reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kerna plis zrób fotke jak możesz czerwonych płytek jestem bardzo ciekawa jak wyglądaja płytki czerwone , ja mam pokój gościnny na czerwono ale farbą pomalowane ciekawe jaki efekt dają płytki???????????:rofl2::rofl2::rofl2:
Kuchnia tez swietna czarno biala ...jak ja sie tu naoglądam to jeszcze moj projekt zmienie :laugh2::laugh2::laugh2:
aaa kurcze nie denerwuj mnie babo:confused2::confused2::confused2::confused2: już na temat mojego czytnika kart ani myśleć nie chce. Zepsuł mi się nie wiadomo dlaczego i teraz wszystkie foty mam na karcie, karta prawie pełna a mój brat co się na tym zna dupska nie ruszy, żeby naprawić:wściekła/y: musze sie przejsć z kompem do serwisu i zostawić im go na dzień...a szczerze nie chce mi sie z nim tachać:no:
A kuchnie teraz chciałąbym jednak inna:rofl2: na pewno jakiś żywy kolor..żeby cieplutko było:tak:

Agnes angina??????????? o masakra....biedna:no::no::-(

Ja też mam królika przedstawiam wam naszego przyjaciela rodziny oto Kudłatek mojego syna:-):-):-) na jednym z psem sie bawił:-D:-D:-D

Załączniki

• S5000326.jpg
    S5000326.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 36
  • S5000968.jpg
    S5000968.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 39
jakie fajowe kudłaki:-) no milusie:tak:.. u mnie póki co koty...były chomiki, psy, duuuuużo kotów, ptaki, ryby, świnki morskie i dziwne gady....a wszsytko gdzieś pouciekało..w zaświaty:eek:

AS kurcze jaak kuchnia!!!!!!!:szok: Ja strasznie chciałam mieć właśnie zebrano, ale wychodziło za drogo. Zresztą ja mam nie wymiarową kuchnię i w BRW wyliczyli mi za 7 części 3.5tys:szok: a co jakbym miała robić taką jebutną jak Twoja!!! A do tego muszę mieć jasną kuchnię bo mam ciemno w chacie:zawstydzona/y: Ale super i podświetlenie pod meblami....mmmmm...
Oj zebrano mi się marzyło,:tak:.Projekt jest mój,wykonanie znajomego.
Niby miało być taniej a ze sprzętem wyszło ponad 25 tys.:baffled::baffled:

to stara fotka, i kiedyś je dawałam..a i tak nie widać całej kuchni bo kawałek dalej mam czerwone płytki... no i jeszcze bez piekarnika!!!
Twoja kuchnia bardzo mi się podoba.:tak:

As kr~ólik superowy,jakie ma futerko nastroszone :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Agnes on nie jest nastroszony,on tak ma ,bo to angora francuska czy coś takiego.
Klaudia zna się lepiej na rasach królików :eek::-D:-D:-D.
W każdym bądź razie jest delikatny jak jedwab a wygląda jak szczotka :-D:-D:-D:-D:-D

aaa kurcze nie denerwuj mnie babo:confused2::confused2::confused2::confused2: już na temat mojego czytnika kart ani myśleć nie chce. Zepsuł mi się nie wiadomo dlaczego i teraz wszystkie foty mam na karcie, karta prawie pełna a mój brat co się na tym zna dupska nie ruszy, żeby naprawić:wściekła/y: musze sie przejsć z kompem do serwisu i zostawić im go na dzień...a szczerze nie chce mi sie z nim tachać:no:
A kuchnie teraz chciałąbym jednak inna:rofl2: na pewno jakiś żywy kolor..żeby cieplutko było:tak:

Agnes angina??????????? o masakra....biedna:no::no::-(
To musisz oddać tego kompa ,nie masz wyjścia.
Agnes zdrówka dla Oliwki.:tak::-):-)

Kurcze szkoda normalnie brat powinien po tylku dostac zna sie na tym a nie zajrzy:no::no::no: a czemu te zwierzatka pouciekaly ja mam jeszcze oprócz kudłatka dwa koty Miko i Tiko i dwa psy Misia i Łatek no i mężą Krzysztofa:-D:-D:-D

Agnes dzieki polecam sie na przyszłość:-):-):-) no i zycze szybkiego powrotu do zdrowia :tak::tak::tak:cholerne zarazki:angry::angry::angry:

Ja też mam królika przedstawiam wam naszego przyjaciela rodziny oto Kudłatek mojego syna:-):-):-) na jednym z psem sie bawił:-D:-D:-D
śliczne.
Ja mam całe mini zoo w domu i nie tylko w domu.
Kiedyś je pokazywałam na forum.
Chyba jak się przyjmowałam do naszej forumowej rodzinki.:happy::happy:

jakie fajowe kudłaki:-) no milusie:tak:.. u mnie póki co koty...były chomiki, psy, duuuuużo kotów, ptaki, ryby, świnki morskie i dziwne gady....a wszsytko gdzieś pouciekało..w zaświaty:eek:
U mnie też sporo w zaświatach.
Na placu boju pozostały:
2 psy,klacz,żółw stepowy,królik,2 kurki liliputki i hodowla ryb :-D:-D:-D:-D

reklama
As nei zapomniałaś przecinka między 2 a 5???????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem czy się trzymać biurka:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Nie zapomniałam przecinka to realna cena ze zniżką :eek::baffled::baffled::-D:-D

Kurcze szkoda normalnie brat powinien po tylku dostac zna sie na tym a nie zajrzy:no::no::no: a czemu te zwierzatka pouciekaly ja mam jeszcze oprócz kudłatka dwa koty Miko i Tiko i dwa psy Misia i Łatek no i mężą Krzysztofa:-D:-D:-D

Agnes dzieki polecam sie na przyszłość:-):-):-) no i zycze szybkiego powrotu do zdrowia :tak::tak::tak:cholerne zarazki:angry::angry::angry:
Też masz niezłe mini zoo no i mąż :-D:-D:-D:-D:-D
Dobra babencje spadam,bo małego gada trzeba do łóżka załadować.:baffled::-D:-D
Jak położę mojego (dziś Tyranozaura) to jeszcze zajrzę.

Do góry