reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja jestem moj walentynek juz do pracy pojechal :zawstydzona/y:
no moj je3dzie za pol godzinki a do tego w nocy bylam w szpitalu do 5 rano bo dostalam takie bule w jajnikach ze oddychac nie moglam porobili mi badania popatrzyli na nerke dali 2 kroplowki wiec nici w tym miesiacu z fasoleczki no ale cudow nie ma w pierwszym cyklu ehhh
nawtet nic nie chcialam na walentynki legwo chodze i spuchlam troche
A ty jak spedzilas dzien?

reklama
no moj je3dzie za pol godzinki a do tego w nocy bylam w szpitalu do 5 rano bo dostalam takie bule w jajnikach ze oddychac nie moglam porobili mi badania popatrzyli na nerke dali 2 kroplowki wiec nici w tym miesiacu z fasoleczki no ale cudow nie ma w pierwszym cyklu ehhh
no to nieciekawie a powiedzieli ci chociaz co i jak??? a ja spedzsilam dzis dzien prawi9e caly w luzku jak zwykle w niedziele nic mi sie niechce i leniu****e z mezemm i mala w luzku :-)

czemu pojawiaja mi sie gwiazdki zamiast literek???cenzura??ale to niejest brzydkie slowo leniuchowanie

no to nieciekawie a powiedzieli ci chociaz co i jak??? a ja spedzsilam dzis dzien prawi9e caly w luzku jak zwykle w niedziele nic mi sie niechce i leniu****e z mezemm i mala w luzku :-)

czemu pojawiaja mi sie gwiazdki zamiast literek???cenzura??ale to niejest brzydkie slowo leniuchowanie
nie wiem ale jaja moze tez beda gwiazdki co???
W sumie nic nie powiedzieli i wyslali mnie do domu swiry
no nic staranka od jutra co 2 dzien beda he he

nie okres mam dostac kolo 25 ale mnie strasznie jajniki bolaly piekly i kto wie co jeszcze
nie nie mam a co to za konto?
no czy jestes zarejestrowana na 28dni.pl czesc babek z tad jewst ja tez narazie jestem na 1 miesiacu darmowym a potem trzeba wykupic 3 miesiace za 30 zl a potek kolejne 3 za 20 zl i mam tam moj cykl w sygnaturze jest moj adres a moj cykl jest jak sie kliknie 2 cykl po odstawieniu miscogynonu:tak:

kurcze cos dziwnego mam ostatnio pobolewal mnie czasem prawy jajnik a na owu to lewy i wogole lewy wiec owu z lewego byla a teraz pobolewa mnie znow prawy:eek: juz nic z tego niekumam:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

O kurcze... Wspolczuje!

leniuCH UJe - dlatego dali cenzure:-D

kurcze cos dziwnego mam ostatnio pobolewal mnie czasem prawy jajnik a na owu to lewy i wogole lewy wiec owu z lewego byla a teraz pobolewa mnie znow prawy:eek: juz nic z tego niekumam:no:
Pewnie pracuje!:tak:

reklama
Do góry