reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwcik ja to suuuper wspominam cesarke blizy prawie nie widac tylko cieniutka kreseczke a cesarke mialam ok 13 a wieczorem tego samego dnia juz chodzilam :tak::tak::tak::tak: nastepnego dnia to mozna powiedziec ze juz biegac moglam zero bolu zero zakarzenia no super jestem bardzo zadowolona
jak bym miala wybierac to przynastepnym tez bym wolalacesarke:)))
ale znam dziewczyny ktore tydzien po cesarce nie umialy sie podniesc z lozka:tak::tak::tak::tak::tak:

No ja to podobnie dopiero po miesiacu doszłam do siebie ranke tez mam tylko kreske mała ale im sie zagoił to mi sie babrało coś musiałam smarowac , a po znieczuleniu to dwa dni nie mogłam wstac chyba dali mi końską dawke i juz myslalam ze mi coś uszkodzili w kregosłupie lekarze biegali koło mnie a ja biedna nawet usiąść nie mogłam bo sie nie utrzymalam byłam bezwłdna ..............masakra lepiej nie wspominać:no::no::no:

Hejka wpadłam tak na szybko bo zaraz zjawią sie goście, hihi, na faworki!!!
Porobiłam zdjęcia więc jak obiecałam tak wrzucam, uprzedzam małe to, niby blisko 60m a wygląda jak 30, łeeeeeee.
No i pokoik małej do remontu na wiosnę, więc nie patrzeć na pomazane ściany, hihi

:-D:-D:-D:-Dno i pamiętaj lub kukurydzę!

My płacimy 55zł, ale internet 8 w dzień i w nocy, no i w tym pełen pakiet z kablówki jest.

Dla mnei paranoja, jest przepis ponoć, że z bólem bez kolejki wszędzie!

Sliczne mieszkanko i te brązowe ściany ja tez u mojej mamy na mieszkaniu jej wymalowałam farba sciany na brązowo tydzien przed anki slubem :-):-):-)

Malinka cale szczęscie ze wkońcu znalazl sie dendysta z sercem:tak::tak::tak:

Ja za chwile spadam po dzieci do przedszkola no i obiadek kończyć , bedę tu was podczytywac , odezwe sie jak mój już pojedzie do roboty ok17.00 ;-);-)

Wcisnełam mojej Klaudii "Kwiat kalafiora",niech czyta ,a nie tylko koleżanki ,tv i komputer,słuchajcie ledwo wróciła od Kaski już foch ,ze chciałabym zeby coś poczytała po tylu dniach laby:szok:,bo ona już przed kompa sie pchała:szok:z biblioteki jak jej kazałam sobie coś wypozyczyć do czytania to sobie wypozyczyła ksiazeczke o Janie Pawle 2:crazy:.Własnie przyszła ,ze ja spanie morzy,o rany,ale jak siedziała do 3 nad ranem z kaśka nad grami to nic dziwnego.NIECH SIE DRZEMNIE I WRÓCI DO RZECZYWISTOŚCI TO MOJE WIECZNIE NAFUKANE STWORZONKO ZWANE CÓRKĄ:tak:

Lunka mieszkanko masz śliczne:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no jak się okazało to Julinka ma zrobione 2 ząbki bo jeden na dole ten ze stanem zapalnym ma rozwiercony wyczyszczony i włożone lekarstwo a na górze dojrzał doktor że też jest dziurka i wyleczył zaplombował i włożył różową plombe:tak:więc Julinka szczęśliwa:tak:powiedział że nie wie czy kiedykolwiek miał tak odważne dziecko w gabinecie z bólem a buźkę ładnie otwierała pozwalała sobie wiercić czyścić:szok::szok::szok: właśnie z nią rozmawiałam już nie boli jest szczęśliwa:tak:była z babcią coś sobie w nagrodę za odwagę kupić :tak:jedno mnie zastanawia doktor mówi że ona ma chyba jeszcze 3-4 zęby zepsute:szok:kurcze byłam z nią u dentysty jak leczyłam tego zęba który ją właśnie teraz bolał i nic a nic więcej rzekomo nie miała zepsute:szok:no niemozliwe żeby jej tak szybko się zepsuły:no:jeden morał zmieniamy stomatologa na innego:tak::tak:
dziewczyny mówie wam kamień z serca mi spadł:tak:

