reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień Dobry!

Zgadnijcie... :confused2:
Nadal w dwupaku :zawstydzona/y: Eeeech... Mam dość, no ale chociaż przedwczoraj miałam skurcze przepowiadające - prawie dokładnie co 10 minut, więc jest nadzieja, że coś się ruszy :sorry:

Podczytywałam trochę przez weekend, ale na pisanie weny brakło. W sobotę robiliśmy porządki, a wczoraj mieliśmy zjazd dziadków - i jedni i drudzy przyjechali i wesoło było :-D A najwięcej radochy oczywiście miał Piotruś, a my od niego odpoczęliśmy, bo przechodził tylko z rąk do rąk - od jednej babci do drugiej i od dziadka do dziadka :-D

Z okazji Walentynek dostałam od moich chłopców czekoladki i różyczkę, a oni ode mnie uściski i buziaki :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Zmykam jakieś śniadanko Piotrusiowi zrobić :tak: Później wpadnę! :tak:

witajcie dziewczyny
myslalam ze mam juz po kompie, bo mi spadl jak go chcialam przeniesc i nie chciał sie wlaczyc:eek:
M oczywisxie nic nie potrafi robic powiedział ze zje..ny i poszedl:eek:
a ja rozebrałam bo myśle ze niemozliwe zeby od takiego upadku sie zepsul ze napewno cos sie poluzowało i wyskoczyło- on ocywicie ze nie...
no i okazało sie ze rzeczywiscie tylko dysk sie odczepił:tak::tak::tak::tak:

naprawiłam:-D

jak wróci to bedzie mial zdziwko:cool2::cool2::cool2:

ojjj moje firanki tez:confused2: a okna:szok: boze kiedy ja je myłam:sorry:
Oj faceci:wściekła/y:.Dobrze ze naprawilas kompa:tak:.A o oknach i firankach to nawet nie wspominaj:no:
Witam się z rańca :-):-):-):-):-):-)

ale jestem niewyspana,ja chce spać :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Oliwka zrobiła nam pobudkę o 6.20 :crazy:

a w nocy prawie nie spalismy :rofl2:

jemy teraz śniadanko :tak::tak::tak::tak:

medea a Ty z czego sie śmiejesz co zołzo???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A wlasnie jak bylo?Moze jednak choc troche wamentynki byly udane?:-D

U nas nocka z 2 pobutkami.Oliwka niedawno wstala.A ja juz od 7 walcze z bb aby cos tu napisac.Tez net mnie wykonczy:wściekła/y:.Ide Oliwke nakarmic i lecimy do pediatry i do Rybnika zawiesc dokumenty do orzeczenia:tak:.

A wczorajszy wieczor z M bardzo udany i przyjemny:-p.

Witam i ja :-):-)
Ale nas zasypało :szok::szok::szok: rano z mężem w oknie staliśmy i patrzyliśmy jak ludzie z parkingu wyjechać nie mogli tak się zakopywali:tak::tak: No i tak się śmieliśmy ale największe jaja to będą jak mój wyjechać nie będzie mógł:-D:-D:-D Teraz zaprowadził Maję do przedszkola a ja sobie zrobiłam kawkę i do kompa zasiadłam:-p:-p Dzisiaj mamy spotkanie popołudniu z wątku regionalnego - ciekawe jak będzie:tak::tak:
Medea mój też najczęściej mówi że nie da się zrobić bo mu się nie chce, ale jak mu pomarudzę trochę to się weźmie i zrobi:-p:-p:-p
Agnes to chyba tak długo w nocy się godziliście:-D:-D:-D;-);-);-);-)
Myszunia oj dzidziuś nie śpieszy się na ten świat, chyba mu dobrze w brzuszku mamy:-D:-D:-D

witam witam
a coz to za slaba frekwencja o tej porze?????????????????
moja nocka krotka ale dobra
mala przed 7 zjadla kasze i da;ej spi
za oknem -5 i narazie przestalo sypac:-):-):-):-):-):tak::tak::tak:
i nawet gdzies za chmurami slonce sie pokazuje i slychacjak sikorki juz zaczynaja gody:rofl2:
i dzieciola duzego slyszalam:-)
p sie wlasnie polozyl spac
ciekawa jestem jak to z odbiorem dzieci dzis bedzie:eek:
nie mogesie do tescia dodzwonic,szwagiri sasiad w pracy,drogi zawalone ee ciezko isc....ehhhh...
chcielismy zimy to ja mamy:-(

witajcie dziewczyny
myslalam ze mam juz po kompie, bo mi spadl jak go chcialam przeniesc i nie chciał sie wlaczyc:eek:
a ja rozebrałam bo myśle ze niemozliwe zeby od takiego upadku sie zepsul ze napewno cos sie poluzowało i wyskoczyło- on ocywicie ze nie...

no prosze,jaka zdolna baestia z Ciebie:laugh2::-p
umiesz liczyc-licz na siebie:tak::tak::tak::tak:
moj sie zna troche na tym akurat,a ja raczej na obsldze netu itp:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

medea a Ty z czego sie śmiejesz co zołzo???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
coz za epitey z samego rana:laugh2::laugh2::laugh2:

Dzień Dobry!

