reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i zapomnialam o najwazniejszy,
Dolaczam sie do zyczen dla naszych dzisiejszych jubilatow:tak::tak::tak:
Wszystkiego naj,naj:tak::tak::tak::tak::-):-):-)

reklama
Dziś znowu przelotem trasą Warszawa-Berlin.;-)
wszystkiego najlepszego w dniu 18 urodzin dla Beatki :happy:
wszystkiego naj naj dla Amelci w dniu jej 1 urodzin zdrówka i marzeń które się spełniają:happy:
Witam moje kochane środowo:happy:
u nas za oknem sypie śnieg na termometrze -9 no zima jak nic:eek:
wczoraj się pokłóciłam z mamą przez tel dzwonie julię boli ząb ale ona do dentysty z nią nie pójdzie bo a auto zamarzło a to nagle żaden nie przyjmuje a to a tamto nosz ***** mać a dziecko mi płacze w słuchawkę mamusiu jak mnie boli mamusiu ja chyba umrę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja sie poryczałam bo dziecku własnemu pomóc nie mogę zaczeło mną telepac opierdzieliłam mamę za telefon dzwonie do taty na niego też nakrzyczałam :zawstydzona/y:tak chyba dla zasady:zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dzisiaj jadą z julią do dentysty prywatnie bo ząb nadal boli:-(trochę mniej ale boli:-(jadą prywatnie co by to jej szybko i od ręki zrobić:tak:a najbardziej śmieszy mnie to że dziś moja mama dzwoni i mówi wiesz jedziemy z nia do dentysty bo wiesz boli ją cierpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nosz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kiedy na to wpadła:baffled::baffled:gdybym się nie darła to by pewnie mi ją z bólem i stanem zapalnym w niedziele przywieźli:wściekła/y::wściekła/y:sorrki dziewczyny ale jeszcze we mnie trochę buzuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to mówicie że jutro tłusty czwartek:baffled::baffled::baffled::baffled:
no może i się na jakiegoś pączka skuszę albo kupie trochę faworków:sorry:no piec napewno nie będe:no:bo się wtedy najem a tak kupię po pączku albo 30 dkg faworków i dieta się nie ugnie;-):-)
W imieniu Amelki bardzo dziękuję:tak::-) i dołączam się do zyczonek dla Beci.:tak:

Dentysta sadysta.:baffled:

Pozdrawiam i miłego dzionka zyczę.

Ja juz ubrana i lece na autobus .Jade do kliniki.Boje sie czego sie dowiem dzis od lekarza o chorobie oliwki.3 majcie kciuki.Pozniej na 18 planuje isc na terapie kobiet.Pewnie na wypis ze szpitala ede czekala ,wiec w domu moge byc dopiero kolo 16 .Jak mi sie uda wejsc to napisze a jak nie to napewno odzwe sie wieczorem.Myslcie o mnie dziewczynki .Pa

Znalazłam coś takiego:

Dzieci uczą się życia od nas.

Dzieci to anioły, którym skrzydła maleją, gdy nogi rosną.
Charakter dziecka jest jak dobra zupa - jedno i drugie robi się w domu.

Dziecko krytykowane
uczy się potępiać.

Dziecko żyjące w nieprzyjaźni
uczy się agresji.

Dziecko wyśmiewane
uczy się nieśmiałości.

Dziecko zawstydzane
uczy się poczucia winy.

Dziecko żyjące w tolerancji
nabiera cierpliwości.

Dziecko zachęcane
uczy się wiary w siebie.

Dziecko rozumiane
uczy się oceniać.

Dziecko traktowane uczciwie
uczy się sprawiedliwości.

Dziecko żyjące w bezpieczeństwie
uczy się ufać.

Dziecko przyjmowane takim jakie jest
uczy się akceptować.

Dziecko traktowane sprawiedliwie
uczy się prawdy.

Dziecko otoczone przyjaźnią
uczy się szukać w świecie miłości.

Dzisiejszym solenizantkom samych uśmiechów i śmiechów, dużo szczęscia w szczęściu i i spełnienia wymarzonych marzeń..

Becia no akurat dziś musi Cie tak boleć??? A znam ból zbędnej óemki, jak sie ruszy, to cała szczęka boli.

Medea, Ty siłę na ten fotel, tyle godzin... Oby nie bolało dziś za bardzo...

