reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to witam sie z rana:-)
Wczoraj chyba nawet usnelam szybciej niz moje dzieci:szok:Wszyscy razem kladlismy sie do lozek i nawet nie wiem kiedy usnelam,ale i tak jestem niewyspana:szok:
Jestesmy jzu po sniadanku i za chwile wyjde z Nimi na troszke bo cos maja zle humorki:cool:Mam tylko nadzieje ze dziewczynki nie beda mi wyly na dworze:no::no::no:

My zawsze zasypiamy szybciej niz patryk:-D:-Dno... ale on nawet o 1 potrafi isc spac:ekk:

Madziula jak moi są w domu to w pol godziny potrafi zmatowiec:-D

reklama
AS pokazałam torcik mojemu M i zaniemówił:-D:-D:-D a teraz tak sobie myślę, którą cześć sobie najpierw twój M zarzyczy:-D:-D:-D.
Madziula dzieciaki sprzątają..super:tak:

No z tym gwałcicielem to nie za wesoło macie :no:
Tort jak wyjdzie to go pokażę.
A fotki to takie sobie.
Tu Klauduśka ma miesiąc.
To dzień przeprowadzki do naszego wynajętego mieszkanka :tak:
Ależ byliśmy szczęśliwi.:rofl2::rofl2::rofl2:

Tu z roczną Klaudią :-D:-D

A na tej fotce widać,jaka jestem wypasiona :-D:-D:-D:-D

U nas nie robią badan na bilansie.
Pierwsze słyszę :szok::szok::eek::eek:
As fotki super :-D a aktualne jakieś zdjęcie to gdzie? :-)
(...)
A która to Ty???
Po środku to ja :tak:
Torcik wyszedł tak:

Mam już sumienie czyste i mogę iść spać.
Dobrej nocki.
A może dzień dobry?:rofl2::rofl2::rofl2:
Zamawiam cycki :-D:-D:-D super tort :tak:
As ,ale świetny tort ,no pierwsza klasa,spróbuje i ja kiedyś swoich ił dla m w tej formie:tak:

Ja dziś od rana w wir porządków wpadłam, zagoniłam tez dzieciaki do wypucowania pokoju swojego,lubię jak mam taki super błysk w mieszkaniu,tylko,ze zapewnie do jutra zmatowieje:-D
zostało tylko poprasować ,ale to jak wróce ,bo idziemy z dzieciakami na sanki teraz do banku i do mamy na herbatke ,zupkę mam od wczoraj wiec luzik :cool:,a dzieciom na podwieczorek tylko frytek usmaże:tak:
M sie wczoraj podjał,ze jak śnieg siebezie lepił robia balwana giganta,jakby co pstryknę fotkę:tak:
DO POTEM:-D
Jak tak sprzątasz to zapraszam do mnie bo u mnie dzisiaj lenistwo panuje ;-)

Witam w sobotę, pustki wszystkie sprzątają :tak: ja Kubę już położyłam spać, bo M mi dzisiaj go obudził rano :crazy: i nie spał od prawie 6 ale o 7 już się kompletnie rozbudził :sorry: pogoda jakaś dziwna, nie jest zimno jakieś słoneczko próbuje się przebić ale wiatr wieje :no: może jak Kubek wstanie to do sklepu się z nim przejdę żeby się chociaż przwietrzył bo ostatnio wyciąga buty i dada woła :-D no to tyle ode mnie idę poszukać lampy do samochodu :sorry: jak dam radę to do wieczorka ;-)

I tak trzymaj Kochana:tak::tak::tak::tak::-);-)

Super,bardzo mi sie podobaja:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D

Ale zajefajny torcik:tak::tak::tak::tak:SUPER

No to witam sie z rana:-)
Wczoraj chyba nawet usnelam szybciej niz moje dzieci:szok:Wszyscy razem kladlismy sie do lozek i nawet nie wiem kiedy usnelam,ale i tak jestem niewyspana:szok:
Jestesmy jzu po sniadanku i za chwile wyjde z Nimi na troszke bo cos maja zle humorki:cool:Mam tylko nadzieje ze dziewczynki nie beda mi wyly na dworze:no::no::no:

