anka26_x_07
Mama Laury :)
Aniu tu masz filmik na temat lapisowania.
Expertia.pl - strefa wiedzy
azotan srebra na nie, proponuja fluor ktory tez jest szkodliwy.Odrazu cytryna mi sie przypomniala

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniu tu masz filmik na temat lapisowania.
Expertia.pl - strefa wiedzy

Jest udowodnione już dawno,że fluor jest trujący.As co do filmu o zebach i prochnicy to mam mieszane uczucia bo gosciu sam sie reklamowal
Skoro fluor jest trujacy to sami sie swiadomie trujemy
Gdzie jest?
Przede wszystkim w pastach do zębów oraz w kranach, gdzie ‘wodociągi’ ją dostarczają, także w herbacie.
-Po co to jest?
Oficjalnie dla dobra ludzi.
-Czy jest coś nie tak z tym?
Dajcie sobie czas.A nie wiecie czy taka wizyta w poradni jest na nfz czy trzeba płacić??
I pewnie czeka się miesiącami...
Może i macie rację...Moze nie mam się o co obwiniać...
Choć słowa koleżanki były chyba prawdziwie i zarazem smutne...Że olewam Anie,ona sobie robi swoje,a ja na kompie,czy z mężem sprzątamy...Przypuszczam że i to nie jest bez śladu na jej rozwoju...
Powiedzcie mi,w jaki sposób ją nauczyć mówić,tak,proszę,daj,chodź...No i najważniejsze...Jak zrobić,żeby ona ZAWSZE reagowała jak ją wołam,jak do niej mówię,żeby złapała wtedy ze mną kontakt wzrokowy??

jak wszystko co jest na NFZ , wieczne kolejki i terminy.........

Jak zrobić,żeby ona ZAWSZE reagowała jak ją wołam,jak do niej mówię,żeby złapała wtedy ze mną kontakt wzrokowy??

Ania a tu na temat fluoru i fluoryzacji zebów.
Moje zdrowie. Fluor szkodzi zdrowiu?
Aleś miała wyzerke za freeja sie przywitam wieczornie wrociłam z pracy objedzona paczkim byly na jadalni i mozna bylo zjesc ile sie chce ale do domu nie dawali :-( zjadlam 4 i do szafki schowalam 4oczywisci nie płaciłam firma stwiała
diobranoc :-)

wizyta jest bezplatna ja czekałam ok. 2 tygA nie wiecie czy taka wizyta w poradni jest na nfz czy trzeba płacić??
I pewnie czeka się miesiącami...
Może i macie rację...Moze nie mam się o co obwiniać...
Choć słowa koleżanki były chyba prawdziwie i zarazem smutne...Że olewam Anie,ona sobie robi swoje,a ja na kompie,czy z mężem sprzątamy...Przypuszczam że i to nie jest bez śladu na jej rozwoju...
Powiedzcie mi,w jaki sposób ją nauczyć mówić,tak,proszę,daj,chodź...No i najważniejsze...Jak zrobić,żeby ona ZAWSZE reagowała jak ją wołam,jak do niej mówię,żeby złapała wtedy ze mną kontakt wzrokowy??