reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie w tv to głównie bajki lecą i to takie bez reklam, wiec ja nie jestem na bieżąco :szok::-D Dopiero jak usiedliśmy z M po 20 przed tv to powiedzieli, że walentynki i się ocknęliśmy :-D:-D:-D

A moja laktacja całkiem całkiem :tak: mam jeszcze trochę problemów z sutkami po 4 dniach odciągania, ale tak poza tym to mleka w bród :-p:-)

dobrze ze st latacja
dobra moje dziecko wstalo,lec robic zupe,ubrac sie i chybasie zaprzegne to pojazdu 4kolowego
milego dnia
do wieczora

reklama
Witajcie ja własnie sobie kawke zrobiłam czuje sie jak by mnie ktoś zjadł i wypluł:-D:-D:-D:confused2::confused2::eek::eek:
W sobote popołedniu bylismy u siostry mojego M :tak:.A w niedziele rano jak Martynka wstała to bolał ją brzuszek cos jej zaszkodziło chciała zwymiotowac ale nie mogła taka marniutka była,dopiero po południu zwymiotowała oglądła 2 bajki i o 17:00 zasneła obudziła sie po 20:00 i znowu zwymiotowała ale mówiła ze odrazu jej lepiej i poszła spac.Naszczęscie dzisiaj juz ją brzuszek nie boli.:no::no:

A ja przedtem z osrodka przyjechałam byłam zawieś mocz do badania i odrazu odebrałam wyniki krwi sa dobre:tak::tak:

Hej moje miłe...
Agnes łooooooo....to sie działo....a jaka gra??????????????????:rofl2:
MH super ,ze laktacja opanowana i leci jak z kranika:tak:
Wiktoria super ,ze wyniki dobre
Dorotka posłuchaj naszych dziewczyn,one wiedzą co mówią
Malinka znowu pełna chata,niestety twoja rebiata do mnie nie dotarła w ferie;-)

U nas luzik nocka szybko zleciała ,rano pobudka ,u nas na szczęście śnieg w sobote rano przestał padać (a padał od czwartku)wiec śnieg opanowany i wzglednie dobry dojazd ,choc pod szkoła ciasno tak ,ze dwa samochody nie moghły sie minąć:szok:
U mnie sosik pyrkocze juz
mama dzwoniła ,ze jej coś w kręgosłupie strzeliło,a schylała sie do śmietnika tylko:szok:pózniej jej muszę leki przeciwbólowe zanieść ,bo lekarz dopiero jutro:confused2:
Powiem wam ,ze mam juz po dziurki w nosie siedzenia w domu tej nudy i monotoni ja chce do pracy w końcu:eek::eek::eek::eek:mam dzis taki dzień ,ze mnie nostalgia ogarneła za utraconym....:rofl2:

brrrrr nie umie ruszac palcami.. wyszłamsobie na spacer i do lumpku- ale dotarlam AZ na oniec bloku i godzine stałam z byłym i gadalismy o pierdołach:-D

Wiki, super, że wyniki są dobre :tak:
Madziula, mnie też czasami taki stan ogarnia, ale szybko mi przechodzi :-p dzieci u mnie jeszcze za małe :sorry:

Spadam kobitki do później :tak:

Hej babeczki wybaczcie ale nie doczytam:sorry::no:.
Daję tylko znać,że żyję i rozchorwaliśmy się z Julem - ja po nim wirusa załapałam i Laremidem się leczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a Jula kaszel nie podobał mi się zbytnio i poszliśmy do pediatry a ta,że 5 zmian osłuchowo w płucach słyszy i może to być początek zapalenia płuc:-(.Mamy Biseptol, Clemastinum i kurujemy się jakby się pogorszyło to w środę na kontrolę a jak nie to czwartek czy piątek ale w tym tygodniu chce Jula jeszcze zobaczyć:tak:.
Do tryki dziś nie poszłam i nie wiem czy na kurs dotrę,chyba,że M wcześniej wróci:dry::dry::tak:.
Śniegu tyle że autko nawet nie chciało ruszyć, musiałam do kumpeli po łopatę śmigać a i tak odkopanie mało dało, bo całe zawieszenie w śniegu było, dopiero szwagier przyjechał i szarpnął i jakoś pomału M wyjechał.
Sorki,że tak o sobie ale ledwo co siedzę i muli niesamowicie :-:)wściekła/y:idę spać:tak:.
As, mały rockman Ci z Kubusia rośnie;-):tak: :cool::cool: - już się ustawiam w kolejce po autograf;-):tak:.

