anka26_x_07
Mama Laury :)
Aniu tu masz filmik na temat lapisowania.
Expertia.pl - strefa wiedzy
azotan srebra na nie, proponuja fluor ktory tez jest szkodliwy.Odrazu cytryna mi sie przypomniala

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniu tu masz filmik na temat lapisowania.
Expertia.pl - strefa wiedzy
Jest udowodnione już dawno,że fluor jest trujący.As co do filmu o zebach i prochnicy to mam mieszane uczucia bo gosciu sam sie reklamowal
Skoro fluor jest trujacy to sami sie swiadomie trujemy
Gdzie jest?
Przede wszystkim w pastach do zębów oraz w kranach, gdzie ‘wodociągi’ ją dostarczają, także w herbacie.
-Po co to jest?
Oficjalnie dla dobra ludzi.
-Czy jest coś nie tak z tym?
Dajcie sobie czas.A nie wiecie czy taka wizyta w poradni jest na nfz czy trzeba płacić??
I pewnie czeka się miesiącami...
Może i macie rację...Moze nie mam się o co obwiniać...
Choć słowa koleżanki były chyba prawdziwie i zarazem smutne...Że olewam Anie,ona sobie robi swoje,a ja na kompie,czy z mężem sprzątamy...Przypuszczam że i to nie jest bez śladu na jej rozwoju...
Powiedzcie mi,w jaki sposób ją nauczyć mówić,tak,proszę,daj,chodź...No i najważniejsze...Jak zrobić,żeby ona ZAWSZE reagowała jak ją wołam,jak do niej mówię,żeby złapała wtedy ze mną kontakt wzrokowy??
Jak zrobić,żeby ona ZAWSZE reagowała jak ją wołam,jak do niej mówię,żeby złapała wtedy ze mną kontakt wzrokowy??
Ania a tu na temat fluoru i fluoryzacji zebów.
Moje zdrowie. Fluor szkodzi zdrowiu?
Aleś miała wyzerke za freeja sie przywitam wieczornie wrociłam z pracy objedzona paczkim byly na jadalni i mozna bylo zjesc ile sie chce ale do domu nie dawali :-( zjadlam 4 i do szafki schowalam 4oczywisci nie płaciłam firma stwiała
diobranoc :-)
wizyta jest bezplatna ja czekałam ok. 2 tygA nie wiecie czy taka wizyta w poradni jest na nfz czy trzeba płacić??
I pewnie czeka się miesiącami...
Może i macie rację...Moze nie mam się o co obwiniać...
Choć słowa koleżanki były chyba prawdziwie i zarazem smutne...Że olewam Anie,ona sobie robi swoje,a ja na kompie,czy z mężem sprzątamy...Przypuszczam że i to nie jest bez śladu na jej rozwoju...
Powiedzcie mi,w jaki sposób ją nauczyć mówić,tak,proszę,daj,chodź...No i najważniejsze...Jak zrobić,żeby ona ZAWSZE reagowała jak ją wołam,jak do niej mówię,żeby złapała wtedy ze mną kontakt wzrokowy??