Zgadnijcie... :confused2:
Nadal w dwupaku :zawstydzona/y: Eeeech... Mam dość, no ale chociaż przedwczoraj miałam skurcze przepowiadające - prawie dokładnie co 10 minut, więc jest nadzieja, że coś się ruszy :sorry:

T
Myszunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na porodówke wypad!!!!!!!!!!!!!!! i nie wchodz tu dopóki nie urodzisz:wściekła/y::-p:-p:-p:-p

WON NA PORODOWKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

U nas nocka z 2 pobutkami.Oliwka niedawno wstala.A ja juz od 7 walcze z bb aby cos tu napisac.Tez net mnie wykonczy:wściekła/y:.Ide Oliwke nakarmic i lecimy do pediatry i do Rybnika zawiesc dokumenty do orzeczenia:tak:.

a pokserowalas juz wszytskie papiery czy dopeiro na komisje dowieziesz?
oby Ci to przyjeli:tak::tak::tak:
ja dzis na swojego neta nie narzekam,ale wczoraj jak sypalo i zaklocalo sygnal to bylo gorzej,ale juz sie przyzwyczailam

Witam i ja :-):-)
Ale nas zasypało :szok::szok::szok: rano z mężem w oknie staliśmy i patrzyliśmy jak ludzie z parkingu wyjechać nie mogli tak się zakopywali:tak::tak: No i tak się śmieliśmy ale największe jaja to będą jak mój wyjechać nie będzie mógł:-D:-D:-

dobrez sie posmiac
u mnie sypalo ponad 24godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz rano z lopata latalam.
nie ma co-po tej zimie moje bicepsy nabiora ksztaltow:rofl2::rofl2::rofl2:

witajcie dziewczyny

ojjj moje firanki tez:confused2: a okna:szok: boze kiedy ja je myłam:sorry:
Dobrze,że naprawiłaś :tak:

Witam się z rańca :-):-):-):-):-):-)

ale jestem niewyspana,ja chce spać :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Oliwka zrobiła nam pobudkę o 6.20 :crazy:

a w nocy prawie nie spalismy :rofl2:

jemy teraz śniadanko :tak::tak::tak::tak:
Jak Wy nie spaliście to ona też nie musi ;-):-):-)
Dobrze,że chociaż do cna wykorzystaliście tę noc :-D:-D:-D:-D

o takiej grze jeszcze myślałam
! Edukacyjna Gra Cyferki dla Przedszkolaka T-00159 (923924502) - Aukcje internetowe Allegro

co o niej myslicie??????
chyba ja kupie Oliwce :tak::tak::tak::tak:
Bardzo fajna gra.
Mój ma z podobnej serii skojarzenia ,ale to z 3 elementów,a ta jest z 2.
Myślę,że z tą Oliwka sobie bez problemu poradzi.
Agnes wracając do tych gier elektronicznych.
Ta gra,którą Ty wkleiłas jest dla dzieci 3-7 lat,więc jest również bardzo zróżnicowany poziom plansz.
Niektóre bez problemu będą dla Oliwki a niektórych można używać dopiero za jakiś czas :tak:,np proste wyrazy
Przecież 7 latek nie będzie pasował budy do pieski,albo ptaszka do gniazdka,bo to dla niego totalne nudne będzie :-p:-p
Dlatego te gry są tak skonstruowane,że wiele plansz nadaje się dla starszych dzieci.

Oj faceci:wściekła/y:.Dobrze ze naprawilas kompa:tak:.A o oknach i firankach to nawet nie wspominaj:no:
A wlasnie jak bylo?Moze jednak choc troche wamentynki byly udane?:-D

A wczorajszy wieczor z M bardzo udany i przyjemny:-p.
Dorota nie składaj papierów od pediatry ,bo Ci orzeczenie odrzucą z braku stosownych dokumentów.:no::no:
A jak Ci odrzucą to potem do odwołania nic nie możesz dołożyć .Będziesz czekała w nerwach czy ci na te podstawowe zatwierdzą.
Dla mnie to bez sensu.
Pediatrze nic do tego problemu.

Witam się poniedziałkowo.
My poszlismy spać przed północą,ale usnęliśmy przed 4 :rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:
Oj milusio było;-):-):-):-)
Teraz młody je śniadanie i zarz do szkoły ,go trzeba odwieźć.
miłego dnia

Witam się i znikam bo jedziemy do urzędów znowu:confused2: My po śniadanku, ja czekam aż M da mi nzać że dojechał...jakoś mam czarne myśli od samgo rana:zawstydzona/y: takie zaspy, że...staram się nie myśleć:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Michał póki co grzeczny:szok: i nawet mogę cos napisać:szok:rozkręca długopis i ..o już się skończyło zaczyna jeczeć:cool:
U nas niesamowite ilości śniegu:no: no daawno takiej zimy nie widziałam...okna nam zasypało od sypialni, bo mamy niewysoko nad ziemią..wczoraj odkopywaliśmy:sorry: sniegu tyle, że Michała nie widać:no::szok:
masakra. to ja spadam później cosik popisszę:tak:

reklama
To fakt z tym śniegiem to masakra, teściowa już się martwi co to będzie jak odwilż nadejdzie bo u nich zawsze prawie całą działkę zalewa:szok::szok::szok:

Do góry