reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ostatnie3 noce zasypialam po 3 i to bez czatu.nie moglam zasnac...a rano wstac..eh.:confused2:
w uk zrobili teraz program o porodowkach, w polsce byl kiedys 'pierwszy krzyk', chyba cos podobnego. leci we wtorki wieczorem na channel 4.wlasnie obejrzalam na necie, super.i ryczalam jak glupia:zawstydzona/y:http://www.channel4.com/programmes/one-born-every-minute/4od#3031369

ale jeden maz byl tam taki,ze ja bym go zabila:crazy: zona ma skurcz, ledwo wytrzymuje z bolu, wdycha gas and air, na czworaka,a ten kretyn nadmuchal rekawiczke i ja ta rekawczka smyra po plecach smiejac sie jak kretyn! albo ona biegnie do wc aby zdazyc pomiedzy skurczami, bo bez gas and air juz nie daje rady, a on jej zamek w drzwiach przekrecil,zeby nie mogla wyjsc na czas!!!!:angry:

reklama
ostatnie3 noce zasypialam po 3 i to bez czatu.nie moglam zasnac...a rano wstac..eh.:confused2:
w uk zrobili teraz program o porodowkach, w polsce byl kiedys 'pierwszy krzyk', chyba cos podobnego. leci we wtorki wieczorem na channel 4.wlasnie obejrzalam na necie, super.i ryczalam jak glupia:zawstydzona/y:One Born Every Minute - 4oD - Channel 4

ale jeden maz byl tam taki,ze ja bym go zabila:crazy: zona ma skurcz, ledwo wytrzymuje z bolu, wdycha gas and air, na czworaka,a ten kretyn nadmuchal rekawiczke i ja ta rekawczka smyra po plecach smiejac sie jak kretyn! albo ona biegnie do wc aby zdazyc pomiedzy skurczami, bo bez gas and air juz nie daje rady, a on jej zamek w drzwiach przekrecil,zeby nie mogla wyjsc na czas!!!!:angry:

az sie we mnie zagotowalo :angry::angry::angry::angry:

w uk zrobili teraz program o porodowkach, w polsce byl kiedys 'pierwszy krzyk', chyba cos podobnego. leci we wtorki wieczorem na channel 4.wlasnie obejrzalam na necie, super.i ryczalam jak glupia:zawstydzona/y:One Born Every Minute - 4oD - Channel 4

no naprawde kretyn

czesc mamuski :))
my wczoraj zostawiliśmy małą z babciami i poszliśmy sobie na kolację :)) strasznie trudno było o miejsca, bo wszystko zarezerwowane, więc wylądowaliśmy w imperialu :)) a taką miałam ochotę na orientalny Mekong :(( może innym razem.

Witajcie mamusie ;-) ja w koncu zdrowa, ostro mnie wzielo tej zimy:confused2:
czekam juz na wosne. mozna oszalec przeebijajac sie wozkiem przez zasniezone chodniki:angry:
jak minely Wam walentynki? my wybralismy sie na spacerek, potem dobry obiad w domu i synek zasnal szybko wiec i my mielismy mily wieczor:-D

polecam strone www.mamatezmoze.pl mozna tam znalezc wiele ciekawych informacji

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry