reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to Medeuska zaszalałas juz z pączkami ja dopiero lece kupic po drodze na masaże :tak::tak::tak:

Anabuba łokcie miałam pozdzierane od tego ze sie podnosiłam cały czas na nich bo inaczej sie nie dało bo rana jak była jeszcze sieża to mi jakoś dwa szwy za szybko puscily i mi sie tak babrało wyglądało to jak by mi ktoś po tej ranie sylikon bezbarwny dał i tak prawie 3 tygodni blało rwao no i praktycznie tylko leżałam w łóżku :tak::tak::tak::tak::tak:

Właśnie ja tez nie mogłam wejsc o 8 rano na BB pisało mi error :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej mamuski.Nie poczytam ,ale postaram sie dzis byc z wami :-).
Nocka do D...
Normalnie juz od soboty Oliwka ma takie straszne nocki ze oboje z G wysiadamy juz .Nerwy mamy straszne bo ilez mozna nie spac :-(.

Zaraz zmieze jej temp i zobacze czy dzis pojde do mopsu cokolwiek sie dowiedzic czy jutro.Milego dnia

Witam

Nadal w dwupaku, nadal chora, słabo się czuję, więc się tylko odmeldowuję i kładę się do wyrka! :zawstydzona/y:

Piotruś na szczęście OK. :tak:

Miłego dnia kobitki!

Ale nam z rana psikusa z BB zrobili-Mamuśki do roboty hihi

malinka, u mnie przeważnie/prawie zawsze tylko jedno danie, nie mam siły na więcej. Najczęściej cos z pyrami i mięchem, bo mój to zupy wciągnie pięc talerzy i zaraz głodny, bo przeleci. Robie je tylko dlatego, że ponoć moje zupy to jego orgazm, hihi.

Dorcia, dobrze, że wiecie jużna czym stoicie. I dobrze, że z serduszkiem wszystkooki, reszta się ułoży, ważne, ze wiecie już co się dzieje.
Będzie dobrze, jak Anabubka pisała, to silna dziewczynka.

Iwcik, no piękne to wszystko, jak bede miala kase to sie zgłosze, hihi. I współczuję Ci już kochana, bo jak wszystkie tak zaczną to Ty od maszyny nieodejdziesz:tak:

Ciekawe ile to lakowanie i lakierowanie kosztuje... A cos mi sie przypomina, że lakowanie to ponoc nie zdrowe i stomatolodzy odchodza od tego???

Anabubka, to się narobiłas tych faworków, ja będę dziś robić, miałam wczoraj, ale skoro się zgłosili, ze na zakupy idą, to nie poszłam m.in po to piwo do smarzenia, no i bedą dziś.
A no i przszli, późno, bo o 17 dopiero, ale mała uradowana po pachy! No i wesoło byo, obiecałyśmy sobie z bratową odwiedzac sie na zmiane jak najczesciej, zeby dziewczynki sie zrzyły, no i Agnieszka myli o pósciu do pracy, to ja zajełabym sie maludą.

Aha.... napisze z rana co by widocznie było...

Marta,wszystkie uznałyśmy, że nie dajesz rady moderować 3 wątków, z racji czego doszłyśmy do wniosku, żeby wybrać drogą głosowania innego moderatora.

UWAGA!! UWAGA!!

Mamy 3 chętne kandydatki, zakładam więc Wątek Moderatorski z ankietą- proszę każdego o wybranie jednej kandydatki, która wg Was najlepiej się nadaje na moderatora oraz o podpisanie się, że oddało się głos, aby było wiadomo czy wszyscy już zagłosowali:tak::tak::tak:
Daj jakiegoś linka gdzie to głosowanie, bo ja kochanna niedouczona, hihi

Nocke mialam zarabistą.
Mała doała mi zasnąc prawie o wpół do pierwszej i obudziła o 1.40. Popłakiwała i trzymała przy łóżeczku do 3 rano . Ja zasnęłam o 6 i wstałąm o 7.30. Jestem dziś zombi.Nie wiem, czy to przez tą trójkę, czy katar męczy, kicha nadal, bo słyszałam nad ranem serię:-(. Ma nadzieję, że przejdzie. Musze kupić lipomal i wapno w syropie bo sie skonczyly. I jeszcze ma recepte do wykupienia na tabsy, kurde...

Witam wszystkich.:-)
Ja juz pochłonełam jednego pączka ale zaraz robie kawusie i zjem drugiego i dość pączkow.Koło południa bedziemy oponki robic:tak:.

Malinka pytałaś czy sie dietuje nie dietuje sie ale musze zacząc cwiczyc i mniej jesc,wogule odkąd M jest w domu to przytyłam:zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry