reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a ja juz za tydzien:-D i pewnie znow sie bedzie ciagnal w nieskonczonosc :zawstydzona/y: czemu te moje cykle niemoga byc krotsze poprostu normalne tak jak przed braniem tabsow...:zawstydzona/y:

reklama
to jeszcze raz okres mam miec okolo 25 lub 26
wiec testy owulacyjne zaczne robic od 10 dnia cyklu do 16 bo w ty miesiacu dostalam owulke w 16
no ta wypowiedz jak pisalas o tstaqch to skumalam ale tej co napisalas cos ze przed synkiem 4( co 4?) a potem 8-9 masarka(co masakra i co 8-9???) i ze caly tydzien z głowy(czemu z glowy?) i bez kapania i opalania( czemu?) hihihi rozpisalam to troche o co chodzi ze niekumam :tak:

no ta wypowiedz jak pisalas o tstaqch to skumalam ale tej co napisalas cos ze przed synkiem 4( co 4?) a potem 8-9 masarka(co masakra i co 8-9???) i ze caly tydzien z głowy(czemu z glowy?) i bez kapania i opalania( czemu?) hihihi rozpisalam to troche o co chodzi ze niekumam :tak:
a ok chodzi mi o to ze przed zajeciem w pierwsza ciaze okres mialam tylko 4 dni a po urodzeniu synka mam 8-9 dni a wtedy jak wyjezdzamy w cieple kraje nie lubie uzywac czasto tamponow i siedziec na 30 stopniowym skwarze wiec siedzie i czytam pod parasolem a ze kocham slonce to mnie skreca ze moj maz z synkiem uzywaja ile moga a ja siedze i cierpie

dostałam owulke- dobre:-D:-D:-D:-D:-):-):-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzis teraz robilas testa?? to dzialajjjjjj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Byliśmy w mieście na spacerze całą Trójką - późnym popołudniem. Dobrze,że byłam "zabezpieczona" śledziem (czyt. podpaską)...
Boże,dlaczego znowu NIE??? :-(

Idę do Męża,bo pizza do Nas jedzie...

Dobrej nocy,Kochane...

reklama
dzis teraz robilas testa?? to dzialajjjjjj

Nie ,a miałąm dzis robic:eek:???
Ale jestes zakręcona:-D:-D:-D:-D;-)

Byliśmy w mieście na spacerze całą Trójką - późnym popołudniem. Dobrze,że byłam "zabezpieczona" śledziem (czyt. podpaską)...
Boże,dlaczego znowu NIE??? :-(

Idę do Męża,bo pizza do Nas jedzie...

Dobrej nocy,Kochane...

Uda sie!!!Tulam...

:-D sversonka ale dzis zakrecona krejzolka jestes hihii teraz dopiero zkumalam list a kobietka zacytowala ciebie ze ty napisalas ze DOSTALAS owulke a nie ze MIALAS hihiihihi oj lubie was kobietki wiecie jak humor poprawic hihihii:tak::laugh2:

No widze ze jedyna zrozumiałas moje prześłanie do Sevensonki:-D:-D:-D:-D

Do góry