• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
My się szykujemy od rana na to spodkanie kangorow co mnie dziunka wyciagnela, a pogoda fatalna tzn snieg i trzeba na ta straszna droge samochodem wyjechac. Biore mame co bym sie tak nie stresowala, przynajmniej malym sie zajmie w samochodzie i bede mogla na droge patrzyc. Ciekawe jak wyglada owodnica trójmiasta

U nas glowna jest czarna, wiec obwodnica na pewno tez :tak:
My mamy zamiar jeszcze ikee po drodze zaliczyc, ale nie wiem czy zdazymy...

Witam się weekendowo :-)
u mnie wreszcie po przymusowym remoncie.
Posprzątane. Zostalo tylko odkurzyć ale to już maż jutro zrobi, dziś dam mu spokój, bo wszyscy ledwo żyjemy. Najważniejsze , ze sytuacja opanowana, a łazienka nie
wygląda tak tragicznie jak się spodziewalam, a za kilka godzin wreszcie będzie można z niej korzystać :-):-)

Witam się weekendowo :-)
u mnie wreszcie po przymusowym remoncie.
Posprzątane. Zostalo tylko odkurzyć ale to już maż jutro zrobi, dziś dam mu spokój, bo wszyscy ledwo żyjemy. Najważniejsze , ze sytuacja opanowana, a łazienka nie
wygląda tak tragicznie jak się spodziewalam, a za kilka godzin wreszcie będzie można z niej korzystać :-):-)

uuu remoncik mieliscie???? czemu sie nie chwalilas?

a ja dzis po mile spedzonym dniu rodzinnie mam naprawde dobry nastroj i pomimo ze walentynki dopiero jutro dzis maz zaprosil mnie na kolacyjke do restauracji i do kina :-D SYN ZOSTAJE W DOMU z dziadkami!!!!!!!!!!!!!! :-D

uuu remoncik mieliscie???? czemu sie nie chwalilas?

a ja dzis po mile spedzonym dniu rodzinnie mam naprawde dobry nastroj i pomimo ze walentynki dopiero jutro dzis maz zaprosil mnie na kolacyjke do restauracji i do kina :-D SYN ZOSTAJE W DOMU z dziadkami!!!!!!!!!!!!!! :-D
o to fajnie..... ja juz pisalam dziewczynom na forum, ze my jutro idziemy w ramach walentynek oraz naszej rocznicy na nauki przedmalzenskie:confused2: romantycznie co? potem mielismy isc do kina ale chyba poprostu pojdziemy sobie gdzien na drinka bo na restaursacje nie ma szns...trzeba rezerwowac duzo wczesniej.....

mój Kuba to prawdziwy domator :tak: poszliśmy do szwagierki na urodziny i po pół godzinie zaczął się taki straszny płacz że musieliśmy się zebrać i wrócić do domu , a dla uspokojenia pojechaliśmy na małą wycieczkę samochodem bo moje dziecko strasznie lubi jeździć ;-), no i zamiast w gronie najbliższych spędzamy wieczór w domku ;-)

reklama
to super, dziewczyny. ciekawe,co moj wymysli w tym roku...
w zeszlym postaral sie bardzo, zrobil super kolacje, ale ja bylam na takiej diecie, poza tym nie w humorze i tak sie zachowalam,ze do dzis mi go szkoda:zawstydzona/y::sorry:
niewiem,jak nam sie udalo amelke zmajstrowac, bo to wlasnie wtedy bylo...:-D

katrenki, a z kim amelke zostawiacie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry