medeuska
październikowa mama'09
biedna:-(a bo z męzem sie scielam bardzo brzydko do mnie powiedział:-(iajkos mi przykro do tej pory moze w rowei sie wypłacze![]()
Art.1 Pkt.1

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
biedna:-(a bo z męzem sie scielam bardzo brzydko do mnie powiedział:-(iajkos mi przykro do tej pory moze w rowei sie wypłacze![]()
a co to za artukulbiedna:-(
Art.1 Pkt.1![]()
Daj jakiegoś linka gdzie to głosowanie, bo ja kochanna niedouczona, hihiAha.... napisze z rana co by widocznie było...
Marta,wszystkie uznałyśmy, że nie dajesz rady moderować 3 wątków, z racji czego doszłyśmy do wniosku, żeby wybrać drogą głosowania innego moderatora.
UWAGA!! UWAGA!!
Mamy 3 chętne kandydatki, zakładam więc Wątek Moderatorski z ankietą- proszę każdego o wybranie jednej kandydatki, która wg Was najlepiej się nadaje na moderatora oraz o podpisanie się, że oddało się głos, aby było wiadomo czy wszyscy już zagłosowali![]()
napisalam Ci pwa co to za artukulnapisałm w rowie o co poszło