Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
taka zła jestem , poprostu sie wstydzę to takie intymne a oni w grupie będą się gapić.... , póki co staram sie o tym nie myśleć , ale to straszne
no i teraz myśle czy w takim momencie mam kogoś szukać? , dzwonić np. w nocy do kolegi lub koleżanki
albo w dzień jak będą w pracy no nie mam zielonego pojęcia, a później jeszcze mnie odebrać...
No tu w Szczecinie przy porodzie ma być chmara studentówtaka zła jestem , poprostu sie wstydzę to takie intymne a oni w grupie będą się gapić.... , póki co staram sie o tym nie myśleć , ale to straszne
a tak w ogóle kurna dowiedzialam się, że nie ma kto mnie zawieść jak będę rodziła do szpitalano i teraz myśle czy w takim momencie mam kogoś szukać? , dzwonić np. w nocy do kolegi lub koleżanki
albo w dzień jak będą w pracy no nie mam zielonego pojęcia, a później jeszcze mnie odebrać...
i to jest nie lada problem...
Szpital w którym chcę rodzić jest 25 km od Szczecina w Policach. Nie wiem co ja wymyśle , lepiej mieć to zaplanowane nim poród się zacznie.