Natalineczka555
kocham kochać :)

dzieki beatka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka ta Polska porąbana jest niestetydobra dziewczynki ja muszę mykać bo to już 13 zaraz tata przyjdzie i mamie obiad muszę zrobić
jak dam radę zajrzę wieczorem papa
a tu coś do śmiechu
Po miłym obiedzie dwie pary wstają od stołu. Kobiety poszły do kuchni, a mężczyźni do pokoju gościnnego. Jeden mówi do drugiego:
- Myślę, że to wspaniale, że cały czas mówisz do swojej żony "słoneczko", "dzióbku", "cukiereczku".
Ten na to:
- Prawdę mówiąc, cztery lata temu zapomniałem, jak ma na imię
- Wiesz, twoja żona to straszna śmieszka!
- ?!
- Jak opowiedziałem jej kawał, to tak się śmiała, że o mało co oboje nie spadliśmy z łóżka!
Dobry kumpel mówi do kumpla:
- Roman, muszę ci coś ci wyznać.
- Tak?
- Przespałem się z twoją żoną.
- No i co z tego?
- Rozwiedź się z nią!
- Po co?
- Słuchaj, całe osiedle z nią śpi. Rozwiedź się!
- Po co?
- Chłopie, pół miasta ją rżnie! Rozwiedź się!!!
- Po co?
- W kolejce się ustawiają, żeby ją dymać! Roman, rozwiedź się!
- Po co? Żeby w kolejce stać?
- Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem?
- Dwulatka można zostawić samego z nianią.![]()
Kowalski miał w bloku zbirów, co to mu nigdy przejść obok spokojnie nie dawały. W najlepszym razie się nasłuchał mięsa, w najgorszym razie oberwał. Za którymś razem nie wytrzymał i zwrócił się do znajomego. A on na to:
- Słuchaj, stary. Masz posturę. Ty się zapisz na karate i zobaczysz, za trzy miesiące żaden ci nie podskoczy. A póki co ich unikaj.
Kowalski zrobił jak mu znajomy radził, przez trzy miesiące unikał drabów i chodził na karate. W końcu któregoś dnia stwierdził, że teraz już się z nimi rozprawi, i poszedł na spotkanie z nimi.
Nazajutrz znajomy widzi Kowalskiego całego poobijanego.
- Stary, co ci się stało?
- Znowu te dranie z mojego bloku.
- No ale karate...
- Tak, ale to na nic. Zaatakowali mnie, zanim zdążyłem założyć kimono.
I jeszcze jedenteraz to już mykam :-)
Kochana ja potrafie sie nawet 2tyg nie odzywacNie ma to jak domowe spa
Oj nie przesadzaj.Ja juz oczami wyobrazni widze jaka swietna bedziesz miala kuchnie po remoncie
Zabilabym.Znajac Ciebie to sie dlugo na M zloscic nie bedziesz
.
Zdrowka dla Lali.
;-).
jesli chodzi o bicie to ja wole sie wydrzec niz bicno z tymi goframi to zaszalałaś
Moja kumpela kiedyś tłumaczyła mi problem bicia u dzieciaków. tłumaczysz, że nie wolno bić, a dziecko i tak swoje. tłumaczysz że to boli a ono i tak swoje. więc dla przykładu uderzysz też tak dziecko, żeby zrozumiało, że ból to ból i nic przyjemnego. A ono to odbierze inaczej. Skoro tym ogłaś przed chwilą mnie uderzyć, to jednak wolno bić
Jak dla mnie takie sprawy to czarna magia
Ale Lali może faktycznie zrozumiała?
:
Ja tak z doskoku z wami bo segregację w bieliźnie i ubraniach dzieciaków robię![]()
czesc kochana, jak tam z mężem??witam was dziopencje, to znów ja, i znów po dłuższej przerwie, niestety nadal samopoczucie do bani dlatego nie odwiedzam was zbyt czesto a nawet bardzo rzadko, dzis mam do gina na 16, 20 mam nadzieje ze zacznie mi powoli przechodzxic bo jak nie to sie wykoncze, przepraszam was ze nie nadrobie ale najzwyczajniej nie mam siły
chwile z wami posiedze sprobuje conieco poczytac
jeszcze raz przepraszam za nieobecność;-);-);-)
kochana i gdzie w koncu spaliście??Podczytuje was troszeczke
Dziękuję, za miłe przywitanie
Z laktacja mam nadzieję, że sie uporam, jak wróciłam wczoraj to mała wcale cyca nie chcialaA teraz ciężko mi ja oderwać
Wyobraźcie sobie, że po weselu dzwoniła do mnie jakaś panienka ze strony młodego, ze ona koniecznie musi mieć taką sukienkę jak jaUbawiłam się przednio
![]()
ale Ci dobrzeA tearz siedze z capucinko i porzeszkami w czekoladzie![]()
Zdrówka dla was.Witam
Ja dopiero tearz bo tak jakos mi zeszlo to pol dnia
Wiktoria mi strasznie w nocy kaszlala wiec jak wstalysmy o 9;30 to stwierdzilam ze jedziemy do lekarzaZadzwonilam i lekarka przyjmowala dzieci chore do 10;30 wiec biegiem sie ubieralysmy,szykowalysmy i pojechalysmy
Zbadala mi obydwie dziewczynki i w sumei to oprocz kaszlu i kataru nic Im nei jest.Wiktoria ma bardzo duzo wydzileiny wiec nadal podaje Jej ambrosol i oklepuje
Po lekarzu weszlam na chwilke do kolzezanki,pozniej przyjechalam uspic dziewczynki i po mlodego
A tearz siedze z capucinko i porzeszkami w czekoladzie
Dostalam skierowanie na badanie krwi Wiktorii ale to pojade dopiero jak wyzdrowieje do konca
No i od razu wtedy bedzie wazenie i zobaczymy czy przybraly cos po tym nutritonie
Oj oby Oliwce szybko przeszłoPozniej was poczytam.Lece bawic sie z Oliwka.
Posprzatalam.Fotki wkleje pozniej :-)
Oli nie chciala zupki ale teraz zjadla serek :-).
I zas jest temp 38,3 :-(