Anabuba
czarownica mroźnego lądu
kochane teraz w czwartek jest dzień pączkwytzn tłusty czwartek
bo ja się pogubiłam czy to teraz czy za tydzień
![]()
ta juz w ten czwartek
i w sobote ostatki:-)
Lali rozwalila kredki i gada do mnie: mama sprzataj teraz
A ja do niej: rozwalilas to teraz posprzataj
Na to Laura: no dobraaaaa, sprzatam- to byla odpowiedz z laska![]()

No u mnie większą karą by była brak kaszki niz bajki
A ja zamiast kawki herbatka laktacyjnaAle chyba się juz przyzwyczaiłam do ich smaku
![]()
u mnie tezwikesza kraa brak kaszki

a te herbatki nie sa takie zle
U nas ksiazki to tylko jak wezme i dam Laurze sama woli bawic sie innymi rzeczami boje sie ze bedzie miala wstret do ksiazek jak mamusia
Teraz lece do zabawy: robimy z klockow wieze i zbijamy pilka![]()
ja ja tylko zaczynam czytac ktorejs ksiazke to zaraz ziewam i w 5minut oglabym zasnac

ale obie kochaja ksiazki,ale to po tatausiu

takA to macie jakieś zajęcia na ferie dla dzieciaków w tym centrum kultury?![]()

naszeMrozy sa bardzo brotne w atkich sprawach
niby wies,ale spokojnie moglaby byc mistem bo jzu mamy wiekoszosc zadan splenionych,ale bylo referendum i ludzie sie nie zgodzili
wiadomo wyzsze podatki,oplaty itd
a Paulina wczoraj wrocila z kotkiem namalowanym na twaryz
pozniej jakies fotki wrzuce
i bardzo zadowlona

Z
Piotrunio czuje się lepiej - jest zdecydowanie weselszy i więcej je niż wczoraj, chociaż cały czas na paracetamolu, bo temperatura się podnosi co jakiś czas. Jednak wydaje mi się, że na gorączce się skończy i interwencja lekarska będzie zbędna.Prawdę mówiąc to wcale nie mam ochoty na wyjście gdziekolwiek z domu
![]()
a oze to trzydniowk?
Malinka ty mi lepiej nie przypominaj.
Wybrała sobie trzy figurki littlest pet shop za 35zł - toż to rozbój w biały dzień bo za takie badziewie to ja bym 10zł nie dała, ale skoro obiecałam Mai że kupię jej to co sama sobie wybierze a reklama swoje robi to z płaczem musiałam potem płacić
moje obie kochaja pet shopy
najpierw Paulina od chrzestnej dostala,zreszta prawie wszytskie od niej
malej kupilam podrobke pet shopow-za 8zl 3szt,wygladja prakycznie identycznie tylko im leb nie lata

ciagle wojny o to mam
ANACONDA ona ma angine teraz a goraczka to nie wiem z czego.Moze na zeby bo goraczka od soboty i juz 1 zabek wyszedl od tego czasu.
G w osrodku.Ale byl jakis czas w domu wic sie nim nacieszylam juz .
jezeli ona ma angine i bierzez antybiotyk i dale ma goarczke-ile dni ma goraczke i ile bierzez antybiotyk?
jezeli kilka dni i nadal ma goarczke tzn ze antybiotyk nietrafiony i warto ja pokzac lekarzowi jeszcze raz