I jak lepsze humorki dziewczynki mają?
Ja dziś spałam niecałe 3 godzinki,bo Kuba 5 po 8 z łózka mnie ściągnął.:szok::szok:
upomniał się o płatki na mleku :szok::szok::szok::szok:.
Pierwszy raz w swoim życiu :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
jestem naprawdę super wyspana.:tak::-):-)

As ,ale świetny tort ,no pierwsza klasa,spróbuje i ja kiedyś swoich ił dla m w tej formie:tak:

Ja dziś od rana w wir porządków wpadłam, zagoniłam tez dzieciaki do wypucowania pokoju swojego,lubię jak mam taki super błysk w mieszkaniu,tylko,ze zapewnie do jutra zmatowieje:-D
zostało tylko poprasować ,ale to jak wróce ,bo idziemy z dzieciakami na sanki teraz do banku i do mamy na herbatke ,zupkę mam od wczoraj wiec luzik :cool:,a dzieciom na podwieczorek tylko frytek usmaże:tak:
M sie wczoraj podjał,ze jak śnieg siebezie lepił robia balwana giganta,jakby co pstryknę fotkę:tak:
DO POTEM:-D
Kochana ten tort to każda zrobi,więc Ty też nie będziesz miała z tym problemu.
Przepis mogę wrzucić jak chcesz.

AS pokazałam torcik mojemu M i zaniemówił:-D:-D:-D a teraz tak sobie myślę, którą cześć sobie najpierw twój M zarzyczy:-D:-D:-D.
Madziula dzieciaki sprzątają..super:tak:
E tam zaniemówił :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja też jestem ciekawa co pierwsze wybierze :-D:-D:-D

As fotki super :-D a aktualne jakieś zdjęcie to gdzie? :-)

Po środku to ja :tak:

Zamawiam cycki :-D:-D:-D super tort :tak:

Jak tak sprzątasz to zapraszam do mnie bo u mnie dzisiaj lenistwo panuje ;-)

Witam w sobotę, pustki wszystkie sprzątają :tak: ja Kubę już położyłam spać, bo M mi dzisiaj go obudził rano :crazy: i nie spał od prawie 6 ale o 7 już się kompletnie rozbudził :sorry: pogoda jakaś dziwna, nie jest zimno jakieś słoneczko próbuje się przebić ale wiatr wieje :no: może jak Kubek wstanie to do sklepu się z nim przejdę żeby się chociaż przwietrzył bo ostatnio wyciąga buty i dada woła :-D no to tyle ode mnie idę poszukać lampy do samochodu :sorry: jak dam radę to do wieczorka ;-)
Aktualne zdjęcie mówisz?
A po ludzi straszyć? :-D:-D:-D:-D
Jak coś w miarę normalnego znajdę to wkleję.:tak:
Właśnie wróciłam z zakupów i ze spaceru z psem.
Niby nic nie kupiłam a o 100 lżejsza jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Dzięki za pochwały tortu.
Normalnie dumna z siebie jestem.:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

AS bardzo poproszę o przepis z fotką na wzór ,wrzuc proszę na wątek kulinarny to nie zginie,:tak:a ja sobie wydrukuję:tak:
Fajnie wygladasz na fotkach jak Klauduśka była mała,powiem ci ,że niewiele sie zmieniłaś ,masz na twarzy teraz doświadczenie zyciowe wyrysowane,a figurka poezja:tak:
Dzieciaki wróciły do domu w kuligu ,bo akurat Krzysiek do domu wracał z pracy,a mokre jak szczury:-Dsusza sie teraz ,nawet majtki mieli mokre ,ale zjezdzali na desce z górki obok mojej mamy ,a my spokojie piłyśmy herbatke:tak:

Wiesz Medeuska ,u mnie też ten blask chwilowy,ale za to jaka satysfakcja po pracy:szok::rofl2:

