D
daffodill
Gość
Ja też to tak szpeci jego buźkę:-(
najgorzej to wyglada jak jest czerwone bo jak zblednie to pol biedy tylko to mozna wyczuc dotykajac. kurcze zal mi takich dzieci.... jestem ciekawa czy to boli albo swedzi....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też to tak szpeci jego buźkę:-(
Aluś ładnie śpi w nocy ale w dzień jest niespokojny-choć dziś wyjątkowo śpi spokojnie jak naraziepodobno sa masci niekoniecznie od razu zmiana mleka. jak swedzi to chyba wkurza to dzieci i chyba zcesto raczka ocieralyby to miejsce?
julka jest spokojna jak wczesniej nic innego ne zaobserwowalam.
No na początek wolę lepiej do pediatry, żeby mi potwierdziła czy to ta skazaSłuchajcie, skaza białkowa potwornie męczy dzieci, są niespokojne i bardzo ich swędzi! Polecam wizytę u dermatologa, a nie pediatry![]()
Aluś ładnie śpi w nocy ale w dzień jest niespokojny-choć dziś wyjątkowo śpi spokojnie jak narazie
No na początek wolę lepiej do pediatry, żeby mi potwierdziła czy to ta skaza
życzę Ci, żeby to nie była skaza bo co do mojego słodziaczka do mam 90% pewności niestetyu bo objawy się sprawdzają:-(moja zachowue sie tak samo jak zawsze wiec mam watpliwosci...no ale jutro sie okaze.... moze to jakies zapalenie skory.