reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mój obudził się z krzykiem jakby koszmar miał. Zdażyło wam się coś takiego? Jak go tuliłam to jeszcze miał czkawkę od płaczu

Kiedyś tak, może cos go bolało??
No i istnieje teoria,;-) że jak dziecko zasypia tak się budzi, czyli jak usnie płacząc to i się obudzi z płaczem.

reklama
Mój obudził się z krzykiem jakby koszmar miał. Zdażyło wam się coś takiego? Jak go tuliłam to jeszcze miał czkawkę od płaczu
mo jtez tak czasami ma..
ni z tego z ni z owego wybudza sie i krzyk...
jsc nie chce nic go nie boli i jak go przytule to uspokaja sie i zasypia...
moze im sie cos sni:)

Daffi , Kopciuszku ogladałam zdjecia i Patryczka i Juleczki i po mojemu to nie skaza:no: pzreszłabym sie z tym do dermatologa. Nie mam zdjęc Piotrusia ze skaza ale znalazłam Antka zdjecie jak miał skazę na policzkach. Widać czerwone, szorstkie, łuszczące sie policzki- typowa skóra dziecka ze skazą białkową..

Załączniki

• Anttoś 017.jpg
    Anttoś 017.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 52
  • elegancik.jpg
    elegancik.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 57
Dzien dobry ja wczoraj uspilam malego o 21 na dobre hura z 23 udalo mi sie go juz 3 razy uspic okolo 21 jestem zadowolona bo do 23 to porazka jak on szaleje a tak to sobie i film obejrzalam i ksiazke poczytalam:) Dzis z rana puscilam mu karuzelke i poszlam na orbitreka pojechalam a maly dalej pod karuzelka juz ponad godzinke lezy grzecznie i do siebie podgaduje az bym nieraz go wziela na rece taki samiutki tam lezy ale wiem ze to bylby blad bo bym pozniej problemu narobila a jak mamy chce to juz on mnie umie przywolac hihi o:) Zjadlam sniadanko zaraz ide sie kapac no i moze na ten spacer w koncu pojde bo niby nie pada snieg maly mi jeszcze kaslznie nieraz ale tak niby do 6 tygodni moze sie zdarzyc.
Wczoraj bylam u ginki i powiedziala mi ze macica moja jest taka mala jakbym wcale nie rodzila dziecka hihi za to zeby nie bylo kolorowo w miejscu pekniecia pochwy jakies 2 grudki mi sie zrobily ale nieby maja sie same wchlonac;) Pozwolenie na sexcik jest i tabsy tez mam dala mi jakies 3 skladnikowe brala ktoras takie bo ja nigdy mowila ze niby libido nie obnizaja i ze nie przytyje no ciekawe co to za cudo jakies stare chyba hehe
Aniuu ja mam ten problem co ty podczas porodu mi wyszedl hemoroid straszny albo i dwa juz i tak sie zmniejszyly o niebo ale sa dalej tylko ja jestem jakas dziwna bo mnie nic a nic nie boli tylko sobie jest no i smaruje jakas mascia posterisan chyba sie zwie zobaczymy babka mowila ze mozna go stosowac i w ciazy i podczas karmienia tylko droga bo prawie 40 zl ale niby bardzo dobra.

Karnitynko po 3 dniach to may pewnie uz nie pamieta co to jest sypianie o 3 i bedzie spal juz o 21:)
a tabletek ja w zyciu nie bralam...wiec nic nie wiem...
ja tez mam taka grudne jakby tam jszcze strupek byl..
ale jak bylam to mi nic o tym nie powiedzial;/

a moj maly ma 37 moze tak byc?? czy cos sie zaczyna dziac??

bo moj m jest przyziebiony i boje sie ze go zarazil czyms;/

zabije go wtedy;-)

Marta gratuluje zdanych egzaminow Ty to jestes wielka dwojka maluchow i tyle nauki !!!!!!
Kasiu Tobie tez gratuluje mam nadzieje ze bedziesz czesciej zagladala bo sie stesknilam hihi no i oby Twoj humorek dzis byl lepszy wiem ze Ci ciezko moj T na poczatku chcial zebysmy mieszkali u niego w Slupsku a ja sie kategorycznie nie zgodzilam bo wiedzialam co to bedzie teraz wprawdzie jestem w szczecinie i nie mam tu rodziny ale do swinoujscia godzinka drogi no i jakichs znajomych tu mam ( chociaz te 4 osoby hihi) no i wole byc tu jednak niz u niego bo tam bym miala daleko do domu i w ogole zero znajomych i mimo ze tesciow mam super to wiadomo jak jest odwiedziny raz na 2 miesiace sa super ale dzien w dzien to juz co innego hihi

Fajne są, ale jakoś szkoda mi kasy kiedy w ciucholandach takie śliczne i o wiele wiele tańsze:-)
popieram!:tak:

Włąśnie zasnął spokojnie coś tam sobie gadał do siebie i tyle. Raczej go nic nie bolało bo przestał płakać jak go przytulałam
ja tak mialam wczoraj..i tez nie wiedzialam o co chodzi i tez jak przytulilam to sie uspokoil ale tak plakal jakby sie przestraszyl czegos:confused2:

to ja jeszcze o skazie..pytalam polozne i mowila ze:
skaza moze swedziec ale nie musi,czesto przyskazie pojawiaja sie kolki a dziecko jest marudne, moze miec tez wysyp krostek na reszte ciala(oprocz twarz) ale tez nie musi ( ja np. mialam na samej twarzy)..no i tyle sie dowiedzialam mam nadzieje ze cos pomoga te inf.;-)
ja niewyspana:no:
aha dziewczyny garuluje zdanych egzaminow!

Joanna- glosik oddany:-)

reklama
to ja jeszcze o skazie..pytalam polozne i mowila ze:
skaza moze swedziec ale nie musi,czesto przyskazie pojawiaja sie kolki a dziecko jest marudne, moze miec tez wysyp krostek na reszte ciala(oprocz twarz) ale tez nie musi ( ja np. mialam na samej twarzy)..no i tyle sie dowiedzialam mam nadzieje ze cos pomoga te inf.;-)
Tak, U Antka najpierw była skórna skaza co pokazałam na zdjęciach a później przeszła na oddechową, był czas kiedy ciagle chorował i alergolog go z tego dopiero wyleczył.

mamy karmiace cycem macie tez takie czule piersi teraz??
mnie drazni kazdy dotyk..;/
O tak.

Do góry