A jA zapłaciłam sobie kilka rachunków przez neta,nakarmiłam Ksawka ,bo moi od wczoraj popołudnia w domu ,to znaczy:-DKlaudia była 2 godziny w domu ,bo poszła do koleżanki spać ,ale jak dzis wróci to juz zostaje:tak:
Ksawek coś taki nie wyrażny jakby go coś brać miało wczoraj lekko podgorączkowy stan miał,długo spał niespokojnie ,zimno mu wywala,mam nadzieje ,ze na tym sie skończy:baffled:
I ja mam kurcze rachunki do zapłacenia, wieczorem chyba przyiądę, albo zaraz, póki pamiętam.
Moja mała nadal kicha, troszkę smarczy, ale to chyba nie bedzie nic poważnego. Mam nadzieję, że Ksawek się nie rozchoruje.

Malinka, no straszne słyszeć jak dziecko woła o pomoc i nie móc nic zrobić, ale postawiłaś dziadków do pionu, na szczęście.

Dorcia kciuki mocna zaciśnięte, i będziemy myślały -pozytywnie-będzie dobrze kochana.

Znalazłam coś takiego:

Dziecko krytykowane
uczy się potępiać.

Dziecko żyjące w nieprzyjaźni
uczy się agresji.

Dziecko wyśmiewane
uczy się nieśmiałości.

Dziecko zawstydzane
uczy się poczucia winy.

Dziecko żyjące w tolerancji
nabiera cierpliwości.

Dziecko zachęcane
uczy się wiary w siebie.

Dziecko rozumiane
uczy się oceniać.

Dziecko traktowane uczciwie
uczy się sprawiedliwości.

Dziecko żyjące w bezpieczeństwie
uczy się ufać.

Dziecko przyjmowane takim jakie jest
uczy się akceptować.

Dziecko traktowane sprawiedliwie
uczy się prawdy.

:tak::tak:

Ogarniam chatkę, bo mają wpaść brat bratowa i chrześniaczka, mała mi dzielnie pomaga dzięki czemu mam 3 razy tyle roboty:-D. Ale co zdążę ogarnąć to pstrykam, późńiej zarzucę fotki mojego małego lokum.
Głowa boli mnie nadal, nie pomagają nawet tabsy od neurolog, skroń mi zaraz rozerwie, oko wypłynie a to wszystko wpadnie do faworków-smacznego moim gościom:-D

http://demotywatory.pl/894764/Perfekcja

http://demotywatory.pl/882550/Nie-jest-sztuka-urodzic-sie-idealnym

http://demotywatory.pl/851915/OPTYMIZM

Ostatnia edycja:
witam jako pierwsza:-)
wczoraj moj p okupowal wieczorem kompa iwec ja juz poszlam wczesniej spac.
wczoraj mialam niezla przeprawe z wozkiem na zakupy ale dalam rade i o dziwo nikt nawet nie zatrabil ,nawet jak wpadlam z wozkiem na rondo lewa strona:-Dfacet jeden tylko jechal i sie glupio patrzyl wiec sie usmiechnelam i rozlozylam rece:-D

to ide poczytac
juz Cie widze na tym rondzie:-Dkurcze w sniegu to ciezko z wozkiem:baffled:Ty to masz miesnie wyrobione:sorry:
Witam porannie:-):-):-)
Moi już wybyli więc ja z kawką na bb:-):-):-)
Oj ja też doła łapię przy tej pogodzie, nic mi nie pasuje, nic mi się nie podoba - oby do wiosny
Która się ze mną napije?;-);-)

ja bardzo chetnie
i ja sie dolanczam do zyczen:tak::tak:

Ania tobie termin na wtorek o 15 30 zrobilam:tak::tak::tak:
Pisze zebym potem nie zapomniala dnia i godziny bo wiesz roznie to bywa z moja pamieciom:-D:-D:-D
dziekuje:-) a mialam dzwonic do Ciebie ale mialam przygode z telefonem:eek:ale to potem napisze:-D
.
Dzisiaj bedziemy moze faworki robic a jeszcze przepis na oponki musze przepisac:tak:

