak im na szwach puszczą zbieram zbieram i dopiero jak mnie przyciśnie to robię:zawstydzona/y:
a twoje pomysły chętnie obejrzę:tak::tak:
Madziula my mamy net 2 od 8-24 a od 24-8 mamy 4 więc nocą się filmy fajnie ściągają:tak:i płacimy 54 zł a kolega nasz mario mowi ze jak miał neta 1.3 to jak ściągał filmy to z neta nie mógł korzystac a jak ma teraz taki jak my to filmy ściąga i z neta korzysta bez problemu:tak:a ty chyba tez miałaś z tym problem:baffled:
Antek układa wszystkie samochody w równym rządku i nawija do nich jak wariat:-D:-D:-Da porządnicki z niego ogromny jak tylko znajdzie na podłodze okruszek leci do kuchni otwiera szafkę pod zlewem i do kosza wywala trzepie łapki miny robi okrutne i krzyczy ble ble:-D:-Da potem idzie do łazienki staje pod zlewem i mnie woła zebym mu łapki myła:szok::szok::szok::szok:

reklama
A ja dzis rozrzutna jestem ,bo gotuje zupę pomidorowa na piersiach drobiowych ,bo nic innego w zamrażalce nie mam:tak:CO tam ,jak Luna moze faworki na oczach :-Dto ja mogę zupę na piersiach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pamietam i ja te czasy kiedy różne rzeczy gineły w dziwnych okolicznosciach a wiekszość znajdowała sie w toalecie:eek::baffled:na szczęście wyrosły już z tego moje dzieciaki.:tak:
My mamy abonament socjalny na domowym tj,płacimy 28 zł.Klaudia ostatnio wydzwoniła mnam rachunek na ponad 80 zl.to sie wkurzyliśmy i ma zabronione dzwonienie,ma sie pytać i jak juz to dzwoni z naszych komórek.

Kończy mi sie umowa z internetem płacimy 59 zł.za 1.3mbps,wczoraj dzwoniła do mnie babka z orange ,że jak nam sie umowa skończy,a nie przedłuzymy to będziemy płacić ponad 120 zł.Powaliło ich:crazy:
Więc teraz za internet taki jak mamy na rok płaci sie 49 zł.
a na dwa lata 44 zł.
A za 2mbps,na rok 59zł.(czyli ile płacimy teraz za wolniejszy)
albo54 zł.na dwa lata.
Wprawdzie nie sadzę ,zeby różnica m-y1,3 ,a 2 była znaczna ,ale jak mozna mieć szybszy w tej cenie to czemu nie.

Ile wy laski płacicie za neta i jaki macie??

Ja mam stacjonarny tzn podpiety mam modem pod gniazdo tel domowego a ja mam tel domowy z prywatnej telekomuikacji nie z TP ale bezprzewodowy ze względu na laptopa bo nie zamierzam z kablami jakimiś latac za założenie zapłaciłam 460zł ale dlatego z modem bezprzewodowy bo taki z kablami był tanszy o 200zł i płace 40zł miesiecznie bez limitów zadnych :tak::tak:

Laura coraz lepsze hasła rzuca, ciekawe co powie jak zobaczy ciocie z brzuchem :-D:-D:-D:-D

Znalazłam coś takiego:

Dzieci uczą się życia od nas.

Dzieci to anioły, którym skrzydła maleją, gdy nogi rosną.
Charakter dziecka jest jak dobra zupa - jedno i drugie robi się w domu.

Dziecko krytykowane
uczy się potępiać.

Dziecko żyjące w nieprzyjaźni
uczy się agresji.

Dziecko wyśmiewane
uczy się nieśmiałości.

Dziecko zawstydzane
uczy się poczucia winy.

Dziecko żyjące w tolerancji
nabiera cierpliwości.

Dziecko zachęcane
uczy się wiary w siebie.

Dziecko rozumiane
uczy się oceniać.

Dziecko traktowane uczciwie
uczy się sprawiedliwości.

Dziecko żyjące w bezpieczeństwie
uczy się ufać.

Dziecko przyjmowane takim jakie jest
uczy się akceptować.

Dziecko traktowane sprawiedliwie
uczy się prawdy.

Dziecko otoczone przyjaźnią
uczy się szukać w świecie miłości.

Z zycia wzięte i prawdziwe:tak::tak:

hej Iwcik wreszcie o poranku z nami :-)a ból głowy może od cisnienia bo leci w dół:eek:
Wiki najedź na mój suwaczek i będziesz miała tylko to z bb:tak:a ty się diecisz:szok:
Anka moja mama tak kiedyś szukała telefonu a moja Julina jej do piaskownicy wyniosła:baffled:a dialogi twojej Lali:-D:-D:-Dno owal jest owal:-D:-D:-D
Meduska nie wiem czy będzie rwany czy leczony czy tam jest stan zapalny czy nie:baffled:nic nie wiem wiem tylko że moje dziecko cierpi a ja jej nie mogę pomóc i chodzę cała roztrzęsiona:-(
Kernuś ja wiem że mój Pietruszka by wolał domowe ale wiem że jak zrobię to będe jadła a jak chce schudnąć te 20-30 kg to nie ma przebacz:eek:
Lunka bólu głowy nie zazdroszcze kochana:no:ale kocham twój sarkazm w stosunku do siebie:-D:-D:-D
Mój Antoszka pospał 45 minut:eek:chyba na drugą drzemkę pójdzie:sorry::sorry::sorry:j wziełam zimny prysznic zrobiłam sobie piling depilację umyłam włoski nabalsamowałam się i od razu mi lepiej:tak::tak:

Możliwe ze to cisnienie ale jeszcze tak mnie głowa nie bolała , poczytałam i nadrobiłam posty wkońcu troche mi zeszło ale udało sie :-):-):-)

Obiadek trzeba zrobic ale pójde na łatwizne i rypne im dzisiaj zupkę smieciuche jak ja to nazywam :-D:-D:-D

Do góry