Witam! Ja od rana za pranie sie wzięłam. Teraz jakieś śniadańko Zuzi czas zrobić. OD rana problemy z netem pada snieg więc kto wie co potem będzie

Nawet jak liczył to i tak nic z tego bo zdążyliśmy sie pokłócić zanim sie położyłam i W ogóle Zuza co chwila marudziła
Ale tak wcześnie pobudka-współczuję:-(

no nie kazdy umie szyc
dobranoc
A moze dopiero liczy na szczepienietzn na zastrzyk
![]()

Zuza też w nocy dużo sika czasem też pampers przesiąknie i piżama i prześcieradłoAle mi Maks zrobił pobudkeo 5 rano
biedny cały przesiusiany zmarznięty
Iwcik mi babcia szyje firanki i tez mam taniutko jakie chcesuper sprawa:-):-)

Ale tak wcześnie pobudka-współczuję:-(
U nas też sypie-mam tylko nadzieję że zdąże po paczki wyjechaćWitam i ja z rana
Za oknem wali snieg i wieje wiatrmasakra pewnie bedzie problem z dojazdem do południa jak tak bedzie walic , Maksiu juz w przedszkolu a ja ide zjeść sniadanko niestety musze zjeść je sama miał byc mąż ale zadzwonił ze jednak nie da rady wócić dzisiaj do domciu przyjedzie dopiero w sobote
no i lece na masaże i po pączki:-):-):-)
SMACZNYCH pączów życze wszystkim:-):-):-):-)

Zjedz p.ączusia na nerwa;-)ja tez nie moglam wczesniej wejśc na bb :-(a wogóle jakas dobita jestem![]()
A lekarka ja badała, zajrzała w gardło czy infekcji nie ma???Hej mamuski.Nie poczytam ,ale postaram sie dzis byc z wami :-).
Nocka do D...
Normalnie juz od soboty Oliwka ma takie straszne nocki ze oboje z G wysiadamy juz .Nerwy mamy straszne bo ilez mozna nie spac :-(.
Zaraz zmieze jej temp i zobacze czy dzis pojde do mopsu cokolwiek sie dowiedzic czy jutro.Milego dnia
Leż i wypoczywaj musisz być wyzdrowieć zanim się "rozpakujesz";-);-)ZdrówkaWitam
Nadal w dwupaku, nadal chora, słabo się czuję, więc się tylko odmeldowuję i kładę się do wyrka!
Piotruś na szczęście OK.
Miłego dnia kobitki!