reklama
Kochana czym Ty się przejmujesz?A co tam, każdy dzień jest odpowiedni do świetowania.To tak przed urodzinowo- imieninowo.
![]()
Wiesz jak miło dostać życzenia nie spodziewając się ich wcale

Poczułam się wyróżniona

Rybka po grecku ,gyros zrobiony,ogólnie chałupka ogarnięta,schabik też już do zapieczenia przygotowany.
Na jutro zostało 2 sałatki zrobić ,półmisek serów naszykować i można świętować.

Mąż właśnie wrócił z pracy i dostał kolacje...spaghetti

i jak on ma nie tyć

ps.
Teściowa się dołożyła ,bo ona miała imieniny 9 lutego i zrobi obiad dla gości

A ja idę stroić torta .

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej nie poczytam was .Pisze tylko ze zyjemy.Nocka do 24 byla okropna ale dostala czopek i jakos pospala :-).
Teraz marudzi wiec lece do niej .G jest dzis w domu ale idzie zaraz do klubu im tam remontowac.Musze go jeszcze na zakupy spozywki wyprawic.Tzn wszyscy chcemy isc tylko nie wiem kiedy.A pozniej jakby Oliwka sie dobrze czula to wszyscy idziemy do klubu :-)
Teraz marudzi wiec lece do niej .G jest dzis w domu ale idzie zaraz do klubu im tam remontowac.Musze go jeszcze na zakupy spozywki wyprawic.Tzn wszyscy chcemy isc tylko nie wiem kiedy.A pozniej jakby Oliwka sie dobrze czula to wszyscy idziemy do klubu :-)
wiktoria12
Mama i żona :)
śliczne podobają misie takieA to fotki mam nadzieje ze takie tez wam sie spodobają, niestety fotki robiłam telefonem wiec moze nie sa idealnej jakosci![]()
Ale zajefajny torcik
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
No i ja witam ja juz jeden pokoik mam posprzątany a gdzie reszta ;-) pralka sie pieze dzieci sie bawią M na dole a ja na bb ale zaraz kompa wyłącze bo bym nic nie zrobiła.
Podziel się: