patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Witam walentynkowo
Nocka zleciała..już nie bede pisac o tych róznych dolegliwośsciach bo to normalne hehe
Wstałam wczesniej, troszke ogarnełam mieszkanko-wiem nie powinnam hehe i upiekłam babke. Przygotowalam wszystko na obiadek
Sniadanko zrobil M i teraz sobie siedzimy. Ja w sumie nie dalam nic M na walentynki. On wywołał nasze piekne zdjęcie ślubne i antyrame kupił i juz wisi w pokoju. Marzylam o tym :-)
Teraz sobie poleniu****e. Wieczór mnie czeka samotnny bo M ma nocke:-( :-(

:-):-):-)
Moja siostra tez byla owinięta i urodzona byla sn a byla taka dosyć dosyć :-)
Izuś Kochana pozwól że nie powiem nic. Po prostu brak mi słow...to takie przykre i aahhh jak to moja babcia mówi "jaja powycinać"..
ale coś chyba w tym jest... Trzymaj sie i nic na siłe!!!!!!!!
Nocka zleciała..już nie bede pisac o tych róznych dolegliwośsciach bo to normalne hehe
Wstałam wczesniej, troszke ogarnełam mieszkanko-wiem nie powinnam hehe i upiekłam babke. Przygotowalam wszystko na obiadek
Sniadanko zrobil M i teraz sobie siedzimy. Ja w sumie nie dalam nic M na walentynki. On wywołał nasze piekne zdjęcie ślubne i antyrame kupił i juz wisi w pokoju. Marzylam o tym :-)Teraz sobie poleniu****e. Wieczór mnie czeka samotnny bo M ma nocke:-( :-(
Kochana ja takie miałam codziennie w szpitalu i mnie ywpuścili. Takie ponoc juZ moga byc. Jak miałam 70 raz to wtedy wyladowałam na dokladniejszym ktg na porodówce zeby potwierdzic lub wykluczycHej bylismy na CTG skurcze dochodza do 30-40 nie wiem ile to, lekrka dala

i bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!A propo's mojego meza.!!!szok totalny. Dzisiaj jedynie co zrobilam to poszlam siku hehe sniadanie do lozka, komputerek do lozka piciu do lozka. I jeszcze jaki miły
![]()

:-):-):-)Kobito nie czytaj tych głupot na necie tylko z lekarzem pogadajA ja jestem strasznie podłamana....na ostatniej wizycie okazalo sie ze moja malutka jest owinieta pepowina i ma supel na niej...ale dzisiaj zaczelam o tym czytac (niepotrzebnie, wiem..).......i siedze glupiai rycze..zastanawiam sie nawet nad cesarka platna..bo jestem przerazona:--
-
-
-
-
-
-
-
-( czekam na kazdy malennki ruch....jestem załamana Z jednej strony to wiem ze czesto sie to zdarza i normalnie sie szczesliwie konczy ale..
![]()
Moja siostra tez byla owinięta i urodzona byla sn a byla taka dosyć dosyć :-)Izuś Kochana pozwól że nie powiem nic. Po prostu brak mi słow...to takie przykre i aahhh jak to moja babcia mówi "jaja powycinać"..
ale coś chyba w tym jest... Trzymaj sie i nic na siłe!!!!!!!!
szok totalny. Dzisiaj jedynie co zrobilam to poszlam siku hehe sniadanie do lozka, komputerek do lozka piciu do lozka. I jeszcze jaki miły 
7 razy siku, mały ze 3 godziny szalał dosłownie! i spałam może z 2 godzinki:-( ja już mam dosyć tego bebzona, najchętniej to bym pospała na brzuszku

To ty musisz podjąć decyzję Łatwo komuś mówić że masz ten związek skończyć jednak to nie takie łatwe. JA miałam różne przejścia z moim męże. Jedno jest pewne. Musicie oboje usiąść i porozmawiać i w punktach powiedzieć jakie są wasze oczekiwania co do związku np.