Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Madzia84 ma taki sam termin ja ja i Patinka!!! i juz rodzi!!!!!!!! ojejjjjj ciekawe czy Bartus da sobie rade z oddychaniem!!! trzymam kciuki :-)
gaba - ja wyczytałam w internecie ze jezeli czop odchodzi tak dlugo po troszke to wcale nie musi byc z krwią...dopiero juz ten element "korka" zatykajacego wejscie jest z krwią...dobrze ze mi moja nie kazała brac isoptinu bo by mi serce wysiadlo. Kiedys brałam ale tylko dwie tabletki bo mam tachykardie zastawkową i tak mi serce łomotało jak po fenku.
gaba - ja wyczytałam w internecie ze jezeli czop odchodzi tak dlugo po troszke to wcale nie musi byc z krwią...dopiero juz ten element "korka" zatykajacego wejscie jest z krwią...dobrze ze mi moja nie kazała brac isoptinu bo by mi serce wysiadlo. Kiedys brałam ale tylko dwie tabletki bo mam tachykardie zastawkową i tak mi serce łomotało jak po fenku.

....az sobie cukru nie moge nasypac do herbaty bo rozsypuje tak mi sie trzesie wszystko.
wiec niewiem jak tgo jest. Ja sama sie urodzilam w 32 tygodniu io bylam zdrowa sama oddychalam tylko w inku lezałam bo waga za mała
Na szczęście we wtorek już wizyta u gina..