reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D

może udaj się z małą do lekarza.:sorry:

u nas też :tak:

i ja dołączam się.:tak:

a nie imieninki? :unsure::unsure::unsure::oo2:

:-D:-D:-D:-p

Upiekłam torta, zrobiłam ciasto... a nóż jutro ktoś wpadnie.:tak:;-):-)

Julina zjechala do domu,mężol jutro na nockę, więc zmykam.:sorry:
Kochana malinece sie cos pomylilo ja mialam urodziny i imieniny w styczniu:tak::tak::tak:

AS pokazuj nam mieszkanko przeciez nikt nie bedzie mowil ze sie chwalisz

Ja moze tez wam pokaze moje jak mi sie bedzie chcialo fotki porobic

Dzieki za komplementy o mieszkaniu :-).
As najlepiej podsumowala te nasze mieszkania :-).

Kurcze robicie mi smaka.Na faworki i na oponki :-).

G wrocil z terapi na usypianie malej wiec ja mialam chwile spokoju.Oliwka juz spi .Ja seriale ogladam.Jutro ciezki dzien.Rano jade do gazowni zaplacic gaz ,Pozniej do katowic do kliniki a na 18 chce isc na terapie dla kobiet .

DOBRANOC

Natali gratuluje fasoliny!!!

- Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem?
- Dwulatka można zostawić samego z nianią. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

Z laktacja mam nadzieję, że sie uporam, jak wróciłam wczoraj to mała wcale cyca nie chciala :no: A teraz ciężko mi ja oderwać :sorry:

Wyobraźcie sobie, że po weselu dzwoniła do mnie jakaś panienka ze strony młodego, ze ona koniecznie musi mieć taką sukienkę jak ja :szok: Ubawiłam się przednio :-D
Ważne, że mała ma ochotę i ciągnie ile może, hihi
A no i koniecznie zdjęcia z przyjęci aprosimy, w kiecce oczywiście, hihii

Za niedługo trzeba będzie udać się na dietkę, żeby mnie w lato na plaży ludzie z Green Peace nie chcieli do morza wrzucać :-p:-p:-p;-);-);-)
hehehe, nie no kochana, jeszcze długo Ci to nie grozi

Malinka ty mi lepiej nie przypominaj. :szok::szok::szok:
Wybrała sobie trzy figurki littlest pet shop za 35zł - toż to rozbój w biały dzień bo za takie badziewie to ja bym 10zł nie dała, ale skoro obiecałam Mai że kupię jej to co sama sobie wybierze a reklama swoje robi to z płaczem musiałam potem płacić
moja chrześniaczka ma tego tle, że nie policzysz i dom do tego, masakra, juz widze ile na to wydała.

Mając masę tych zwierzątek można zaaranżować różne scenki,które moga się przydarzyć w rzeczywistości np:
pobyt w sklepie czy przyjęcie urodzinowe.
Dziecko w ten sposób zapamiętuje przeżyte historie i w przyszłości umie odwzorować prawidłowe zachowanie.
Warunek w przypadku Kuby kazdą scenkę trzeba powtarzać kilkadziesiąt razy oczywiście co jakiś czas.
Ale to świetny pomysł nawet i na nasze dzieciaki:tak::tak::tak:

Iwcik, piękne firany i musze Ci powiedzieć, że ja uszyję dużo, ale do firan tocierpliwości nie mam. Gratuluję może kiedyś zgłosze się do Ciebie po radę, zwłaszcza do kuchni.

Dorcia ślicznie mieszkacie, i jaki psiapsiak fajny:tak:

Uwaga!!

Upieklam miske faworkow:-):-):-):-)
No mała ma pamiec świetną.
No Wy mnie wykończycie.
Takiego mi smaka nadrobiła AS wątróbką, że dziś a kolację w końcu ją kupiłam ( znalazłam w ostatnum sklepie w okolicy ), a jutro będzie obiadzio.
A teraz
UWAGA UWAGA
poproszę sprawdzony przepis na faworki, taki żeby nie były tłuste ( tzn nie nasiąkały )

J awpadłam na chwilke a wsiąkłam jak nic.
Mała dziś da nam ( MI ) popalić, zasnęła z płaczem o 17 i wstała o 19.30! Juz widze oo ktorej ona pójdzie spac. No moj już zasnął sobie , niby film ogląda:crazy:

Będę spadać, może jeszcze wpadnę, ale jakby nie, to dobranoc.
Musze małej jakieś syrpki typu wapno, wit c podać, bo mi kicha na potęgę, rano nie dała sobie butków założyć i teraz mam.

