Witam ja z domku bo Igor znowu chory
i antybiotyk konieczny bo jakieś szmery z prawej strony i jak nie podamy antybiotyku to zapalanie płuc gotowe z objawów to ma okropny kaszel i brak apetytu po za tym biega i ma świetny humor jakby nie był chory fakt że pół nocy przekaszlał przeraźliwie no i jak tylko minie okres dwóch tygodni od podania antybiotyków idziemy na szczepienie przeciwko pneumokokom.
A teraz idę sobie zrobić kawkę bo tak Aneta z Gabids piszą o tej kawie że az mi ślinka cieknie, a tak to jestem jakaś zła buuuuuu i mama dość zimyyyyyyyyyy i mówię jej już stanowcze nieeeeeeeeeeeeee
Blimka witam co u Was słychać ? Pracujesz? No i co tak rzadko do nas zagladasz?
i antybiotyk konieczny bo jakieś szmery z prawej strony i jak nie podamy antybiotyku to zapalanie płuc gotowe z objawów to ma okropny kaszel i brak apetytu po za tym biega i ma świetny humor jakby nie był chory fakt że pół nocy przekaszlał przeraźliwie no i jak tylko minie okres dwóch tygodni od podania antybiotyków idziemy na szczepienie przeciwko pneumokokom.A teraz idę sobie zrobić kawkę bo tak Aneta z Gabids piszą o tej kawie że az mi ślinka cieknie, a tak to jestem jakaś zła buuuuuu i mama dość zimyyyyyyyyyy i mówię jej już stanowcze nieeeeeeeeeeeeee
Blimka witam co u Was słychać ? Pracujesz? No i co tak rzadko do nas zagladasz?
nie wiem dlaczego ale ja miałam zakodowane że szczepiłaś małego już na pneumokoki
najważniejsze, że dałaś znak o sobie. Z przedszkolem tak niestety bywa, że dzieci są o różnym stanie zdrowia
rodzic puszcza dziecko z a to z katarem, a to z kaszlem i jeden od drugiego i tak dalej choróbsko przechodzi.
zapomniałam a jak już chciałam się wybrać to znowu chory
przypomnij sobie czy Ty masz apetyt kiedy jesteś chora ;-)
martwię sie też bo np ostatnio dowiedziałam sie że córeczka znajomych którą chodzi do żłobka od maja i ciągle im chorowała zwłaszcza na zapalenie ucha w końcu została zdiagnozowana u porządnego lekarza i okazało się że ma pneumokoki
dobrze że Tuśka nie miała z nią specjalnie kontaktu bo raczej żadko się widujemy ale tak myślę o dzieciach z jej grupy które nie były zaszczepione
mama ma takie i to jest super sprawa.