My po obiadku
Lali znow bawi sie farma:-D:-D

Luna super ciemne mebelki, strasznie takie mi sie pdobaja.Ja w lazience bede takie miala w PL:tak:

Malinka
no wkoncu sie zlitowali, super ze juz po wszystkim no i jaka dzielana bez znieczulenia woow

Iwcik Maks zaraz wcara chlop wstaje to trza cos zrobic:-D

Medeuska zeba rwanego mialam za dzieciaka wiec raczej by sie gosciu nie zgodzil ale z taka sadomacho nie jestem:-D

Wcisnełam mojej Klaudii "Kwiat kalafiora",niech czyta ,a nie tylko koleżanki ,tv i komputer,słuchajcie ledwo wróciła od Kaski już foch ,ze chciałabym zeby coś poczytała po tylu dniach laby:szok:,bo ona już przed kompa sie pchała:szok:z biblioteki jak jej kazałam sobie coś wypozyczyć do czytania to sobie wypozyczyła ksiazeczke o Janie Pawle 2:crazy:.Własnie przyszła ,ze ja spanie morzy,o rany,ale jak siedziała do 3 nad ranem z kaśka nad grami to nic dziwnego.NIECH SIE DRZEMNIE I WRÓCI DO RZECZYWISTOŚCI TO MOJE WIECZNIE NAFUKANE STWORZONKO ZWANE CÓRKĄ:tak:
do 3 na kompie:szok: chyba czytac nie bardzo chciala lepiej sie drzemnac:-D:-D
Lunka mieszkanko masz śliczne:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no jak się okazało to Julinka ma zrobione 2 ząbki bo jeden na dole ten ze stanem zapalnym ma rozwiercony wyczyszczony i włożone lekarstwo a na górze dojrzał doktor że też jest dziurka i wyleczył zaplombował i włożył różową plombe:tak:więc Julinka szczęśliwa:tak:powiedział że nie wie czy kiedykolwiek miał tak odważne dziecko w gabinecie z bólem a buźkę ładnie otwierała pozwalała sobie wiercić czyścić:szok::szok::szok: właśnie z nią rozmawiałam już nie boli jest szczęśliwa:tak:była z babcią coś sobie w nagrodę za odwagę kupić :tak:jedno mnie zastanawia doktor mówi że ona ma chyba jeszcze 3-4 zęby zepsute:szok:kurcze byłam z nią u dentysty jak leczyłam tego zęba który ją właśnie teraz bolał i nic a nic więcej rzekomo nie miała zepsute:szok:no niemozliwe żeby jej tak szybko się zepsuły:no:jeden morał zmieniamy stomatologa na innego:tak::tak:
dziewczyny mówie wam kamień z serca mi spadł:tak:

moim zdaniem tamten dentysta kompletnie sie nie nadawal nie ma takiej opcji zeby nagle 3 zeby sie zepsuly:szok:no chyba ze wcale nie myje to ok:baffled::-D:-DZartuje oczywiscie z tym myciem ale az dziwne ze wczesniej nic nie zauwazyl debntysta:eek:
mOZE I NIE CHCIAL ZAUWAZYC:baffled:

MALINKA ,ALE juLINKA TO DZIELNA DZIEWCZYNKA ,NAJODWAZNIEJSZA JAKĄ ZNAM:szok::tak:

Luna ,bardzo mi sie podoba twoje mieszkanie ,przyznaj sie ile pucowałaś zanim fotki porobiłaś:-D,ale serio ładne ,przestronne ,stonowane ,dobrze dobrane kolory gdzie trzeba:tak:

