reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Nie chcę mówić głośno zeby nie zapeszyć:zawstydzona/y: ale u nas za oknem normalnie wiosna:-) słonko świeci, błękitne niebo, ptaszki śpiewaja i nawet mi te kałuże i ciapa nie przeszkadzają:no::-D

Donkat co do tych rzeczy którę dostajemy po Niki to mamy taki niepisany układ że co jakiś czas ja coś kupuję Niki tak bez okazji a teraz np za te puzzle zamierzam dać Nikolce 20zł żeby kupiła sobie kolejnego Pet Shopa do swojej kolekcji;-) ja również wyznaje zasade że jak mnie ktoś nie daje to ja jemu też:sorry:

reklama
Witam i ja.
Czytam Was na bieżąco ale nie piszę bo zła jestem jak osa

oj, jak an razie, to wszystko jest do dupy:-:)-:)-:)-:)-(

Tak sobie teraz myślę, czy któraś z Was mieszka na drodze do Zakopanego- może bym na kawke wpadła :tak:

ja kiedys usypiajac sobie myslalam, ze jak bym miala kase, to w wakacje wybralabym sie na objazdowke po Polsce, zaliczajac miesjcowosci, gdzie wszystkie mieszkacie:-):-) u kazdej po 1-2 dni i dalej w droge;-);-)

Donkat co do tych rzeczy którę dostajemy po Niki to mamy taki niepisany układ że co jakiś czas ja coś kupuję Niki tak bez okazji a teraz np za te puzzle zamierzam dać Nikolce 20zł żeby kupiła sobie kolejnego Pet Shopa do swojej kolekcji;-) ja również wyznaje zasade że jak mnie ktoś nie daje to ja jemu też:sorry:

a ja czasem taka dobra jestem i zle na tym wychodze. kieruje sie zalozeniem, ze pomagam innym , bo tez chcialabym pomocy. jednak wiem, ze od niektorych, to jej nigdy nie otrzymam:crazy:

ciekawe czy dotrzymasz słowa i w tym roku z P "tirem" podjedziecie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: do nas:sorry:

a myslisz, ze bym nie chciala? tylko, ze taka wyprawa jest "nielegalna", bo niunka nie moze chyba jezdzic takim autem, a jesli ona moze, to ja sie nie zmieszcze, bo niby jest dwuosobowe, pomimo miejsca na lezance;-)

ja bym chciala moc zaplanowac i jechac:-:)-:)-(

I właśnie dlatego ja nie jestem taka dobra dusza:sorry: wolę sprzedać na allego:sorry:

ja trzymalam te rzeczy niby dla rodzenstwa Julitki. jednak coraz czesciej mysle, ze go nie ebdzie, wiec teraz jak Kaska mi bedzie oddawac, to zaczne sprzedawac. choc nie wiem, czy mi P pozwoli, bo on caly czas mnie molestuej na drugie dziecko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
moja kuzynka dostaje praktycznie wszytsko po Juli ale w zamian kupuje jej bardzo fajne i drogie zabawki więc aż chce się jej oddawac rzeczy....
Dokładanie ja tak robie z martą dodatkowo jeśli np Tuśka nie zniszczy jakiś ciuszków i nadają sie na sprzedaż to wystawiam je na allegro a ksaka jest dla Marty:tak:

Do góry