M teraz buszuje i z dachów śnieg strąca, bałwan będzie po obiedzie:tak:

IWCIK ja od 15 miesiecy nie mialam spokojnej nocki.No moze z jakies 3 byly lepsze od urodzin Oliwki.A w ciagu dnia nie klade sie nawet na minute .Da sie przyzwyczaic ,najgorzej w nocy nerwy puszczaja :-(.
AS ja mojemu tez pokazywalam Twoj tort :-)

Ja dzis za duzo nie sprzatam a co ?hihihi.Humorek M juz lepiej.Olika spi i nic sie nie dzieje

To moje ostatnie świąteczne fotki
Z mega brzuchem po 2 dniowym przeżarciu :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

A na co dzień wyglądam tak

:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
To tyle ode mnie możecie się śmiać:tak::-):-):-p

As ,śmiac sie nie ma z czego bo ładnie wyszłaś ,a po światecznym obrzarstwie ,ja swojej fotki bym nie wstawiła:zawstydzona/y:za to Darek twoj sie ewidentnie zmienił przez te lata:-D:rofl2:

AS bardzo poproszę o przepis z fotką na wzór ,wrzuc proszę na wątek kulinarny to nie zginie,:tak:a ja sobie wydrukuję:tak:
Fajnie wygladasz na fotkach jak Klauduśka była mała,powiem ci ,że niewiele sie zmieniłaś ,masz na twarzy teraz doświadczenie zyciowe wyrysowane,a figurka poezja:tak:
Dzieciaki wróciły do domu w kuligu ,bo akurat Krzysiek do domu wracał z pracy,a mokre jak szczury:-Dsusza sie teraz ,nawet majtki mieli mokre ,ale zjezdzali na desce z górki obok mojej mamy ,a my spokojie piłyśmy herbatke:tak:

Wiesz Medeuska ,u mnie też ten blask chwilowy,ale za to jaka satysfakcja po pracy:szok::rofl2:

M teraz buszuje i z dachów śnieg strąca, bałwan będzie po obiedzie:tak:
Madziula w wolnej chwili wrzucę Ci ten przepis z fotką oczywiście.:tak::-):-)
wg twego życzenia.
Figurka poezja ?
Kiedyś tak a teraz :-D:-D:-D:-D
Spójrz fotki niżej :-D:-D:-D:-D:-D

Oj to się dzieciaki wyszalały.
Mój młody tak na Słowacji szalał ,że w kombinezonie narciarskim był i zawsze miał koszulkę i majtki mokre.
Ciekawe czemu?:-D:-D:-D:-D:-D
IWCIK ja od 15 miesiecy nie mialam spokojnej nocki.No moze z jakies 3 byly lepsze od urodzin Oliwki.A w ciagu dnia nie klade sie nawet na minute .Da sie przyzwyczaic ,najgorzej w nocy nerwy puszczaja :-(.
AS ja mojemu tez pokazywalam Twoj tort :-)

Ja dzis za duzo nie sprzatam a co ?hihihi.Humorek M juz lepiej.Olika spi i nic sie nie dzieje
Widzę,że mój tort jeszcze nie skosztowany a wszyscy już się nim zachwycają :szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale to miłe.
Bardzo miłe.:rofl2::rofl2:
Dorotka to ja na pocieszenie Ci napiszę,że Kuba przespał pierwszą całą noc jak miał 3 lata i 2 miesiące :rofl2::rofl2::rofl2:
Dobra spadam,bo podłogi same się nie umyją :eek::sorry::sorry:

reklama
As ,śmiac sie nie ma z czego bo ładnie wyszłaś ,a po światecznym obrzarstwie ,ja swojej fotki bym nie wstawiła:zawstydzona/y:za to Darek twoj sie ewidentnie zmienił przez te lata:-D:rofl2:
Dzięki Madzia jak miło to słyszeć,bo ja na te fotki patrzeć nie mogę.
Te z kiedyś jakoś chętniej oglądam.:-D:-D:-D:-D
A Darkowi no cóż...lata poszły w brzuch i w uda :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry