reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
aaa kurcze nie denerwuj mnie baboKerna plis zrób fotke jak możesz czerwonych płytek jestem bardzo ciekawa jak wyglądaja płytki czerwone , ja mam pokój gościnny na czerwono ale farbą pomalowane ciekawe jaki efekt dają płytki???????????
Kuchnia tez swietna czarno biala ...jak ja sie tu naoglądam to jeszcze moj projekt zmienie![]()

A kuchnie teraz chciałąbym jednak inna

Agnes angina??????????? o masakra....biedna

kerna
jakie fajowe kudłaki:-) no milusie
.. u mnie póki co koty...były chomiki, psy, duuuuużo kotów, ptaki, ryby, świnki morskie i dziwne gady....a wszsytko gdzieś pouciekało..w zaświaty

ale fajne zwierzaczkiJa też mam królika przedstawiam wam naszego przyjaciela rodziny oto Kudłatek mojego syna:-):-):-) na jednym z psem sie bawił![]()

Oj zebrano mi się marzyło,AS kurcze jaak kuchnia!!!!!!!Ja strasznie chciałam mieć właśnie zebrano, ale wychodziło za drogo. Zresztą ja mam nie wymiarową kuchnię i w BRW wyliczyli mi za 7 części 3.5tys
a co jakbym miała robić taką jebutną jak Twoja!!! A do tego muszę mieć jasną kuchnię bo mam ciemno w chacie
Ale super i podświetlenie pod meblami....mmmmm...

Niby miało być taniej a ze sprzętem wyszło ponad 25 tys.

Twoja kuchnia bardzo mi się podoba.to stara fotka, i kiedyś je dawałam..a i tak nie widać całej kuchni bo kawałek dalej mam czerwone płytki... no i jeszcze bez piekarnika!!!

Agnes on nie jest nastroszony,on tak ma ,bo to angora francuska czy coś takiego.As kr~ólik superowy,jakie ma futerko nastroszone![]()
Klaudia zna się lepiej na rasach królików

W każdym bądź razie jest delikatny jak jedwab a wygląda jak szczotka

To musisz oddać tego kompa ,nie masz wyjścia.aaa kurcze nie denerwuj mnie babojuż na temat mojego czytnika kart ani myśleć nie chce. Zepsuł mi się nie wiadomo dlaczego i teraz wszystkie foty mam na karcie, karta prawie pełna a mój brat co się na tym zna dupska nie ruszy, żeby naprawić
musze sie przejsć z kompem do serwisu i zostawić im go na dzień...a szczerze nie chce mi sie z nim tachać
A kuchnie teraz chciałąbym jednak innana pewno jakiś żywy kolor..żeby cieplutko było
![]()
Agnes angina??????????? o masakra....biedna:-(
Agnes zdrówka dla Oliwki.

kerna
As nei zapomniałaś przecinka między 2 a 5???????????????

nie wiem czy się trzymać biurka

Kurcze szkoda normalnie brat powinien po tylku dostac zna sie na tym a nie zajrzy

a czemu te zwierzatka pouciekaly ja mam jeszcze oprócz kudłatka dwa koty Miko i Tiko i dwa psy Misia i Łatek no i mężą Krzysztofa

Agnes dzieki polecam sie na przyszłość:-):-):-) no i zycze szybkiego powrotu do zdrowia

cholerne zarazki

Agnes dzieki polecam sie na przyszłość:-):-):-) no i zycze szybkiego powrotu do zdrowia

śliczne.Ja też mam królika przedstawiam wam naszego przyjaciela rodziny oto Kudłatek mojego syna:-):-):-) na jednym z psem sie bawił![]()
Ja mam całe mini zoo w domu i nie tylko w domu.
Kiedyś je pokazywałam na forum.
Chyba jak się przyjmowałam do naszej forumowej rodzinki.

U mnie też sporo w zaświatach.jakie fajowe kudłaki:-) no milusie.. u mnie póki co koty...były chomiki, psy, duuuuużo kotów, ptaki, ryby, świnki morskie i dziwne gady....a wszsytko gdzieś pouciekało..w zaświaty
![]()
Na placu boju pozostały:
2 psy,klacz,żółw stepowy,królik,2 kurki liliputki i hodowla ryb

reklama
Nie zapomniałam przecinka to realna cena ze zniżkąAs nei zapomniałaś przecinka między 2 a 5???????????????nie wiem czy się trzymać biurka
![]()

Też masz niezłe mini zoo no i mążKurcze szkoda normalnie brat powinien po tylku dostac zna sie na tym a nie zajrzya czemu te zwierzatka pouciekaly ja mam jeszcze oprócz kudłatka dwa koty Miko i Tiko i dwa psy Misia i Łatek no i mężą Krzysztofa
Agnes dzieki polecam sie na przyszłość:-):-):-) no i zycze szybkiego powrotu do zdrowiacholerne zarazki
![]()

Dobra babencje spadam,bo małego gada trzeba do łóżka załadować.

Jak położę mojego (dziś Tyranozaura) to jeszcze zajrzę.
Podziel się: