reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hello!!

Ja już po dwóch pączkach mniam:-p Ale oczywiście jak je jadłam to myślałam o wizycie którą mam dzisiaj u gina i że znowu mi powie że dużo przytyłam przez tą ciążę:baffled: Zobaczymy co mi powie dzisiaj na to moje białko w moczu:-(

króliczątko rzeczywiście w tej aptece jest taniej. Same podkłady ginekologiczne wyszły mi taniej o 1,50zł na opakowaniu. Przedzwonię po południu do tej apteki i się spytam co i jak.

U mnie pada śnieg:confused2: już mam go dosyć!!

cześć Kochane :-)

ależ miałam noc :sorry: plecy mnie od chodzenia wczorajszego napierniczały, leżeć nie mogłam, siedzieć nie mogłam, stać nie mogłam :confused2: M. mi masował plecy pół nocy...

u nas pączków raczej nie będzie, bo do sklepu mam daleko- z pól godziny w jedną stronę... i chociaż pogoda super, to nie chcę się przemęczać, a M. wraca późno :-(
a do polskiego sklepu to już w ogóle mam kawał drogi :-(
nic to, zamiast pączków jem arbuza :-p

odbiję sobie we wtorek, bo tu bedzie Dzień Naleśnika :-p

A też wiem, ze sa różne aparaty. Miałyście robione na takim, co się wciska też guziczek jak się poczuje ruch dziecka?

tak :tak: i raz niunia miała czkawkę, to nie dość, że słychać ją było wszędzie, to jeszzce kazali mi te ruchy rejestrować :-D

Kamikaa- wspólczuję zimnego domu :no:
u nas w starym domu była taka akcja, że wysiadł piecyk gazowy- tzn ognia nie było, a gaz sie ulatniał i ponad 2 tygodnie czekaliśmy aż właściciel naprawi :angry: a to był styczeń :crazy: i jeszcze głąb mi wciskał, że tak powinno być: bez płomienia :szok:

Hej :)

Noc okropna.. Cały czas bolał mnie brzuch i plecy ;/ W dodatku od 2giej w nocy do 5tej nie spałam bo łapały mnie skurcze :( U mnie dziś nawet ładna pogoda, tylko śnieżek prószy i gdzieś słonko się skryło. Zamierzam się dziś wybrac na mały spacerek (taki chociaż do sklepu).

Miłego dnia :):*

Witam:)
Ja też jeszcze bez pączka ale idę zaraz do sklepu i kupię:) A pozatym tez zamierzam robić te pączki z serkiem hom.
mirosia jak masz białko w moczu to chyba Cię skierują do szpitala, ze mną leżała tak dziewczyna co miała białko w moczu, ale miała jeszcze wysokie ciśnienie no i było to zatrucie ciążowe
Co do KTG, to ja miałam parę razy takie z guziczkiem, u mojej gin też jest KTG ale u niej jeszcze nie miałam
kasai ja też mam takie schizy, co prawda siędzę sama w domu, ale i tak można zwariować. Dziś mój M miał mnie zawieść do rodzinki, ale widzę że śnieżyca się zaczyna więc raczej nici z tego
kamika a Tobie nie dali nic na podtrzymanie? Jesteśmy mniej więcej w tym samym okresie ciąży i ja jeszcze 2 tygodnie mam brać feneterol i isoptin

Witam sie i ja :)
Jakas awaria dopadła rano nasze forum, ale dzieki temu juz sobie posprzatalam i skonczylam wreszcie robic papiery firmowe:tak:
|Nadal jestem chora, katar mnie meczy strasznie, i ogolnie bardzo osłabiona jestem.. po pączki sama sie wybiore, trzeba isc do sklepu to kupie przy okazji :) ale ja jestem wybredna co do paczków, musza byc z nadzieniem truskawkowym i koniecznie bez tego lepiącego lukru, tylko z cukrem pudrem :)))

Witam nowe mamusie:)))
Kurcze ciekawe jak tam nasza młoda mamusia ?:)

ja od kilku dni czekałam na czwartek i na faworki :D mniam...... uwielbiam.
Kurcze ciekawe jak tam nasza młoda mamusia ?:)

ciekawe,ciekawe. Napisałam do niej rano, przed 6 na pewno. Pisała że nie może się doczekać,a ciśnienie jej tak skacze ze co 15 min jej mierzą. Odezwie się jak będzie już po :-)

reklama
Do góry