kerna
http://www.lauraziobro.pl
no właśnie...teraz mu popatrzyła do gardła i osłuchała..noa waga w buciorach i wszsytkimJeśli mu sprawdziła gardła i uszu to ja bym nie pozwoliła zaszczepić.
A podpisywałaś zgodę na szczepienie ,że masz świadomość ewentualnych komplikacji poszczepiennych?

A nic takiego nie podpisywałam

kurcze ale pediatraKerna u mnie pediatra Antosia to pani neonatolog ze szpitala dziecięcego i zawsze bardzo dokładnie Antosia bada zawsze najpierw jest wywiad co i jak w ciągu ostatniego czasu tzn czy był katar kaszel gorączka czy dzieci w domu zdrowe czy my zdrowi potem mówi jakie zczepienia będą jakie są ryzyka i możliwe komplikacje co mnie może zaniepokoić po szczepieniu a co jest normą potem pani doktor sprawdza jego ząbki uszy gardło węzły chłonne .Potem go rozbieram i jest ważony ,mierzony obwody głowy klatki piersiowej sprawdza jego bioderkapotem go bada osłuchoo sprawdza jego jąderka wygląd skóry potem jest dopiero szczepienie
szczepienia są u nas zawsze w czwartek w osobnym gabinecie i zawsze nie są przyjmowani wtedy inni pacjenci tzn pacjentów przyjmuje do 12.30 a od 13 są szczeienia
no i moja pani doktor to z tych co to nie są zbytnimi zwolennikami szczepień
i na przykład Antoni powinien mieć szczepienie w grudniu jako 13 m-czniak ale w porozumieniu z panią doktor preciągamy to na późniejszy termin
więc wiele chyba zależy od tego na jaką lekarke się trafi
![]()

[/QUOTE]
kurcze jakie cenyMalinka staram się dotrzymać jakiegoś tempa
Fajne macie te mieszkankaciasne ale własne jak Wiki napisała
ja to się zanim swojego dorobię to będę stara i siwa :-( facet ma do wynajęcia domek w żaganiu, na zadupiu żagania, mały 3 pokoje kuchnia łazienka nowy dach piec okna do wynajęcia i chce 1000zł plus opłaty do tego, a kupić węgiel drewno na opał a gdzie życie i jeszcze dziecko
a wczoraj dzwoniłam do agencji u nas w mieście i baba do mnie że mają do wynajęcia ale na dobry początek na wszystko trzeba mieć 2500zł
no gały mi wyszły
ja nie wiem chyba już nigdzie nie ma tanich mieszkań do wynajęcia
ciężko coś znaleźć dobrego i w miarę taniego
![]()

A kawały ekstra!!!!!!

ee to musiałaś faktycznie super wyglądaćPodczytuje was troszeczke
Dziękuję, za miłe przywitanie
Z laktacja mam nadzieję, że sie uporam, jak wróciłam wczoraj to mała wcale cyca nie chcialaA teraz ciężko mi ja oderwać
Wyobraźcie sobie, że po weselu dzwoniła do mnie jakaś panienka ze strony młodego, ze ona koniecznie musi mieć taką sukienkę jak jaUbawiłam się przednio
![]()

a Czego cycola nie chciała?? Ale dobrze, że jej się odwidziało, na pewno wszystko wróci do normy

a karafka to dlatego, że kiedyś była srednio lubiana przeze mnie...no człowieka który śmieje się z byle czego ciężko traktować poważnieA dlaczego "karafka"![]()
A co do zestawu narzędzi to super sprawa dla takiego malucha. Piotruś też kiedyś taki dostał i był wniebowzięty. A na urodziny chyba dostał takie auta, które może sam skręcać i rozkręcać - a do nich wkrętarkę no i miał z tym tyle zabawy, że czasem i z pół dnia dziecka jakby w domu nie było - tylko szum wkrętarki było słychać![]()

eeeee dlam nie to dopiero preludiumUlepiłam dziś wreszcie te pierogi z serem co to za mną już od dawna chodziły i zjadłam ich od razu 12![]()

osz ty!!!!! Dawaj tu kilka.....naście;-)A ja jak zwykle mysle co zjeść , mam rurki z bita smietana może kto chętny![]()
jaki ten świat jest niesprawiedliwyDopiero przeczytałam że teraz Tłusty CzawartekZnowu trza będzie pączki jeść
![]()

no ekstra!!!!!!!!!!!!No to fotki zrobione
to moje firanki i woalki uszyte moimi rączkami , woale i organtyny kupuje na metry
1 to na wejsciu mam taki ganek ja to tak nazywam
2 i 6 to W sypialni mam teraz te fioletowe bo sciany pomalowałam dwie na fiołkowy kolor ale wczesniej własnie miałam te złote bo sciany były żółte
a 3 i 4 to gościnnego bo ja mam dwa okna na konc sa przyszyte ręcznie koraliki
5 fotka to kuchnia
super że jużjej lepiejOliwka cos tam pojadla wiec jestem zadowolona.Po lekarstwie goraczka spadla.
ANACONDA ona ma angine teraz a goraczka to nie wiem z czego.Moze na zeby bo goraczka od soboty i juz 1 zabek wyszedl od tego czasu.
.

no następnaUwaga!!
Upieklam miske faworkow:-):-):-):-)

ehhhhhhhhhhhhhh no i w końcu nie wiem jak ale przebrnęłam. Myslałam, że wyrobię przed barwami szczęścia ale taka ilośc....

Fotki mieszkań no super i Wiki no deska do prasowania pierwsza klasa..i jaka fotogeniczna

Ja na temat moich fotek wypowadać się nie będę wybaczycie

byłam dzis u kuzynki mojego M ona ma synka rok starszego. troszkę się pobawili a mały niech powoli oswaja sie też z dzieciakami. bo wiecznie tylko ze mna. ale fajnie było, troche sie oderwałam od tej codzienności, pośmiałam i jest ok

Lece czytac dalej po pweni stos postów na mnei czeka