Purchawka
Mama Lolka :-)
dziewczyny, bo już się pogubiłam - zielonkawa, wodnista kupka jest normalna przy karmieniu piersią?
Od czasu do czasu nic nie szkodzi i jest normalna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny, bo już się pogubiłam - zielonkawa, wodnista kupka jest normalna przy karmieniu piersią?
PURCHAWKA a czy jest mozliwosc zbadania krwi takiemu maluszkowi dla sprawdzenia alergii?Bo wiem ze mozna sparwdzic co konkretnie uczula?Moze wiesz cos na ten temat?
jakie ??
Masz rację Purchawko, a wiadomo, ze najłatwiej to wszytsko na nabiał zwalić winę. A istnieje wiele alergenów. 'Antek miał ewidentnie skazę, zreszta i testy to pokazały:-( ale to była wysypka, szorstka skórka i tylko po nabiale, teraz Piotrus tak samo reaguje.... przetestowałam go i wyszło- nabiał:-(
Ja ;-) Ale o dziwo dzisiaj jest już superi jeszcze ktora mamuska pisala o bolacych brodawkach??
czytalam w twoje dzieczko ze jak boli sut to zeby zaczynac karmic od tego mniej bolacego cycka,i robic zimne oklady tzn. zawinac kostke lodu w tetre i jezdzic po brodawce