Lunka, musisz trochę spirytusu albo coś z wysokim % dodać to nie będą faworki tłuszczu chłonęły;-):tak:. Ja jutro wieczorem będę robić - taka tradycja u mnie - od 8 lat smażę - kiedyś mama robiła pączki angielskie - oponki:tak:.
Zmykam bo M smęci a o 6-ej pobudka.

Ale to świetny pomysł nawet i na nasze dzieciaki:tak::tak::tak:

No mała ma pamiec świetną.
No Wy mnie wykończycie.
Takiego mi smaka nadrobiła AS wątróbką, że dziś a kolację w końcu ją kupiłam ( znalazłam w ostatnum sklepie w okolicy ), a jutro będzie obiadzio.
A teraz
UWAGA UWAGA
poproszę sprawdzony przepis na faworki, taki żeby nie były tłuste ( tzn nie nasiąkały )

J awpadłam na chwilke a wsiąkłam jak nic.
Mała dziś da nam ( MI ) popalić, zasnęła z płaczem o 17 i wstała o 19.30! Juz widze oo ktorej ona pójdzie spac. No moj już zasnął sobie , niby film ogląda:crazy:

Będę spadać, może jeszcze wpadnę, ale jakby nie, to dobranoc.
Musze małej jakieś syrpki typu wapno, wit c podać, bo mi kicha na potęgę, rano nie dała sobie butków założyć i teraz mam.
Lunka to bardzo popularna metoda behawioralna.
Pracuję się na tym co dziecko lubi.
Ot cały sekret.
Zgadzam się z Tobą,że bez problemu taką zabawę można proponować dziecku w domu,w celu uniknięcia w przyszłości różnych wpadek.;-):-):-)
Wkleję Wam moją największą dumę czyli kuchnię,którą już kiedyś zresztą wklejałam.:sorry:

Dowikla co ty robilaś z tymi karniszami ,:-D:-D:-D jakbys kiedy zakupiła karnisze i chciała takie firanki to z miłą chęcią ci uszyję:happy::happy::happy:

Anka no faktycznie fotki nie najlepiej wyszł bo robiłam tel kom bo aparat miał akumulatorki nie naładowane:baffled::baffled::baffled::baffled:

Medeuska a czy ty czasem sie nie odchudzasz??????:rofl2::rofl2::rofl2: to gdzie po faworki stoisz w kolejce:-D:-D:-D

As ja dużo nawet szyje nie tylko dla siebie ale i po rodzinie i znajomych i nie tlko firanki bo to tak z zamilowania a z zawodu jestem krawcową wiec szyje wszystko zaczynając od mini po płaszcze zimowe:-p:-p:-p

Luna z miłą checią moge cos doradzić jak wczesniej pisałam to ja lubie firanki:tak::tak::tak: nawet przyszywanie ręcznie 10metrów koralików mnie nie wkurzało i nie zniechęciło mnie do szycia firan.:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
No to fotki zrobione
to moje firanki i woalki uszyte moimi rączkami , woale i organtyny kupuje na metry:-p:-p:-p
1 to na wejsciu mam taki ganek ja to tak nazywam
2 i 6 to W sypialni mam teraz te fioletowe bo sciany pomalowałam dwie na fiołkowy kolor ale wczesniej własnie miałam te złote bo sciany były żółte

a 3 i 4 to gościnnego bo ja mam dwa okna na konc sa przyszyte ręcznie koraliki

5 fotka to kuchnia
Super firanki takie coś mi się podoba :tak: Kuba by miał co robić hehe :-D
Lunka to bardzo popularna metoda behawioralna.
Pracuję się na tym co dziecko lubi.
Ot cały sekret.
Zgadzam się z Tobą,że bez problemu taką zabawę można proponować dziecku w domu,w celu uniknięcia w przyszłości różnych wpadek.;-):-):-)
Wkleję Wam moją największą dumę czyli kuchnię,którą już kiedyś zresztą wklejałam.:sorry:

O ja piernicze zajebista kuchnia :tak::tak::tak: taka mi się właśnie marzy :tak: i dopnę swego :-D

Witam wieczornie ja tylko wpadłam napisać dobranoc. Coś mnie ząb zaczął boleć i już nie mogę :baffled: idę wziąć tabletkę i się kładę bo już i tak usypiam :sorry: spokojnej nocki życzę :-D

Do góry