reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja nigdy tego nie bralam:no:
A czemu on Ci to zapisal?
No właśnie tego nie wiem bo skoro zachodzę w ciążę to przecież pęcherzyki są i pękaja. Martwi mnie tez to, ze nie skierował mnie jak dotąd na żadne badania hormonów po za progesteronem. mam wrazenie, że traktuje mnie według schematu. To nie dało rady to robimy to i ........

Ewelinka nie trzymaj nas w niepewności...... bo ja juz mam miejsce na fluidki od Ciebie !!!
ale bym sie cieszyla..ale wczorakj caly dzien latalam do lazienki siusiu:eek:a podbrzusze jakby napuchniete a dzis cisza:-)no dzis ide kupic test i utro rano robie:tak:tak wiec jutro sie okaze:tak:

No właśnie tego nie wiem bo skoro zachodzę w ciążę to przecież pęcherzyki są i pękaja. Martwi mnie tez to, ze nie skierował mnie jak dotąd na żadne badania hormonów po za progesteronem. mam wrazenie, że traktuje mnie według schematu. To nie dało rady to robimy to i ........
nie przejmuj sie moj gin to taki luzak ze kompletnie zbaranial ta szwecja jest tu chyba 30 lat i wszystko ma w dupie!!! skur...kobaniec pytam o jakies badania bo mam jedna nerke jajniki ciagle przeziebione kregoslup krzywy a ten z tekstem wylatuje:
Prosze przyjsc jak juz pani w ciazy bedzie wtedy porozmawiamy a tak mysle do pol roku roku to bedzie co za lekarz przybity jak paczka gwozdzi traktuje jak towar jak mieso w sklepie zygac sie chceeeeeeee

ale bym sie cieszyla..ale wczorakj caly dzien latalam do lazienki siusiu:eek:a podbrzusze jakby napuchniete a dzis cisza:-)no dzis ide kupic test i utro rano robie:tak:tak wiec jutro sie okaze:tak:
ty to masz kurcze silna wole ja to juz bym chciala testowac choc po kilku dniach pewnie nie wykaze wiec do przyszlego tygodnia czekam masakraaaaaaaaaaaa

heheh staram sie nie nakrecac ale to takie trudne a jeszcze wczoraj dowiedzialm sie ze moja kolezanka spodziewa sie drugiego dziecka i tak sie ciesze jej szczesciem:-D:-D
z jakiego miasta w polsce jestes?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Faktycznie - juz kojarze...(tyle nas tutaj, ze sie pogubic mozna)
Schemta dosc niespotykany... A czy on jest specjalista od nieplodnosci? A chodzisz prywatnie do niego?

Trzymam kciuki choć biąrąc pod uwagę, że miałyśmy tak samo cykl to......
Napiszę tylko, że podziwiam Cię baaaardzo za cierpliwość!!! Pełna podziwu jestem!!!

reklama
nie przejmuj sie moj gin to taki luzak ze kompletnie zbaranial ta szwecja jest tu chyba 30 lat i wszystko ma w dupie!!! skur...kobaniec pytam o jakies badania bo mam jedna nerke jajniki ciagle przeziebione kregoslup krzywy a ten z tekstem wylatuje:
Prosze przyjsc jak juz pani w ciazy bedzie wtedy porozmawiamy a tak mysle do pol roku roku to bedzie co za lekarz przybity jak paczka gwozdzi traktuje jak towar jak mieso w sklepie zygac sie chceeeeeeee
Svensonka wszystko było by pięknie tylko ja czuję, jakbym łykała trutkę albo zajadała chemię w czystej postaci na śniadanko!!!

Do góry