No wstawac spiochy jest 8:37
o tej porze to ja nie wiem co sie dzieje:-D:-D
U mie same koty były, raz pies ale przez tydzień tylko i chomiki dwa i rybki a teraz nic ale chce kotka. Nic innego tylko kot, najlepiej czarny :tak:
Aga to zdrówka dla Małej :tak:
As super masz mieszkanko :tak: a ile ma metrów jeśli można spytać? :-)

Witam ja wpadłam się tylko przywitać. Umieram, ósemka mi naciska na ząb i mnie przez to wszystkie na dole bolą :crazy: mam nadzieję że mama mnie umówi na wizytę dzisiaj bo nie wytrzymam.O 2 dopiero zasnęłam nic mi nie pomagało na ból :baffled: no masakra jakaś :no: M miał mieć służbę ale jej nie ma :sorry: ale dopiero za dwie godziny ma autobus do domu :dry: tylko znając jego, przyjedzie zje wykąpie się i spać a ty zapierdzielaj dalej :no: jeszcze na dodatek buzi nie mogę otwierać przez te zęby :no: no wyrwę wszystkie i sobie sztuczną szczękę wstawie :-D idę sprzątać i obiad robić bo dzisiaj siostra ze szwagrem na obiedzie będą :tak: zajrzę dopiero wieczorem jak dam radę :tak: ciepełka życzę bo u mnie zimno i pada -10 jest :sorry: papa :-)
nie da sie nic zrobic z tymi zebami, chyba bys musila wyrwac jeden:baffled:
OD CIOCI MADZIULI ,KTÓRA SIE PODPISUJE POD TYM:tak::-D

Wszystkie mieszkania śliczne i zadbane.

Ania odnosze wrazenie,że zajełaś miejsce Dowikli :-DDowikla ćwiczy i nie szaleje przy bufecie za to nasza Ania proszę -gofry ,hamburgery ,faworki ,kolejna szczupła szczęściara:-D

Ja bardzo chetnie:tak:
ja lubie jesc hehehe i dogadzac sobie czasami 2kg wiecej ale szybko trace wiec luzik:tak:
Witam
Ja nie spie juz od 7;40:szok::szok:Bo tak wstał mi Dominik:no:Nie szedl dziisja do szkoly bo niedlugo pojade do siorki i wroce pod wieczor jakos:-p
Jestem mega spiaca a oczy to mi sie same zamykaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za oknem snieg sypie i chyba wieje:baffled:
Niedlugo musze sie ubrac,oporzadzic i zapodac jakies sniadanko
milego dzionka
:
to mówicie że jutro tłusty czwartek:baffled::baffled::baffled::baffled:
no może i się na jakiegoś pączka skuszę albo kupie trochę faworków:sorry:no piec napewno nie będe:no:bo się wtedy najem a tak kupię po pączku albo 30 dkg faworków i dieta się nie ugnie;-):-)

niezle rozwiazanie i powiem ze skuteczne ile kupisz tyle zjecie:happy:
Dorotka ,kciuki zaciśniete i trzymam ,a w myslach wspieram:tak:
będzie dobrze

Znalazłam coś takiego:

Dziecko krytykowane
uczy się potępiać.

...

piekne slowa i takie prawdziwe:rofl2:

uffff nadrobilam

No i ja sie witam z Wami :)

Wczoraj zgubil mi sie telefon domowy:baffled:
Szukalam dzwonilam z bazy zeby go odnzlezc i nic:-(
Wkurzylam sie bo chcialam zadzwonic:wściekła/y::wściekła/y:
dzis rano slysze ze dzwoni telefon ale baza ma inny sygnal niz aparat wiec nawet nie wstawalam:baffled:
Rano poszukiwania telefonu.Nyslalam ze Lali mi wyniosla i przepadl wiec zaczelam wyciagac drugi z szafy ale cos mnie natknelo i patrze a tu w Lali zabawkach telefon:eek:Nie dziwne ze nie dzwonil bo go wylaczyla:laugh2::laugh2::laugh2:
na szczescie telefon sie odnalazl teraz moge dzwonic:-D:-D

U nas pobudka o 10 wiec sie mega wyspalam:-)

Wczoraj ogladalam horror krwawe wizje, dosc ciekawy:tak:Poszlam spac o 1:30:szok:Wchodze do sypialni a moja gwizada u tatusia w lozku:szok:Przenioslam ja i hop do wyrka.Szybko zasnelam bo nawet nie wiem kiedy:-D

reklama
Do góry