MEDEUSKA ,badz dzielna jak Julka Malinki:tak:

One wczoraj to grały we wszystko Kaska ma laptopa własnego(co uważam za poroniony pomysł,bo dziecko ma nieograniczony dostep do wszystkiego)wiec grały i w simsy i eurobiznes i grę w zycie

Ja też już zupkę pieczarkową ugotowałam i nawet zjadłam, a za pół godzinki trzeba po Maję iść bo muszę się pani zapytać o zdjęcia z balu karnawałowego:tak::tak::tak:

Ile wy laski płacicie za neta i jaki macie??

My mamy internet - 5Mb i kablówkę - 58 kanałów polskich za 59zł z UPC, umowa na 2 lata, podłączenie 20zł, jak dla mnie super bo net bez limitów i pięknie wszystko się ściąga:tak::tak:

jedynie co umiem to robić na drutach kiedyś to bardzo bardzo lubiłam a teraz jakoś czasu i weny mi na to brak choć odgrażam się że kupię sobie druty(zawsze mamu używałam) i wełnę i zrobię dla siebie i Julinki sweterki takie same ale to narazie plany:baffled::rofl2:

Mojej mamy koleżanka piękne swetry na drutach robiła, nam też kiedyś zrobiła:tak::tak::tak:

dzwoniłam do mamy jeżdżą z Julią od dentysty do dentysty zaliczyli już 6 gabinetów i albo nie ma stomatologa bo wyjechł albo nie przyjmie bo ma wizyty rozpisane do 18 jeszcze w 2 lekarz ma przyjść koło 14 więc może tam:-:)-:)-:)-(a Julia płacze z bólu w samochodzie:-:)-(mi serce pęka i wyje z bezsilności:-:)-:)-:)-(

Już doczytałam że ząbek nie boli i całe szczęście, a z Juleczki to dzielna dziewczynka:tak::tak::tak:

Aga to tak jak ja wolę 5 godzin u gina niż 15 minut u dentysty:-D:-D:-D

A ja tam wolę dentystę:tak::tak::tak:

Hejka wpadłam tak na szybko bo zaraz zjawią sie goście, hihi, na faworki!!!
Porobiłam zdjęcia więc jak obiecałam tak wrzucam, uprzedzam małe to, niby blisko 60m a wygląda jak 30, łeeeeeee.
No i pokoik małej do remontu na wiosnę, więc nie patrzeć na pomazane ściany, hihi

Śliczne masz mieszkanko:tak::tak::tak:

No ja to podobnie dopiero po miesiacu doszłam do siebie ranke tez mam tylko kreske mała ale im sie zagoił to mi sie babrało coś musiałam smarowac , a po znieczuleniu to dwa dni nie mogłam wstac chyba dali mi końską dawke i juz myslalam ze mi coś uszkodzili w kregosłupie lekarze biegali koło mnie a ja biedna nawet usiąść nie mogłam bo sie nie utrzymalam byłam bezwłdna ..............masakra lepiej nie wspominać:no::no::no:

To się nacierpiałaś, nie zazdroszczę:no::no::no:

Ciekawe co to będzie jak moja podrośnie:szok::szok::szok:

dzięki dziewczyny jestem z niej mega dumna:tak:za to mój Adam przezornie nawet z samochodu nie wysiadł co by sie w zasięgu dentysty nie znaleź:eek::eek::-D:-D:-Djulina myje zeby 3-4 rzy dziennie więc to nie w tym rzecz zmieniamy dentystę i tyle:tak:
Madziula swój laptop:szok:to rodzice pewnie pojęcia nie maja ile i kiedy ona z niego korzysta to raz a dwa na jakie ona strony wchodzi:baffled:
u Adama jak była wychowawczyni to bardzo chwaliła to że Adam ma laptopa u rodziców i że idzimy w co gra i ile z niego korzysta:tak:

reklama
Do góry