justa mniam ja bym wpadła chętnie....![]()
wpadaj, wpadaj...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
justa mniam ja bym wpadła chętnie....![]()
Kochana malinece sie cos pomylilo ja mialam urodziny i imieniny w styczniu
może udaj się z małą do lekarza.
u nas też
i ja dołączam się.
a nie imieninki?
Upiekłam torta, zrobiłam ciasto... a nóż jutro ktoś wpadnie.;-):-)
Julina zjechala do domu,mężol jutro na nockę, więc zmykam.![]()
Ja od wczoraj wogóle niewidzialna jestemno w sumie chyba 3 posty napisalam to moglas mnie nie zauwazyc![]()
Marta ja Cię widzę,bo jestem .Ja od wczoraj wogóle niewidzialna jestem.
- Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem?
- Dwulatka można zostawić samego z nianią.![]()
Ważne, że mała ma ochotę i ciągnie ile może, hihiZ laktacja mam nadzieję, że sie uporam, jak wróciłam wczoraj to mała wcale cyca nie chcialaA teraz ciężko mi ja oderwać
Wyobraźcie sobie, że po weselu dzwoniła do mnie jakaś panienka ze strony młodego, ze ona koniecznie musi mieć taką sukienkę jak jaUbawiłam się przednio
![]()
hehehe, nie no kochana, jeszcze długo Ci to nie groziZa niedługo trzeba będzie udać się na dietkę, żeby mnie w lato na plaży ludzie z Green Peace nie chcieli do morza wrzucać;-);-);-)
moja chrześniaczka ma tego tle, że nie policzysz i dom do tego, masakra, juz widze ile na to wydała.Malinka ty mi lepiej nie przypominaj.
Wybrała sobie trzy figurki littlest pet shop za 35zł - toż to rozbój w biały dzień bo za takie badziewie to ja bym 10zł nie dała, ale skoro obiecałam Mai że kupię jej to co sama sobie wybierze a reklama swoje robi to z płaczem musiałam potem płacić
Ale to świetny pomysł nawet i na nasze dzieciakiMając masę tych zwierzątek można zaaranżować różne scenki,które moga się przydarzyć w rzeczywistości np:
pobyt w sklepie czy przyjęcie urodzinowe.
Dziecko w ten sposób zapamiętuje przeżyte historie i w przyszłości umie odwzorować prawidłowe zachowanie.
Warunek w przypadku Kuby kazdą scenkę trzeba powtarzać kilkadziesiąt razy oczywiście co jakiś czas.
No mała ma pamiec świetną.Uwaga!!
Upieklam miske faworkow:-):-):-):-)
Lunka to bardzo popularna metoda behawioralna.Ale to świetny pomysł nawet i na nasze dzieciaki
No mała ma pamiec świetną.
No Wy mnie wykończycie.
Takiego mi smaka nadrobiła AS wątróbką, że dziś a kolację w końcu ją kupiłam ( znalazłam w ostatnum sklepie w okolicy ), a jutro będzie obiadzio.
A teraz
UWAGA UWAGA
poproszę sprawdzony przepis na faworki, taki żeby nie były tłuste ( tzn nie nasiąkały )
J awpadłam na chwilke a wsiąkłam jak nic.
Mała dziś da nam ( MI ) popalić, zasnęła z płaczem o 17 i wstała o 19.30! Juz widze oo ktorej ona pójdzie spac. No moj już zasnął sobie , niby film ogląda
Będę spadać, może jeszcze wpadnę, ale jakby nie, to dobranoc.
Musze małej jakieś syrpki typu wapno, wit c podać, bo mi kicha na potęgę, rano nie dała sobie butków założyć i teraz mam.
Super firanki takie coś mi się podobaNo to fotki zrobione
to moje firanki i woalki uszyte moimi rączkami , woale i organtyny kupuje na metry
1 to na wejsciu mam taki ganek ja to tak nazywam
2 i 6 to W sypialni mam teraz te fioletowe bo sciany pomalowałam dwie na fiołkowy kolor ale wczesniej własnie miałam te złote bo sciany były żółte
a 3 i 4 to gościnnego bo ja mam dwa okna na konc sa przyszyte ręcznie koraliki
5 fotka to kuchnia
O ja piernicze zajebista kuchniaLunka to bardzo popularna metoda behawioralna.
Pracuję się na tym co dziecko lubi.
Ot cały sekret.
Zgadzam się z Tobą,że bez problemu taką zabawę można proponować dziecku w domu,w celu uniknięcia w przyszłości różnych wpadek.;-):-):-)
Wkleję Wam moją największą dumę czyli kuchnię,którą już kiedyś zresztą wklejałam.
![]()