reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja tez mam pytanie juz w sumie zadawalam ale chyba nikt nie doczytal:) Chce zamowic hustawke albo lezaczek-bujaczek i nie wiem co lepsze ?
ja zamowie bujaczek lezaczek moja kuzynka ma i jej maluch ma 8 mc i nadal jest zachwycony spedza w nim prawie caly dzien i nie zabardzo chce mu sie z niego wychodzic ,ze tez mu sie nie znudzilo:rofl2:

reklama
nam kolki odpuscily, bierzemy bobotic, ja mam diete i pije plantex - koperek mniam, wydaje mi sie, ze tez jak Mala podrosla to jej pomoglo bo brzuszek sie rozciagnal, miala czerwony napiety a teraz bialutki i wielgasny, miekki :happy:

ja zamowie bujaczek lezaczek moja kuzynka ma i jej maluch ma 8 mc i nadal jest zachwycony spedza w nim prawie caly dzien i nie zabardzo chce mu sie z niego wychodzic ,ze tez mu sie nie znudzilo:rofl2:

moja perelka tez zakochana w bujaczku, uspokaja sie w nim i czesto 'odjezdza' i jest chwila spokoju dla mamy :happy:

Czesc Kobiety:)

Moje gwiazdy zasnely na chwilke to wpadlam do was:-)

Ja okresu dostalam tez szybko:confused2: Ledwo przestalo sie lac po porodzie, a juz okres:wściekła/y:

Czesc Kobiety:)

Moje gwiazdy zasnely na chwilke to wpadlam do was:-)

Ja okresu dostalam tez szybko:confused2: Ledwo przestalo sie lac po porodzie, a juz okres:wściekła/y:
Jutka jak dajesz rade z obiema laseczkami??

podziwiam!!

pokaz nam jak one teraz wygladaja!!
bo kazda z nas chyba do niech ma specjalny sentyment!!;-)

Tak,nie wszytsko musi być od razu skazą białkową, może to byc alergia na inny produkt lub kosmetyk.

Daffi wszystko możliwe:-( U Antka skaza wyszła po 3,5 m-ca:-(

moja pani pediatra mowi ze tylko 20% z orzekanych "skaz bialkowych" jest ta skaza faktycznie :) i ze nie ma sie co spieszyc z kombinowaniem ... a przejscie na mleko bezlaktozowe zazwyczaj zalatwia sprawe bo ono oprocz tego ze nei ma laktozy jest ogolnie hypoalergiczne :)

Witam się i uciekam odrazu.... dzieląc sie z Wami tym,że dziś mam 'wolny dzień':tak: tylko dla siebie :tak:...mleko ściagnięte i już czekam tylko na mojego Radka i zmykam na zakupki:tak: i przy okazji do urzedu odebrac NIP Małej ...a może i do fryzjera skocze i na jakiś manicure :tak: kto by pomyślał,że tyle radości może sprawiac wyjście z domu ... Miłego dnia Dziewczynki !

reklama
Do góry