reklama
Svensonka
Fanka BB :)
ja przed synkiem mialam 4 dni po porodzie teraz 5 lat juz 8-9 masakra specjalnie na wakacjach jeden tydzien z glowy kompieli i opalamia siea ja juz za tydzieni pewnie znow sie bedzie ciagnal w nieskonczonosc
czemu te moje cykle niemoga byc krotsze poprostu normalne tak jak przed braniem tabsow...
![]()
sorki ale kompletnie niekumam o co chodzi napisalas wszystko jednym ciagiem i niekumam co jak gdzie i po co i wogoleja przed synkiem mialam 4 dni po porodzie teraz 5 lat juz 8-9 masakra specjalnie na wakacjach jeden tydzien z glowy kompieli i opalamia sie

Svensonka
to jeszcze raz okres mam miec okolo 25 lub 26sorki ale kompletnie niekumam o co chodzi napisalas wszystko jednym ciagiem i niekumam co jak gdzie i po co i wogole![]()
wiec testy owulacyjne zaczne robic od 10 dnia cyklu do 16 bo w ty miesiacu dostalam owulke w 16
suzi1
Kocham Cię synuś
to jeszcze raz okres mam miec okolo 25 lub 26
wiec testy owulacyjne zaczne robic od 10 dnia cyklu do 16 bo w ty miesiacu dostalam owulke w 16
dostałam owulke- dobre

:-):-):-);-);-);-)

no ta wypowiedz jak pisalas o tstaqch to skumalam ale tej co napisalas cos ze przed synkiem 4( co 4?) a potem 8-9 masarka(co masakra i co 8-9???) i ze caly tydzien z głowy(czemu z glowy?) i bez kapania i opalania( czemu?) hihihi rozpisalam to troche o co chodzi ze niekumamto jeszcze raz okres mam miec okolo 25 lub 26

Svensonka
a ok chodzi mi o to ze przed zajeciem w pierwsza ciaze okres mialam tylko 4 dni a po urodzeniu synka mam 8-9 dni a wtedy jak wyjezdzamy w cieple kraje nie lubie uzywac czasto tamponow i siedziec na 30 stopniowym skwarze wiec siedzie i czytam pod parasolem a ze kocham slonce to mnie skreca ze moj maz z synkiem uzywaja ile moga a ja siedze i cierpieno ta wypowiedz jak pisalas o tstaqch to skumalam ale tej co napisalas cos ze przed synkiem 4( co 4?) a potem 8-9 masarka(co masakra i co 8-9???) i ze caly tydzien z głowy(czemu z glowy?) i bez kapania i opalania( czemu?) hihihi rozpisalam to troche o co chodzi ze niekumam![]()
dzis teraz robilas testa?? to dzialajjjjjjdostałam owulke- dobre:-):-):-);-);-);-)
![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Byliśmy w mieście na spacerze całą Trójką - późnym popołudniem. Dobrze,że byłam "zabezpieczona" śledziem (czyt. podpaską)...
Boże,dlaczego znowu NIE??? :-(
Idę do Męża,bo pizza do Nas jedzie...
Dobrej nocy,Kochane...
Dobrej nocy,Kochane...
dzis teraz robilas testa?? to dzialajjjjjj
sversonka ale dzis zakrecona krejzolka jestes hihii teraz dopiero zkumalam list a kobietka zacytowala ciebie ze ty napisalas ze DOSTALAS owulke a nie ze MIALAS hihiihihi oj lubie was kobietki wiecie jak humor poprawic hihihii

reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
dzis teraz robilas testa?? to dzialajjjjjj
Nie ,a miałąm dzis robic
???Ale jestes zakręcona

;-)Byliśmy w mieście na spacerze całą Trójką - późnym popołudniem. Dobrze,że byłam "zabezpieczona" śledziem (czyt. podpaską)...
Dobrej nocy,Kochane...
Uda sie!!!Tulam...
sversonka ale dzis zakrecona krejzolka jestes hihii teraz dopiero zkumalam list a kobietka zacytowala ciebie ze ty napisalas ze DOSTALAS owulke a nie ze MIALAS hihiihihi oj lubie was kobietki wiecie jak humor poprawic hihihii
![]()
No widze ze jedyna zrozumiałas moje prześłanie do Sevensonki

Podziel się: