reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

gdzie sa jakies linki z chustami bo nie moge znalezc a na allegro znalazlam po 300zl!!! jak mam tyle dac to ja dziekuje!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a robilas cos jeszcze oprocz noszenia tego pasa???
jakies cwiczenia dieta itp???

tu masz kołysanki

Chomik meaosi - Chomikuj.pl

Dieta i jazda na rowerku:tak: Ale i tak zgubiłam dużo cm w pasie...pewnie pas coś pomógł:tak::-D

gdzie sa jakies linki z chustami bo nie moge znalezc a na allegro znalazlam po 300zl!!! jak mam tyle dac to ja dziekuje!!!

Wpisz w allegro Pentelka...ja mam od nich chustę za niecałe 70 zł...ja nie narzekam na razie ale w sumie dużo jej na razie nie używałam..i nie jest tak długa jak od Nessi:-)

Bombowe zdjęcie Nessi:tak:

Jakas grecja, żakardowa bawełniana :eek: gruba jak diabli ! i strasznie dłuuuuga! ja myslałam, że to cienkie bedzie a tu (__)___).

Nadal mi zostaje jakieś 1,5 metra materiału :sorry: super mi wychodzi kieszonka i kołyska , nawet wsadziłam małego i wsio było OK, tylko szybko go wyjełam bo sie oboje byśmy zabili o ten materiał co się wystający ciąga po ziemi, a żeby go upiąć musiałabym się 4 razy owinać a bawełna jak wiadomo jest gruuuba, wygladam jak arab :eek:

Ja patrzyłam filmiki tylko one mają 3 x mniejsze chusty! :sorry: ja ze swojej dla Was mogę zrobić prawie 4 :sorry:

No to pokaż mu jeszcze to:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mówiłam, że długa

Wytrwałość - wytrwałością ...ale efekty różne ...:sorry:potem już się tak łatwo oszukać nie dawał, w dodatku zjadłam mielonego i ma teraz lekką biegunkę, jak nie przejdzie jutro to zaproszę pediatrę do siebie :eek: ale powinno być OK, nie ma gorączki, wcina normalnie, cycka mu nie odmawiam co by się mi dziecie nie odwodniło.

Nie no pomyslowa jestes:-Dtaka fotka to nawet do glowy by mi nie przyszla:-D:-D:-D
Co do biegunki to dlaczego myslisz ze to biegunka?Ile kupek robi?

reklama
Nie no pomyslowa jestes:-Dtaka fotka to nawet do glowy by mi nie przyszla:-D:-D:-D
Co do biegunki to dlaczego myslisz ze to biegunka?Ile kupek robi?

Kurcze, prawdę powiedziawszy to nie liczyłam ... kierowałam sie hmm ... konsystencją :eek: przypomina takie rozpuszczone masełko, kupki są pomarańczowe bez grudek mleka ....

Do góry