Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Heheh ja własnie od wczoraj mam taki "seksowny" głos hehehheAgus ja dla odmiany lubie z duuuza iloscia lukru i nadzieniem rozanym.
albo z budyniem i polewa czekoladowa
chyba sie rozkladam. Rano gardlo mnie napierniczalo strasznie i mowilam jak stary przechlany zul..![]()
Witam
mirosia jak masz białko w moczu to chyba Cię skierują do szpitala, ze mną leżała tak dziewczyna co miała białko w moczu, ale miała jeszcze wysokie ciśnienie no i było to zatrucie ciążowe
Ciśnienie mam niskie, poniżej normy, a białka mam 30ml/dl to może nie jest tak dużo. Kurde nie wiem. Ale do szpitala nie mogę pójść. Nigdy nie leżałam w szpitalu
Jestem dobrej mysli, że mi coś przepisze i wszystko będzie ok.Witam sie i ja
Jakas awaria dopadła rano nasze forum, ale dzieki temu juz sobie posprzatalam i skonczylam wreszcie robic papiery firmowe![]()
|Nadal jestem chora, katar mnie meczy strasznie, i ogolnie bardzo osłabiona jestem.. po pączki sama sie wybiore, trzeba isc do sklepu to kupie przy okazjiale ja jestem wybredna co do paczków, musza byc z nadzieniem truskawkowym i koniecznie bez tego lepiącego lukru, tylko z cukrem pudrem
))
Witam nowe mamusie))
Kurcze ciekawe jak tam nasza młoda mamusia ?![]()
Jeejkuu nie mam pojecia co zrobic na obiad....co pichcicie ???

Jeejkuu nie mam pojecia co zrobic na obiad....co pichcicie ???
Kochana nawet mnie nie straszCiśnienie mam niskie, poniżej normy, a białka mam 30ml/dl to może nie jest tak dużo. Kurde nie wiem. Ale do szpitala nie mogę pójść. Nigdy nie leżałam w szpitalu
Jestem dobrej mysli, że mi coś przepisze i wszystko będzie ok.