reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Ja od rana za pranie sie wzięłam. Teraz jakieś śniadańko Zuzi czas zrobić. OD rana problemy z netem pada snieg więc kto wie co potem będzie:cool:
no nie kazdy umie szyc:-D

dobranoc
A moze dopiero liczy na szczepienie:sorry:tzn na zastrzyk:sorry::sorry::sorry:
:-D:-DNawet jak liczył to i tak nic z tego bo zdążyliśmy sie pokłócić zanim sie położyłam i W ogóle Zuza co chwila marudziła:zawstydzona/y:

Ale mi Maks zrobił pobudke:laugh2: o 5 rano:confused2::confused2::confused2: biedny cały przesiusiany zmarznięty:eek:

Iwcik mi babcia szyje firanki i tez mam taniutko jakie chce:tak::tak::tak:super sprawa:-):-)
Zuza też w nocy dużo sika czasem też pampers przesiąknie i piżama i prześcieradło:eek:
Ale tak wcześnie pobudka-współczuję:-(

Witam i ja z rana

Za oknem wali snieg i wieje wiatr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra pewnie bedzie problem z dojazdem do południa jak tak bedzie walic , Maksiu juz w przedszkolu a ja ide zjeść sniadanko niestety musze zjeść je sama miał byc mąż ale zadzwonił ze jednak nie da rady wócić dzisiaj do domciu przyjedzie dopiero w sobote:no::no::no::no:no i lece na masaże i po pączki:-):-):-)

SMACZNYCH pączów życze wszystkim:-):-):-):-)
U nas też sypie-mam tylko nadzieję że zdąże po paczki wyjechać:-D:-p:-p:-p

ja tez nie moglam wczesniej wejśc na bb :-(a wogóle jakas dobita jestem :no:
Zjedz p.ączusia na nerwa;-)

Hej mamuski.Nie poczytam ,ale postaram sie dzis byc z wami :-).
Nocka do D...
Normalnie juz od soboty Oliwka ma takie straszne nocki ze oboje z G wysiadamy juz .Nerwy mamy straszne bo ilez mozna nie spac :-(.

Zaraz zmieze jej temp i zobacze czy dzis pojde do mopsu cokolwiek sie dowiedzic czy jutro.Milego dnia
A lekarka ja badała, zajrzała w gardło czy infekcji nie ma???

Witam

Nadal w dwupaku, nadal chora, słabo się czuję, więc się tylko odmeldowuję i kładę się do wyrka! :zawstydzona/y:

Piotruś na szczęście OK. :tak:

Miłego dnia kobitki!
Leż i wypoczywaj musisz być wyzdrowieć zanim się "rozpakujesz";-);-)Zdrówka:tak::tak:

reklama
Aha.... napisze z rana co by widocznie było...

Marta,wszystkie uznałyśmy, że nie dajesz rady moderować 3 wątków, z racji czego doszłyśmy do wniosku, żeby wybrać drogą głosowania innego moderatora.

UWAGA!! UWAGA!!

Mamy 3 chętne kandydatki, zakładam więc Wątek Moderatorski z ankietą- proszę każdego o wybranie jednej kandydatki, która wg Was najlepiej się nadaje na moderatora oraz o podpisanie się, że oddało się głos, aby było wiadomo czy wszyscy już zagłosowali:tak::tak::tak:

jakby któraś miala problem z odnalezieniem wątku to podaje link:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/watek-moderatorski-36950/
Juz zagłosowałam
Ale mi Maks zrobił pobudke:laugh2: o 5 rano:confused2::confused2::confused2: biedny cały przesiusiany zmarznięty:eek:

Iwcik mi babcia szyje firanki i tez mam taniutko jakie chce:tak::tak::tak:super sprawa:-):-)
Oj bidulek musiało mu sie zle spac

Myszunia zdrówka, wypoczywaj, bo późńiej nie będzie czasu.

moja dużó pije przed snem i prawie zawsze prześcieradło mokre, mam chyba z 10 na zmianę i ciągle piorę cos zasikanego:baffled:

reklama
Do góry