Jednak nie poszlam dzis do pediatry ani nie jade zawiesc te dokumenty.Dziewczyny najpierw daly mi na bb domyslenia .Mam na mysli As i Anabubke .W koncu zadzwonilam do Anabubki i bede zalatwiala te dokumenty od endokrynologa.Troche to potrwa ale coz .Chcialam szybciej a moge sobie jeszcze zaszkodzic ze sie totalnie to odwlecze jak zaniose dokumenty od pediatry.
Zaraz ide mala uspac bo juz marudzi.Posprzatam i wejde :tak:
MADZIULA posluchalam naszych dziewczyn:tak:.A ja wlasnie nie chce do pracy wracac.Mam nadzieje ze uda mi sie to kase wieksza zalatwic na Oliwke abym nie musiala wracac do pracy;-)
MH ciesze sie ze laktacja jest ok.No i ja sobie tlumacze ze Oliwka za mala abym ja poszla do pracy:tak:
MARTA zdrowka dla was.

Dobra narazie spadam bo Oliwka sie wydziera:confused2:

reklama
To moje ostatnie świąteczne fotki
Z mega brzuchem po 2 dniowym przeżarciu :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

A na co dzień wyglądam tak

:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
To tyle ode mnie możecie się śmiać:tak::-):-):-p
Slicznie wygladacie widać że szczęśliwi jesteście:tak::tak::tak:
Torcik już podałam.
Ależ się goście zdziwili :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D.
Ja do Darka dmuchaj
a on no coś Ty?
Tak publicznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dopiero po chwili zajarzyłam co ja powiedziałam :-p:-D:-D:-D:-D

Najlepiej pytam Darka ,którą część tortu wybiera a on :
najchętniej wszystkie :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Ale z gośćmi trzeba się podzielić :tak:;-):-):-)
W ostateczności ja miałam zdecydować od czego rozpoczynamy konsumpcję
i zaczełam od....krocza :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj śmiechu było z tą kobietą.
Co niektórzy o cycki się bili :szok::-D:-D:-D
potem sprawdzali czy to nie silikony :szok::szok::-D:-D:-D

Jazda z tym tortem była niesamowita,nawet na chwilkę zapomniałam o smutkach.:tak::tak:
To fajnie ze imprezasie udała:tak:
To zasypię Was nieco fotkami.
Właśnie zgrałam.;-):-):-)
urodzinkowo :tak:

I znowu super fotki
Hej laseczki witam w walentynki:tak:
Poczytałam co pisałyście ,
Joasia,co z ta rozmową?
Agnes to w końcu zła jesteś na m czy nie??i jak walentynki??:eek:
As pięknie wygladasz ,a Twój m to kawał chłopa:szok:
Dowikla co cie m tak zgrzał,tka daleko jest ,a proszę jak działa:-p:-D
Medeuska musisz przeprowadzic reformę , powiedzieć m co chcesz ,oraz stosować sie do tego co mówiłas,wymagać poparcia lub dyskusji jeśli sie nie zgadza,a jezeli dalej cie będzie zlewał,rób tak bez niego konsekwentnie.Rozumiem ,ze masz nerwy ,ale nienawiścią nie zdziałasz nic dobrego:frown:Chociarz wiem ,ze takie rozmowy przeprowadzaliście juz nie raz....naprawde ciezka sytuacja i trudno poradzic coś konkretnego co zadziała jeszcze.:eek:

My z okazji walentynek szczególnie nie swietujemy ,bo wiadomo, nie ma za co:-Dale my sie tak kochamy ,ze walentynki mamy co dzień:-p:-p:-p
Byliśmy dziś na podwórku i zrobiliśmy bałwana ,słuchajcie ,nawet majtki miałam mokre:-D
Ale wielki:szok::szok::szok:
dowikla a dziewczyny umieja grać w te spadające małpki?,ja też o nich myślałąm ale uznałąm że Oliwka jest chyba na to za mała :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

myślę zeby Oliwce kupic taka grę w skojarzenia że jest taki gługopis i nim się zaznacza podobieństwa i jak się dobrze zrobi to się zapala swiatełko czy jakos tak :tak::tak::tak::tak::tak: podoba mi się ta gra :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale sie usmiałam Oliwka wynalazła mi w szafce mój wibrator :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i jak chcciałam jej zabrac to zaczęła krzyczeć że mam jej oddać bo to jej lalka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: normalnie az się ze śmiechu prawie popłkałąm a ona nie wie o co kaman i się na mnie patrzy jak na wariata :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
o takiej grze jeszcze myślałam
! Edukacyjna Gra Cyferki dla Przedszkolaka T-00159 (923924502) - Aukcje internetowe Allegro

co o niej myslicie??????
chyba ja kupie Oliwce :tak::tak::tak::tak:
My mamy podobną o taką

Do góry