reklama

Listopad 2009

ja bym bardzo chciala zeby Amelka lubila jezdzic....i na poczatku lubila a teraz to jakis dramat!!!!!!!!!! Tak krzyczy jak bym ja ze skory obdzierala...ruszyc sie z nia nigdzie nie mozna....jestem tym przerazona! Nie wiem czemu jej sie tak nagle odmienilo....i przez to sie przeziebila bo jak tak krzyczy to zaraz sie zgrzeje az cala mokra jest i wyciagne z samochodu i gotowa! Pokaszluje mi troche i ma katar...no i oczywiscie nienawidzi wyciagania glutkow z noska....

no nie...ale ona wczesniej lubila i tak jakos nagle sie jej zmienilo....no i przeciez on jest do 13 kg a ona ma polowe tego przeciez???????????

Ja uwazam ze ztymi 13 kg to jest pic na wode fotomontarz :no:
Moze taki fotelik i wytrzymałby obciążenie 13kg ale dziecko nie...
Sonia tez juz od 2-3tyg wierci sie okropnie i marudzi w nosidełku - co prawda w końcu usypia ale widac ze jej niewygodnie. Dlatego zdecydowlismy sie juz na zakup fotelików samochodowych...

reklama
Ja uwazam ze ztymi 13 kg to jest pic na wode fotomontarz :no:
Moze taki fotelik i wytrzymałby obciążenie 13kg ale dziecko nie...
Sonia tez juz od 2-3tyg wierci sie okropnie i marudzi w nosidełku - co prawda w końcu usypia ale widac ze jej niewygodnie. Dlatego zdecydowlismy sie juz na zakup fotelików samochodowych...
kurde kasy nie mam teraz na takie zakupy.......:-( mary wrzuc prosze jeszcze raz linka co kupilas?

kurde kasy nie mam teraz na takie zakupy.......:-( mary wrzuc prosze jeszcze raz linka co kupilas?
hihih a prosze cie bardzo - wcale nie takie drogie:

do jazdy po PL _RACING TEAM JANE_(0-18kg)_PROMOCJA OKAZJA_OD 1ZŁ (894554089) - Aukcje internetowe Allegro
do jazdy po Ie (napewno wiecej bedzie tam jeździć niz w Pl) ISEOS ( TT ) NEO PLUS z NAPINACZEM Bebe Confort (901583101) - Aukcje internetowe Allegro

Jane racing juz przetestowalysmy i jest super. Młoda zadowolona :tak: Chociaz brat coś teraz wspomina ze w jego samochodzie pasy są za krótkie na montaż tego fotelika tylem do kierunku jazdy - sprawdze to sama jutro

A bebe confort wysylam na dniach do Ie kurierem co to jeździ miedzy ie a pl.
Zreszta jak bys cos potrzebowala przewieźć to polecam bo jeżdżą te do UK
TeDeX Polski Kurier - Paczki, przesyłki - polska, anglia, irlandia. Transport motocykli lub zwierząt. :tak:

a tu testy tych fotelików http://fotelik.info/pl/testy/wybrane_foteliki:11,106/grupa/rosnaco/index.html

Poprawka: Juz brat twierdzi ze wystarcza pasów i coś musiał źle montowac

Ostatnia edycja:
chyba bade musiala o tym pomyslec....ale jak kupie a ona dalej bedzie wyc tochyba jej lanie dam:-)
hahahha :-D
Osobiscie polecam ci bebe confort - 2 główne róznice sa takie ze:
1. mają napinacze pasów - jane troche sie kolebie na boki bo pas lekko luźny
2. siedzisko można zwężać i rozszerzać dostosowując do dziecka...

No ale to zależy kto co lubi i na co zwraca uwage...
Taka moja subiektywna opinia ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry